|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2005
|
![]() Na računalu koje bi mi služilo kao pomoćno odnosno za pokretanje skenera i pen plotera,za koje nikako ne mogu naći odgovarajuće drajvere za Xp htio sam instalirati win 98, na kojem mi inaće besprijekorno rade spomenuti uređaji. Konfiguracija je slijedeća; MB Intel D865 GBF CPU celeron 2,8 GHz Mem. Twinmos 4 x 256MB u dual Ch. HDD Seagate P-ATA 40 GB. Dakle nakon izrade particija(Boot disk win98) formatiranja i instaliranja win98 što je sve prošlo uredno, kod podizanja sustava nakon što prođe win98 logo pojavi se slijedeća poruka. "While initializing device NDIS" Windows protection error You need to restart... Nakon restarta nudi ulaz u "Safe mode".Ako rabim opciju "Step by step confirmation" nakon toga se sustav podigne ali kod prvog restarta opet ista poruka. Zna li netko o čemu se tu radi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Puno praktičnije je koristit virtual machine. ![]()
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2005
|
Puno praktičnije je koristit virtual machine. Samo da si još objasnio kako i na koji način bilo bi super,jer sa onim hotfixom ne uspjeva ništa. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Nabavi si program VMware i u njemu napravi virtualnu particiju od recimo 1 GB, dosta će bit za Win 98 i to što ti treba. Na nju instaliraš OS kao na "pravu" particiju i imaš Win 98 unutar XP-a. ![]()
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|