|
![]() |
#74311 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2002
|
Citiraj:
![]() To je bio Allroad C6, sada je Allroad C7 u igri, sada furamo i stablo pomidora na more... ![]()
![]() |
![]() |
#74312 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
Danas je s platforme nekog kamiona doletio neki vrag u mom smjeru, izmaknuo sam se, ali je udarilo u desna vrata. Kao veliki suhi busen zemlje. Uglavnom, malo mi je zgrebao lak, desetak cm, obrisao sam odmah na cesti vlaznom maramicom, gotovo se ne vidi dok se ne posusi. S cime to ispolirati? Znam da je prije bilo nekih DIY setova sa smirglom za wet sanding. Ima tko kakvu preporuku? Hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#74313 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2010
|
Citiraj:
Ma sprdam se jer si mi rekao to za klavir i paradajz nekidan na coffe no mislio sam da nisi ozbiljan ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#74314 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#74316 | |
Premium
|
Citiraj:
Plus, tesko da bi ista moglo proci iz prtljaznog prostora prema naprijed, jer... auto je prilicno nizak, postoje nasloni za glave koji su hebeno cvrsti tako da ce sve zapet na njima... ![]()
![]() |
![]() |
#74318 | |
Premium
|
Citiraj:
Doslo je do toga da smo zeni kupili novi elektricni klavir tako da jedan uvijek imamo na moru (u Pakostanima)... No ovdje je sada situacija takva da cemo u Rijeci biti sljedeca 3 tjedna, a ona mora vjezbar jer... koncerti, nastupi, ovo ono... Pa cemo ovaj kojeg smo donijeli pustit u Rijeci do pocetka 9.mj, a onda cu se ja vratit po njega... Doma ionako imamo velki salonski (190cm) klavir od 350kg tako da nece biti bez klavira kad se vratimo... Ko da nije mogla svirat flautu jbmu... ![]()
![]() |
![]() |
#74320 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
@Calypso Kaj ti nije lakše kupit Thule pa si bez brige? Motion XT L bi ležao na njemu ko budali šamar ![]() Mi recimo bez te kutije ne bi ni išli na more jer ne bi sve stalo ![]()
![]() |
#74321 |
Premium
Datum registracije: Aug 2009
|
Ja nikako ne volim kad je sve natrpano do krova. Dok povucem onaj pokrov u gepeku, do tuda se moze trpat, ajde na to jos ide vjesalica lezecki, da se nista ne guzva, a i tu najbolje stane, poslije je prazan prosto i to je to. Evo primjer, za tjedan dana, relacija ZH-Jaska, unutra su djecja kolica, veliki kofer, mali kofer, cokolade ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#74322 |
Premium
Datum registracije: May 2008
|
Pravi Vozači 365 dana u godini voze thule na krovu, posebno na premijumumima. Al Audi bez kuke, blasfemija. To sve u prikolicu i to je to. Neku dizajnersku prikolicu https://i.pinimg.com/originals/5c/96...9a46e8f3d4.jpg
![]() |
#74323 |
Premium
Datum registracije: Feb 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#74325 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#74327 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Rekao bih vam da niste normalni s tim karavanima i kutijama, ali sam i sam imao thule dvije sezone ![]() ![]() S tim da sam jednu sezonu isao sa klinkom 3 mjeseca na more i unajmio sam kombi da mogu krevetic i ostale pizdarije prevesti. Aha, beat that. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ajme meni majko mila, sad kad se sjetim, uzeo bih jedan kofer i to je to fuck it.... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#74328 | |
Premium
|
BlockOut tocnije... ![]() Citiraj:
Vi ne shvacate da sam morao nosit stablo pomidora na more... Moj klinac od 7 godina oso u poljoprivrednike, iz sjemena uzgojio stablo pomidora visine nekih 1.50m... ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#74330 |
Premium
|
Ma jucer bili kod none i nonota tu u Rijeci, odmah cim je iz auta izasao je odletio u vrt pobirat pomidore, krumpire, tikvice, mrkvice, staja znam sta sve ne... Ni pozdravit ni nista, odma u vrt... Presmijesno... Al dobro, nedavno sam ga ulovio da malo sa njim prodjem rad na kompu... I pokazujem ja njemu tako malo internet pretrazivace, pa Google search engine, pa tipkovnicu pa mu objasnjavam da moze pretrazivat sto god ga zanima i pitam ga - ok, ajmo nes trazit, sto te zanima? - CVIJECE !!!! ![]() I tako trazimo mi cvijece i nakon par minuta pitam ga, OK, sta bi sad drugo trazio? - POMIDOR !!!! Aj mali odi uku*ac ![]() ![]()
![]() |
#74333 |
Premium
Datum registracije: Feb 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#74334 |
only fool, not a horse
Datum registracije: Apr 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#74335 |
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
E da. I njega smo gledali. To je variomat kod njih, jelda? BTW, mala nasla: jedan od jeftinijih a svega u njemu 🙄 Volkswagen Polo V Highline Messe Fahrzeug Tuning First Registration: 06/2010 Mileage: 56,000*km Fuel: Petrol Power: 77*kW*(105*hp) Price: €6,990 https://link.mobile.de/YdNbgNFGsVCK2axW6 Sent from my SM-S908B using Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#74336 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Lik ga je nakinđurio kao da ima 200 KS, a ne pišljivih 105. Jedina mana su mu 3 vrata.
![]() |
#74338 | ||
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
Citiraj:
Citiraj:
Sent from my SM-S908B using Tapatalk |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#74340 |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
Ako nekome treba slucajno bimmercode za kodiranje Minija/BMW,cimnite u poruke,uzeo sam licencu i tu je vgate obd,područje Zagreba ... Poslano sa mog motorola edge 50 pro koristeći Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
Uređivanje | |
|
|