|
|||||||||||
|
|
#56701 |
|
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Nisu Francuzi nego sam ja tako stavio. Serijski je bilo kao fenjer, obična H1 u matiranom projektoru, po mraku se ništa nije vidjelo. Izbacio stare projektore i stavio Morimoto, inverter/balast u far i izvana se nikakve modifikacije nisu vidjele.Bixenon je uvijek bila klapna, a drugo sad što neki nazivaju dva projektora u faru kao bixenon, bi-LED i što sve ne. Ove pomične žarulje nisam vidio. Možda misliš na H4 koje imaju dvije žarne niti pa svaka baca drugi snop i onda djeluje kao da se pomiče?
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
|
|
|
|
|
#56702 | ||
|
Premium
Datum registracije: Mar 2010
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
![]() PS. Kaj se tiče boje svjetla kratko vs dugo, kod mene je (tvornički) ugrađen D1S + H7 (kratka/duga) ![]() i nije razlika u boji tako drastična ![]() Zadnje izmijenjeno od: bertone. 14.09.2021. u 22:39. |
||
|
|
|
|
|
#56703 |
|
EMP moderator
|
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
|
|
|
|
|
#56707 |
|
EMP moderator
|
|
|
|
|
|
|
#56709 |
|
EMP moderator
|
Između ostalog. Na globalnoj razini je nestašica svega, uskoro će biti borba i za hranu, auti će postati nebitni.
|
|
|
|
|
|
#56711 |
|
EMP moderator
|
|
|
|
|
|
|
#56712 |
|
Registered User
Datum registracije: Mar 2016
|
To je čovjek malo smušen jer su mu komarci ispili krv ![]() Al da, zbog nestašice novih auta su se digle cijene rabljenih, još malo i rabljeni s malo kilometara će koštat kao ovaj iz autosalona. Mislim da je jedan susjed koji je kupovao Octaviu hibrid sad na kraju kupio rabljeni jer je rekao da se na novi čeka preko 300 dana od narudžbe, a poticaj mora potrošiti u roku nekih 270 dana ili tako otprilike. |
|
|
|
|
|
#56713 |
|
Guest
|
Zadnje izmijenjeno od: celavicro. 15.09.2021. u 06:12. |
|
|
|
#56714 |
|
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Wolv, pomagaj! 3.000 BMW-a i Minjia već 6 godina skuplja hrđu na livadi. Ajmo napraviti crowdfunding kampanju, uvesti ih i utopiti na Balkanu ![]()
|
|
|
#56715 |
|
Bazinga
Datum registracije: Nov 2007
|
Taj članak je bio objavljen već X puta na svim portalima. Vjerojatno si ga ovdje u temi linkao isto, samo s drugog portala.
|
|
|
#56716 |
|
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Ima li tko iskustva s DSG mjenjačem na Golfu 7? Kod kretanja i niskih brzina se na par trenutaka čuje nekakav zvuk za koji mi se čini da dolazi straga. Nisam još vozio DSG, ali koliko vidim, ljudi se žale na nekakve zvukove, i to je kao normalno. Riješio se napokon GTI-a i sad se navikam na tišinu (uz nove zvukove) i udobnost 16”
|
|
|
#56717 |
|
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
Molim vas savjet/pomoć/mišljenje. Kupio bi novi (rabljeni auto), 6 godina starosti. Uvoz iz njemačke, nije još registriran u HR. Dobio sam broj šasije i pokušao provjeriti što mogu naći o njemu. Na CarVerticalu nema zapisa, nađe ga u bazi ali nema nikakav info o njemu. Kontaktirao sam ovlašteni servis, kažu da također nemaju zapisa jer auto nije kupljen preko njihove mreže ali i da imaju da mi ne bi smjeli poslati taj info zbog GDPR-a (ima mi to smisla, nemam zamjerke). Prodavač mi je slikao servisnu knjižicu, 2 godine auto servisiran u ovlaštenom servisu, kasnije nije. Ima li ikakav način doći do više informacija o tom auto, barem da li je bio oštećen? |
|
|
|
|
|
#56719 | |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
A da, DSG zna ispustati svakakve zvukove, osobito kod kocenja motorom. Ali ovisi i koji DSG imas. |
|
|
|
|
|
|
#56720 |
|
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
1.4 TSI, 150ks DSG (svi su valjda sa 7 brzina). 65000 km ima, čudno je da je već zamašnjak, iako je vožnja ovdje stani kreni 0-30 pa je moguće i da je brže otišlo. Čuje se kao nekakav huk, prvo sam mislio da je pumpa goriva, ali nema smisla da se čuje svaki put kad auto šalta između prve i druge. Kod usporavanja/kočenja motorom nema nikakvih zvukova. Prebacivao i eco/normal/sport modove, ali ista je stvar. Drugačije šalta, ali zvuk je isti i u istom trenutku. Auto je ispravan, jer je friško provjeren i odrađen je servis prije nego sam ga dobio. DSG sam imao i na 8 GTI, očito su to riješili na novoj generaciji.
|
|
|
#56721 | |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
Ako se cuje huk nije zamajac. Naviknut ces se |
|
|
|
|
|
|
#56722 | |
|
Moderator
|
Citiraj:
![]() To bi se kod nas prodalo pod nov, full oprema, full M paket. (kao što i je svaki BMW na njušci Full M) Tamo to ne možeš niti kupit a i da ga na neki način kupiš ne možeš ga osigurat.
|
|
|
|
#56724 |
|
Premium
|
Vi Kanađani, ste stvarno velike picajzle. "Flooded"? Ta riječ ne postoji u rječniku homo balkanikus. To su auti koji su se malo smočilo more. Kao da ga kod nas parkiraš na rivi nekog primorskog mjesta za vrijeme južine. Vjerojatno 90% automobila na Jadranu ima više soli na sebi nego što je ima na njima. Napišeš u oglasu da je kao NOVO AUTO, UTEGNUTO, SA FULL OPREMOM. Ni kilometražu ne moraš štelati! Prodavali bi se k'o vruće kifle. ![]()
"Dvije stvari su beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran." A. Einstein Zadnje izmijenjeno od: coconut. 18.09.2021. u 08:27. |
|
|
|
|
|
#56726 |
|
Registered User
Datum registracije: Mar 2016
|
Ljudi moji, pa ti Kanađani stvarno nisu normalni, oni blagog pojma nemaju. Pa kako se stoljećima riba i hrana čuvala i konzervirala prije nego je izmišljen frižider i škrinja? Stavljala se u sol i duboko solila. I sad k’o fol, odjednom u igrama proizvođača i osiguranja, potpuno konzervirani auti postaju “flooded” i otpisani… |
|
|
|
|
|
#56727 |
|
Premium
|
I onda se čude što ih Ameri stalno pod*ebavaju u filmovima i serijama EDIT: došao je i taj dan - najavljen prvi električni Bugatti ![]() https://youtu.be/a_6pn_FxNfA
"Dvije stvari su beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran." A. Einstein Zadnje izmijenjeno od: coconut. 18.09.2021. u 11:08. |
|
|
|
|
|
#56729 |
|
Guest
|
|
|
|
|
#56730 |
|
Premium
|
OMG! Koja budala je iskeširala toliko para za tu kramu? A onda su ga davali gratis kupcima Cadillaca. Jučer sam u prolazu vidio novi Qašo. Dobro izgleda. Jedino mu crna boja baš nije stajala. Ona kombinacija nebo plave karoserije sa crnim krovom koja se nalazi na najviše promo materijala je ludilo dobra.
|
![]() |
| Uređivanje | |
|
|