|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
High Dynamic Range
kako ukljucit ovo u nekoj od igrica koje to podrzavaju, npr. farcry 1,3 pach ili slicne...:confused: |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Zove se high dinamic range lightning i moguće ga je koristiti samo na novijim kartama (npr serija 6 i serija 7 kod nvidie) ![]() Koliko ja znam Far Cry nema HDR, ali ga neka zakrpa valjda donosi...tako da moraš imati zadnji patch, hdr bi se trebao sam uključiti ako su odabrane high postavke ili Direct X 9 mod (cod2) ![]() također, samo novije igre podržavaju istoimeni (npr HL2 nativno ne podržava, sa zakrpom da) igra poput cod2, nfs:mw, fear ti sigurno podržavaju hdr ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
|
anha
anha nisan zna, da se to samo ukljuci... TNX samo sta ja te naslove ka NFS:MW igran na manje vise sve na max postavkama, i ne trokaje mi bas... to pitan jer san nesto cita po forumu da taj HDR skrese preformanase masovno... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
Ovisi koju grafu imas ![]() I da, ima velik udar na perfomanse pogotovo u slabijih karta ![]() HDR ti je ono blješteće npr ona trka (NFS:MW) u kojoj ti rikne motor na BMWu na samom početku kad se utrkuješ protiv Razora ako ti je to uključeno asfalt će ti blještati od sunca... evo jedan primjer HDR-a iz COD2. Zadnje izmijenjeno od: SniperWolf. 29.05.2006. u 21:05. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
-nVidiot-
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
|
evo bas san nasa na netu kako ukljucit taj HDR na pachu 1,3 za far cry.... i nije lose, super, lipse izgleda samo sta mi skrese preformanse samo tako, ali on jedva igrivo... i nema AA-a, iskljuci mi se al ima slican takav pach i za HL2?! |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
HL2 u "naturi" podržava HDR U CoDu izgleda fantastično, u FarCrayu isto, a za HL2 se ne sjećam
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
|