|
|||||||||||
|
|
#60871 |
|
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
|
|
|
|
|
|
#60872 |
|
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
Prošao s 20% gasa. Kreće razapinjanje od dužurnih i ove godine ![]() |
|
|
|
|
|
#60874 |
|
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Vidio sam već jutros razapinjanje po indexima i sličnima, "ko mu dade vozačku" ![]() npr. https://www.24sata.hr/sport/video-ma...zagrebu-830760 "Luđački potez" , a lik u caddy-u nije ni tapnuo kočnicu ![]() |
|
|
|
|
|
#60875 | |
|
Asshole
Datum registracije: May 2007
|
Citiraj:
|
|
|
|
|
|
|
#60878 |
|
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
lol, pa nitko ne kaže da je super to što je napravio, već da je ovo po portalima preuveličavanje i razapinjanje radi skupljanja klikova. Napravio je ono što bi ja okarakterizirao kao "beznačajan prekršaj" jer nije narušio sigurnost prometa niti izazvao ikakvu reakciju ostalih sudionika. Ja bi rekao da je kasno skužio di mora skrenut i onda je napravio to što je napravio i imao tu sreću da je netko to snimio, i usput našim portalima zaradio koju kunu. |
|
|
|
|
|
#60881 |
|
Premium
Datum registracije: May 2018
|
Ima i jedna kod križanja prilaz Baruna Filipovića i Selske, prije semafora. Ali, ništa od toga. |
|
|
|
|
|
#60883 |
|
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
Te kamere su samo za nadzor prometa i ništa drugo. Nemaju certifikat da bi mogle i snimat crveno il brzinu tako da ništa od njih. A i pitanje je kakve su snimke sa njih, ono kaj se može vidjet po portalima kada puste neki isječak da traže očevice su prilično neupotrebljive. |
|
|
|
|
|
#60885 | |
|
Premium
Datum registracije: May 2008
|
Citiraj:
Nikakvo oduzimanje prednosti kak pišu genijalci po netu (čl. 57 ZSPC) Nemre beznačajni prekršaj, stranac je. Može platiti 250kn samo ![]() |
|
|
|
|
|
|
#60886 |
|
The mighty pirate
|
U ZG prometu je ovo svakodnevna pojava, i na ovom i na sličnim mjestima, samo umjesto WRC i20 to obično bude neki isfrustrirani specijalac u staroj hrđavoj kanti (da se netko ne uvrijedi ako brandove spomenemo) ![]()
|
|
|
#60887 | |
|
Banned
Datum registracije: Dec 2020
|
Citiraj:
|
|
|
|
|
|
|
#60888 |
|
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
Momci iz okolice Karlovca/Duge Rese.... Isao bih sutra gledat trku SS12 + SS16, Vinski vrh - Duga Resa. Molio bih vas za preporuku gdje stat i gledat, neka dobra pozicija. Ako mozete link s lokacijom na karti poslati. Hvala puno. |
|
|
|
|
|
#60889 |
|
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Danas mi je žao kao nisam imao kramu od auta. Daklem u rasponu od 10 min, 3 vozača BMWa odu u trako za lijevo i produže ravno, naravno dvojica se ubace ispred mene jednog sam jedva skužio jer sam bacio pogled na desno i ovaj kreten se samo pojavi pored mene i ide on u traku, jako mi je žao kaj nisam svoj trojici razbio cijelu bočnu stranu. ![]()
|
|
|
#60890 |
|
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
A čuj, kad to rade vozači WRC-a, to se opravdava, beznačajan prekršaj, skupljanje klikova, nikom niš nije bilo. Kad je BMW u pitanju, onda su to seljačine i krkani. Da se razumijemo, ne podjebavam, i ja mrzim takve idiote a viđam ih svaki dan, pogotovo Držićeva prije mosta mladosti. Uredno se voze lijevom trakom za folku i onda naglo ubacivanje u traku za ravno. Nekad mi krivo što ne vozim bager...
|
|
|
#60891 |
|
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
|
|
|
|
|
|
#60892 |
|
Fresh Juice
|
Dobio je kaznu za ono skretanje od FIA-e. 2k eura i dva dana community servicea. I jos od murje kaj dobije |
|
|
|
|
|
#60894 |
|
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
|
|
|
|
|
|
#60896 |
|
Moderator
|
|
|
|
#60897 |
|
Premium spammer
Datum registracije: Aug 2010
|
|
|
|
|
|
|
#60899 |
|
Fresh Juice
|
|
|
|
|
|
|
#60900 |
|
Moderator
|
Zato kažem, obzirom da nema službenog dokaza mogu se slikat. A jučer evo samo na potezu od Jaruna do rotora sam imao tri situacije koje su bilo puno gore ali opet i nešto posve učestalo u ZG. Prva situacija - semafor na križanju Horvaćanskog zavoja i Jarunske (kod Mladosti) lik mrtav hladan prođe desno i presječe put mladom paru s djetetom u kolicima Vozim dalje, skretanje sa Selske na Jadranski most drugi lik ispred nas uopće ne tangira semafor gdje mu se pali crveno i samo produži dalje. Pređem most, dođem do pred rotor i skretanje za N Zagreb, stoji crveno, stanem i majstor pored mene u traci samo prođe dalje. Lik valjda nije vidio ni semafor, ni da je crveno i vjerojatno misli da ja tamo stojim iz puke zabave. ![]() Tako da bi mogli naši dnovinati laganini provest dan u autu pa pratit što se radi na cesti. Za kraj evo još jedna tipična situacija u ZG https://www.instagram.com/reel/CbcBI...on_share_sheet
|
![]() |
| Uređivanje | |
|
|