|
![]() |
#1 |
Guest
|
jel dosta
chieftec 410w za venice 3000 na 2.5ghz, dosta klokanu x1800xl i 2x1gb memorije, zvučnu, modem, pržilicu i čitač? kolko taj chieftec uopće daje ampera na 12v railu, kada bi se išlo po zbrajanju railova bilo bi 33A ali npr. na taganovoj stranici za 430watni model prvi i drugi 12v railovi daju po 20a ali zajedno piše 28A. pa kolko onda daje chieftec, 22-3A?? a kolko sam čito za grafičke treba min. 25A. |
![]() |
![]() |
#2 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2004
|
taj chieftec 410w ne vrijedi te love. puno bolje ti je uzeti onaj od 400w sa aktivnim pfc-om ak več ciljaš na chefteca.. 400w je čisto ok, ak ti financije nisu problem uzmi jače. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Guest
|
kako ne vrijedi, 295kn u linksa!? samo bed mi nekak kad razmilsim da napajanje od 300kn pogoni grafičku od 3000kn.... ono: bonker : ali opet, nije važno kaj je jeftino, ako je napajanje kvalitetno i može bez problema pogoniti klokanu 1800xl što da ne... pa mi vi recite?? |
![]() |
![]() |
#5 | |||||||||||
Moderator
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
Ajde reci jedan razlog zasto je to napajanje "banana" i "pljuga"? :confused: Gle osobno ga imam i nemam ama bas nikakih zamjerki, sve same pohvale pa idemo redom: - da jako je da pogoni sve nove konfe sa pol gasa - da tiho je besprijekorno, skoro pa necujno (dosad ga jos nisam uspio cuti) - stabilni i tocni naponi na svim railovima (3.3V=3.30V, 5V=4.97V, 12V=11.98V) - za te novce definitivno BEST BUY - bolje od svog mladjeg brata 400W modela i po snazi i po tisini zgodno jel, treba li jos koji komentar... ![]()
![]() |
![]() |
#6 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Registered User
Datum registracije: Apr 2004
|
Citiraj:
meni su prošla tri četri komada kroz ruke u posljednje vrijeme, i ni jedan nije imao ni približno tak stabilne napone. chiftec dosta undervolta čak i do 11.6 uostalom možeš pogledati komentare za kvalitetu chiefteca u zadnje vrijeme, po stranim forumima. ipak vrijedi riskirati 150-200kn više i uzeti bolje napajanje.pogotovo za takvu konfu. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | ||
M.U.P.
Datum registracije: Sep 2004
|
Citiraj:
Pa za tu lovu kupi i napajanje od 600w i UPS i najede se i napije ko životinja ![]() Citiraj:
Čime si to mjerio? Trpi dosta ti bude to napajanje tak da nemaš frke
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Guest
Datum registracije: Feb 2005
|
za tvoju konfu, ja bi uzeo seasonic ili tagan....mislim ono, kad si vec imao 3 soma za graficku, pa pljuni jos 600-700kn za napajanje posteno! |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Premium
|
naravno da mu je dosta napajanje koje ima. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
-nVidiot-
Datum registracije: Aug 2005
|
Inače sa OCZ se riskira! Malo "prolistaj" strane forume pa ćeš vidjet kolko je problema sa njim... Istina da kad proradi onda radi dobro i stabilo ali je problem u tome da treba najprije proraditi! |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
The Dark Side of Moon
|
Čuj ipak daj malo više para pa neko kvalitetnije napajanje recimo ja sam svojeg anteca480w platio 900kn znam da je previše al je sigurno ipak pogoni konfiguraciju iz siga bez problema
![]() |
#15 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2006
|
u pravu ste nije vazno koliko je para samo nek je kvaliteta. u mene je energmax 300 w (dual fan) sa pfc-om i bez problema pokerece 2,8 p4,r9600xt(uskoro x1600 pro) przac,dvd rom,sb2 zs audigy i s-ata 120 giga. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|