|
![]() |
#19831 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19832 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2013
|
Citiraj:
Ti sebe usudjujes upsoredjivat sa svima u HR, a samo je TEBI slika nikakva i samo su tebi umetnuli crveni filter ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19834 |
Premium
|
pametnjakoviću imas na forum.hr tema hrt 2 uhd njih nekolicinu koji pricaju da sa slikom neš nevalja tak da... |
![]() |
![]() |
![]() |
#19835 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2010
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19836 | |
Premium
|
Citiraj:
Nisam siguran jel to farbanje vasih ekrana rade ona gamad na HRT-u ili pak oni sa OiV-a... Trebalo bi to dodatno istrazit. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19837 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19838 |
Premium
|
Ima tamo gdje nekolicini nepocudnih ubacuju crvenu boju u tv-e da mogu ugodnije gledat olimpijadu u boji ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19839 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19840 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Inace, gledao sam otvorenje na HRT2-UHD i imate pravo; slika je bila vrlo losa do ocajna, izgledala je jadno, kao da je cijelo vrijeme padala kisa... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19841 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19843 |
Premium
|
Ovisi, jel si u grupi nepocudnih, ili nisi; ako si u toj grupi, onda mozes ocekivat svakojaka sranja... Ince, na HTV 2 ide 1080 HD signal, a na HTV 2 UHD kanalu ide uredno 2160p UHD HLG-HDR signal. Sto tvoj TV prima i na kojem kanalu, ostaje nepoznanica; a jos veca je nepoznanica kako je tvoj TV podesen i sposoban da prikazuje/reproducira doticne signale... |
![]() |
![]() |
![]() |
#19845 |
Premium
|
Za lajavog i ostalu ekipu... Zadnje izmijenjeno od: Spikeman. 27.07.2024. u 17:19. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19846 |
Registered User
|
Dečki elcedeji su prošlost ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19847 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Upravo gledam OI, UHD, prebacio sam i na obicni htv 2 FHD, UHD je bolja slika. I da potvrdim, boje su (kricavije) zivlje na UHD. Nego, da ne pise UHD, rekao bih da je to FHD na steroidima ![]() Ne znam kak to izgleda na oled telkama. Ali, lijepo je vidit UHD, sto jest da jest, da moze bolje, vjerujem da moze. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19848 |
Registered User
|
Kod mene je slika brutalna HLG-HDR.Uspoređujući sa RAI 4K čak prednost dajem HRT 2 UHD ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19850 |
Premium
|
Dok je live prijenos slika je brutalna, cim odu u studio il puste neku svoju reklamu u reziji hrt-a žasu (aka crveni spaljeni ljudi)... tak im je isto i taj njihov demo zgledao koji se vrtio prije nego su pustili live program. ATP Umag isto odlicno zgledao Obicna sobna antena ustekana u 4K HDR TV Jucer za vrijeme ceremonije od kad je onaj dron letio iznad grada pa nadalje perverzija od slike, nije bilo prekida ni ikakvih anomalija niti problema sa zvukom, signal na max, vele ljudi da je maxtv krepo sinoc i zgasio svoj hrt2 uhd kanal a i drugi iptv su imali hrpu problema, antena nista, samo gas! btw neš sam procitao da je maxtv pustio OI u Dolby Vision-u, jel to istina? isto tak HBO Max pusta OI u 4K edit: evo šice sad u ataču... Zadnje izmijenjeno od: Spikeman. 27.07.2024. u 18:40. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19852 |
Premium
Datum registracije: Apr 2017
|
MAX (bivši HBO Max streaming servis) pušta u Dolby Vision, ne MAXtv kod kojeg je sinoć nestao kanal... |
![]() |
![]() |
![]() |
#19854 |
Premium
|
MAX prenosi 28 Eurosport kanala i cini mi se da samo jedan, Eurosport 1 prenose u Dolby Vision formatu, jer na prostalim kanalima koje sam pregledao ide "samo" UHD, bez HDR or DV poboljsanja. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19855 |
Premium
Datum registracije: Apr 2017
|
Eurosportovi 1 i 2 idu u HDRu/Dolby Visionu, streamovi ne idu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#19856 |
Premium
|
Feedovi sa borilista su HDR-HLG koji se kasnije u studiju po potrebi mogu "encodirat" u Dolby Vision. Kako DV nije brodcasting standard onda, onda broadcaster-i (kao npr. HRT) mogu upotrebit/emitirat samo HLG-HDR jer je to trenutno najnapredniji broadcasting standard, kojeg mogu dekodirat i pravilno prikazat i SDR TV-ei, za razliku od DV-a kojeg nemogu. Neznam je li itko emitira i je li uopce moguce emitirat DV OTA putem odasiljaca. Kako MAX emitira putem stream-a, jer nije broadcast-er onda mogu upotrebit najnapredniji Dolby Vision standard, isto kao za snimljene filmove i epizode serija koje tako stream-aju. Zadnje izmijenjeno od: Prezime. 28.07.2024. u 00:25. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19859 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Moj Hisense dela ali Toshiba u spavacoj, FHD, samo ton ima, slike nema. ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#19860 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Jel ima netko LG-ev OLED ili noviji smart TV sa sličnim problemom. Unazad par tjedana (mislim da su dva updatea došla), mi se čudno ponaša kad su ugrađeni titlovi u pitanju. Mkv file s ugrađenim titlovima. Jednom ga vidi, drugi put ne vidi. Pa prekinem film i uđem ponovo, nekad proradi, nekad ne. Vučem sa Synologya sve već zadnje 4 godine, uvijek je radilo normalno. Stavio Plex. Plex uredno vidi titlove, ali prikazuju se doslovno 5 minuta i onda odjednom prestanu. Očito je LG nešto usrao updateom, ali ne mogu naći nikog s istom problemom, a ni rješenje osim da stavljam u svaki folder još i fizički srt/sub file
![]() |
Uređivanje | |
|
|