|
![]() |
#5611 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5612 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
Usluga je raskinuta 22. 8. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5613 |
Premium
Datum registracije: May 2004
|
Danas gledam optimu i napokon je optima.hr dosla u stanje da preusmjerava na telemach.hr, ne automatski ali uz poruku. Jedino sto Telemach na njihovim stranicama jos nije nista napisao o nekoj vdsl ponudi dali uz kombinaciju sa eon ili ista. Ocito ce i to biti uskoro. Nekako se nadam nekoj boljoj ponudi od ovoga sto nudi tht, a1 i slicno jer telemach uvijek predstavi dosta dobru ponudu. Pocevsi od eona, mobilnih pretplata na dalje. Zivi bili pa vidjeli. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5614 | |
Registered User
Datum registracije: Feb 2016
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5615 | |
Premium
|
Citiraj:
Sent using Tapatalk |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5617 | |
Registered User
|
Citiraj:
Nije sve u infrastrukturi, ima nešto i u broju korisnika. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5618 | |
Premium
|
Citiraj:
Nije da su došli do korisnika i sada će im ponuditi telemach trio. Ako neće nikada razvijati vdsl nego samo optiku ti vdsl korisnici im ne vrijede puno ti hoću reći. Sent using Tapatalk |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5619 | |
Registered User
|
Citiraj:
Ako ne to, ponudit će im pokućni internet po nekoj sasvim trećoj tarifi koju nemaju u ponudi. Ali prema objavljenim člancima u medijima, budući da ugovorena usluga i dalje vrijedi, vjerojatno ostaje bakrena parica. Nedavno su rekli i da će do kraja ljeta 2023. sve korisnike prebacit na 5G SA mrežu. Odnosno da su već počeli s prebacivanjem korisnika. Moguće je i da će Optima korisnike prebacit na 5G internet. EDIT: Novi Telemach cjenik aktualan od 1.11.; navodi se bakrena infrastruktura s brzinom 20/1 uz mogućnost povećanja na maksimalnu koju bakrena parica može izdržat. Ovo je za korisnike Optime i ponuda nije javno dostupna. https://cdn.telemach.hr/public/uploa...kih_usluga.pdf (stranica 88.) Zadnje izmijenjeno od: Marko :). 02.11.2022. u 11:17. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5620 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2022
|
Jel zna tko dal se moze stari zte modem od h1 telekoma da se nabace postavke od optiminog iskratela (innboxa) v45? Hvala unaprijed Poslano sa mog M2101K6G koristeći Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#5621 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Koji ZTE precizno (model i fw) ? Jeli mu znaš full admin pristup ? Naravno, iz V45 treba izvući sve postavke pa sa to postaviti u ZTE. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5622 |
Registered User
|
Ma necu ipsk nista citao sam postove da se treba zvat a ne da mi se imat posla stim, hvl idalje Poslano sa mog M2101K6G koristeći Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#5623 | |
Banned
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5624 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Citiraj:
Vjerojatno PR samo jer primjerice kod mene (Dubrovnik) nemaju optike, a ni HT nije puno bolji po tom pitanju. Tako da im ne ostaje ništa nego nastaviti reselati VDSL, koji je već ionako fizički u HTovim prostorima ili ponuditi korisnicima prijelaz na mobilni internet što bi (bar meni) značilo raskid usluge i promjenu operatera jer nisam Telemazohist da to koristim ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5625 | |
Banned
|
Citiraj:
Što se tiče ponude tu sam se razočarao jer ne nude ništa osim EON Trio na VDSL-u uz brzinu 20 mbita. Dok je Optima imala manje prilagođene pakete pogovoto za one koji imaju loše parice i manje dostupne brzine. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5626 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2022
|
Koristim flat internet od Optime + fiksni telefon. Sad me zanima kako je proveden taj prijelaz na telemach jer još nikakav račun za 11. mjesec nisam dobio na mejl, a korisničke stranice Optime više ne rade. Tamo samo stoji obavijest da se korisnici trebaju javiti službi za korisnike kako bi dobili pristupne podatke: https://www.optima.hr/moja-optima Nazvao sam ih ali ženska u korisničkoj podršci kaže da još nisu ništa krenuli aktivirati i da još nema računa, pa mi to sad nije jasno. Ja sam se registrirao na telemach aplikaciji sa svojim mejlom pa sad ne znam kakva će biti tranzicija i kad će konačno biti dostupno da se vidi ugovorena usluga i računi?
![]() |
#5627 | |
Registered User
Datum registracije: Jun 2012
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5628 |
Registered User
|
A onda će valjda ovih dana i meni stići, vidjet ćemo, hvala za info.
![]() |
#5629 | |
Banned
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5630 | |
Registered User
|
Citiraj:
Ne znam zašto ih uopće treba zvati, nema mi goreg nego pričat s tim botovima, najbolje da sve nove podatke i proceduru pošalju na e-mail. Čekam mejl pa ćemo vidjeti.
![]() |
![]() |
#5631 |
Registered User
|
Stigao je neki dan račun na e-mail i na računu se nalazi broj ugovora koji treba unijeti u telemach app, baš kao što je Dacher rekao. Jedino što ja sad u toj telemach aplikaciji ne vidim gdje se može vidjeti koliko GB sam potrošio koji mjesec, to je bilo na Optimi prikazano. Vidim sve oko fiksnog telefona, trajanje poziva i to ali za internet ništa. Ima opcija "Router i WiFi" > DSL Modem i tu samo piše serijski broj i mac adresa.
![]() |
#5633 |
Registered User
|
Skroz dolje lijevo, u sivom polju.
![]() |
#5634 |
Banned
|
Jel vidite račune u aplikaciji? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5636 |
Registered User
|
Vide se računi i na webu i u aplikaciji i mogu se skinuti kao pdf.
![]() |
#5638 |
Banned
|
i telemach/optima uvela klauzulu o mogućem poskupljenju cijena. Važna obavijest o promjeni Općih uvjeta - nastavak obavijesti na drugoj strani Od dana 5. siječnja 2023. stupaju na snagu, a od dana 15. veljače 2023. na Vaš pretplatnički ugovor se primjenjuju izmijenjeni Opći uvjeti poslovanja za javne komunikacijske usluge Optima Telekoma zbog uvođenja mogućnosti usklađenja cijena iz Cjenika telekomunikacijskih usluga s godišnjom stopom inflacije uslijed čega imate pravo na raskid pretplatničkog ugovora bez naknade u periodu od dva mjeseca od dana dostave ove obavijesti. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5639 |
Banned
|
Ugovorio DUO paket preko parice, stigao mi jučer ruter Innbox V80 još sve sa Optima logom. Valjda to kaj im je ostalo na zalihi. |
![]() |
![]() |
![]() |
Uređivanje | |
|
|