|
![]() |
#31 |
AutoCad & Allplan expert
Datum registracije: Jan 2004
|
i da, uzasno me smeta sta bišcana nema u repki. ima više iskustva, ipak je on ucil i igral s legendarnom repkom iz 98, dok su ovi jos po pesku pregribali...
![]() |
#33 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Bišćan se sam zajebo, otišao je sa priprema i ponašao se ko da je bog na zemlji. Odbija se ispičat kaj samo govori da mu puca qurac za repku, a takvima mjesto nije u repki.
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
E jel bil onaj Daniel Biloš na klupi Argentine? Bas sam ga htel vidjet malo kak igra, da vidim zakaj su se nasi tolko mucili oko njega... Onaj Tevez me izivciro, ko i vecina Argentinaca, cim ih taknes, padnu a sudac cim vidi jednog na podu zvizdi... Tek kad je pustil malo jacu igru (jer je ono prvo bilo smijesno) onda smo se mi iskazali... Sto se nasih tice, sumnjao sam jako na Simica, al eto, iznenadio me, nisu niti jednom prosli po njegovoj strani : goood : Biscan? : nono :
![]() |
#36 | |
-.
Datum registracije: Feb 2004
|
Citiraj:
![]() Inače, u obrani i zaustavljanju protivnika je dobar, ali bi bilo bolje da loptu dodaje na max 3 metra - manja je vjerojatnost da bude pogriješio ![]() Pa i jučer je imao par krivih dodavanja čim je on pokretao naš novi napad
![]() |
![]() |
#37 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Dobro to, ja jos imam trume od kad smo igrali ono protiv Malte ili koga, kad je zamjenio standardne obrambene sa novima, a time i uveo Simica...tam me tolko razocarao, al eto, vidimo da se moze uvijek bolje
![]() |
#38 | |
srkalo
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |