|
|||||||||||
|
|
#60152 |
|
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
@gogzs Koliko ja znam, mnogi od SUV-ova imaju elektroniku da signaliziraju prelazak crte. Doduše, većina ih, uključujući i mene, isključila jer tuli i kad pretičeš. Što se tiče dashcama, mislim da je snimka prihvatljiva kao dokaz.
|
|
|
#60154 | ||
|
Laughing Man
Datum registracije: Sep 2005
|
Citiraj:
Iskreno i meni je u zadnje vrijeme ali pošast ekipe koja nezna svoju traku držat. Obzirom da vozim marku auta BMK, uredno im izađem u susret prema sredini ceste kad sam solo u autu. Odjednom, pogotovo ekipa sa skupljim vozilima, skuže kako imaju prostora ko u priči s desne strane. Nevjerojatno.
|
|
|
|
|
#60155 | |
|
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
Citiraj:
|
|
|
|
|
|
|
#60156 |
|
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Na žalost si u pravu. Tak se starom lokalni pijanac zabio au auto. Svatko je platio svoju štetu iako je po položaju automobila bilo jasno tko je i kaj je napravio.Meni to ide opasno na živce. Onda takve ceste ili zabranite za promet ili širite..kako god. Muriju jasno boli dupe niti im je stalo što i kako će netko platiti, a najmanje ih boli dupe za pravdu. |
|
|
|
|
|
#60157 |
|
Premium
Datum registracije: Aug 2014
|
Probaj dati zmigavac prije obilaženja, onda ne reagira na preticanje 😂 ali ozbiljno meni na superbu, insigniji i 5008 ne signalizira ako dajem zmigavac |
|
|
|
|
|
#60158 |
|
Omicron Alpha resident
Datum registracije: Jun 2009
|
Ta cesta iza Avenue Malla je katastrofa, po meni s obzirom na mrcine od autiju bi trbalo prenamjeniti ju u jednosmjernu. Počel sam ju izbjegavat pogotovo kad znam da ak idem njom morti dobijem minutu-dvije vremena, koje opet izgubim na semaforu.
|
|
|
#60159 |
|
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
|
|
|
#60160 |
|
Pod naletima kopita zla
|
|
|
|
|
|
|
#60163 |
|
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Odveo me posao do klijenta koji ima rijetku zvijer, koja eto kao i onaj 540i, ovako stoji i propada pred kućom, ali je bar pod ceradom. Porsche 930 Turbo S, jedan od 30 u UK. ![]() ![]()
|
|
|
#60164 |
|
Pod naletima kopita zla
|
|
|
|
|
|
|
#60165 |
|
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Mazda CX-60 - duhovni nasljednik CX-7 https://www.youtube.com/watch?v=tJUlKQ7R0wc EDIT: gdje su sad oni naši s cisternama na prikolici? https://net.hr/webcafe/svastara/na-o...c-221ae0156bf9
"Dvije stvari su beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran." A. Einstein Zadnje izmijenjeno od: coconut. 09.03.2022. u 15:05. |
|
|
|
|
|
#60166 | ||
|
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
Citiraj:
Nice, nakupi se fina cifra ako se uzme modul i za zadnju šajbu.
|
|
|
|
#60167 |
|
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Dobro to sad nema veze jedno s drugim, ne možeš to uspoređivat. Samo kažem da to rotiranje guma je posve svojevoljno i jedino što dobiješ je da se guma ''ravnomjerno'' troši. Kako ima ekipe koja zagovara rotaciju guma, ima i ekipe koja je protiv toga.
|
|
|
#60169 |
|
Pod naletima kopita zla
|
Pa eto nije isto ali je glupo ne rotirati. Kaj ćeš imati istrošenje prednje i dobre stražnje? Ni to mi nije neka sreća. |
|
|
|
|
|
#60172 | |
|
Freelancer
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
![]() https://www.youtube.com/watch?v=PfLXFHCSiwk
RS1 - MB: WS X299 Asus Sage, CPU: i7 9800X, RAM:128GB, GPUs: 3*RTX 3090 24GB RS2 - MB:Asus X99-E WS, CPU: i7 6850K, RAM:128GB, GPUs: 2*RTX 4090 24GB Zadnje izmijenjeno od: Lewis. 09.03.2022. u 16:51. |
|
|
|
|
|
|
#60173 |
|
Registered User
Datum registracije: Mar 2011
|
|
|
|
|
|
|
#60174 |
|
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Ovo je i meni u glavi vec godinama (kupovina 2 po 2 gume) i na taj nacin na zadnjoj osovini uvijek imati svjeziji set guma. Jedino sto ne radim taaako puno km pa se nisam nikad ni odlucio na to jer bi mi gume uvijek prije krepale od starosti nego potrosenosti.
|
|
|
|
#60175 | |
|
Banned
Datum registracije: Dec 2021
|
Citiraj:
Zadnji kraj je taj koji gubi kontrolu i "pleše". https://www.autopress.hr/nove-ili-bo...radite-straga/ |
|
|
|
|
|
|
#60176 | |
|
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
Ovo isto moj vulkić preporučuje. Terorija je da ima neke veze s držanjem na cesti, prije će pobjeći stražnji kraj i teže ga je uloviti ako su tamo lošije gume. E sad, nikad to nisam osjetio, valjda zato jer se vozim ko penzić i po normalnim cestama, a ne po stazi ![]() I kad pitam tog lika zašto lošije gume naprijed i da zar zbog kočenja ne bi bilo bolje da ipak budu naprijed bolje gume, onda nema odgovora ![]() S druge strane, možda bi trebao vulkanizera zamijeniti, neki dan sam morao skinuti kotač i jedva sam odšarafio s duljom polugom i uz cviljenje šarafa na čeličnoj felgi. A lik navodno uvijek zateže s moment ključem ![]() |
|
|
|
|
|
|
#60177 | |
|
Premium
Datum registracije: May 2008
|
Citiraj:
Naravno, radi se o prednjem pogonu. Pa ne moraš čitati ono što je u suprotnosti s tvojim uvjrenjima cccc.. |
|
|
|
|
|
|
#60179 | |
|
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
Ajd mi onda reci kak da rotiram usmjereni staggered set? Da ne kažem kako svaki kut ovjesa ima svoju geometriju i guma se troši shodno tome.
|
|
![]() |
| Uređivanje | |
|
|