|
![]() |
#26734 |
Freelancer
Datum registracije: Jan 2007
|
Samo se vi sprdajte, a kad nagodinu Nicolas dobije Oscara za najbolju sporednu ulogu (Svinja ce dobiti za glavnu) onda vam nece biti smjesno ![]() ![]()
![]() |
#26735 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Traži svinju? A ja mislio da traži onu tintaru od T-Rexa koju je kupio onomad za hrpu para. ![]()
![]() |
#26736 |
Premium
Datum registracije: Feb 2016
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26737 | |
aka Mali Mirko
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
Kaže da je film zapravo drama. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26739 |
DIY DILETANT
Datum registracije: Jan 2009
|
Čekam directors cut, navodno sa scenom seksa sa svinjicom. U Cannesu glavnu nagradu dobio film sa scenom seksa sa automobilom. The end is nigh! |
![]() |
![]() |
![]() |
#26740 |
Bot Maker
Datum registracije: Dec 2005
|
Treci fear street vec izasao? Kak se zove? A sto se tice PIG, znam sprdate se jer je nicolas cage, ali film je odlican. Film ima glavu i rep, a i Cage nije lose odglumio, ovakve uloge polupsihopata mu odgovaraju jos od djetinjstva.
![]() |
#26741 |
Banned
Datum registracije: Nov 2008
|
Posebno obučena za traženje tartufa. Za takve krađe se lopovima radi kolumbijska kravata. ![]() Zamišljam razgovor između Nicolasa Cagea i njegovih podjebavača: Nicolas: Dečki, da usporedimo bankovne račune? ![]() Podjebavači: Može. ![]() Nicolas pokazuje svoj, a podjebavači svoje račune. Nicolas: Tko se sada smije, luzeri? ![]() Ako želite pogledati stvarno opičen film s NC, pogledajte Willy's Wonderland. ![]() Zadnje izmijenjeno od: Trbonja. 21.07.2021. u 09:22. |
![]() |
![]() |
![]() |
#26742 | ||
Amiga fanboy
Datum registracije: Oct 2007
|
Citiraj:
Traje sat i pol, većinu vremena dosadno do boli, ali sam uz zanimaciju na mobitelu izdržao do kraja da vidim rasplet. Općenito ima puno scena u kojima nema uopće govora gdje se kao pokušava dočarati njegovo stanje i zašto je takav ali jednostavno nije me to uopće dojmilo. Citiraj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#26743 |
Pink Floyd fan
|
Space Jam: A New Legacy. Odrastao sam na loony toons, prvi dio mi je bio dobar al' ovaj, ne bas. Uz svu tehnologiju i puno bolju animaciju, nekako je los. Utrpali su sve i svasta iz filmova, serija, cak i iz GoT. A na kraju ispao buskuris.
![]() |
#26746 |
DIY DILETANT
Datum registracije: Jan 2009
|
Savršen ljetni blockbuster a oni ga puste na jesen kad bude treći val zatvorio kina. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26748 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Werewolves Within je jedan od odrona godine. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26749 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2014
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26750 |
DBS
Datum registracije: Nov 2010
|
Pogledao 2 novija uratka od Nicolas Cage-a: 1) "Pig" ... Spora radnja i realno dosadnjikav film. Ali nije mi žao gledanja. Scena kad sazna gdje mu je svinja je trash samo takav. ![]() 2) "Jiu Jitsu" ... E ovo je trash level film sa visoko kvalitetnom produkcijom. Nije to razina kultnih filmova kao što su Deadly Prey, Miami Connection, Samurai Cop, The Room i slični ali je priča na istoj razini. Preporuka za one koji znaju spomenute naslove. ![]() Poslano koristeći Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#26751 |
Pink Floyd fan
|
Black Widow je gledljiv, za raliku od Wonder Woman 1984 koji nisam uspio pogledati do kraja. I u ovom ima gluposti, naivnosti al' to je valjda Marvelov pristup takvim filmovima za teenagere. Off topic, nedavno mi je kolega na ovom topicu ubacio bubu u uho za bass shaker. Malo googlao, nasao kit, narucio, montirao ispod kauca i nakon par filmova mogu reci da je bolji gimmick od surrounda. Osjete se vibracije bez da se mora nafrljiti sub. Neighbor friendly ![]()
![]() |
#26752 |
Premium
Datum registracije: Oct 2009
|
Believe Me: The Abduction of Lisa McVey Jučer pogledao na netflixu. Sat i pol proletilo sam tak. Zbilja dobar, preporučam. A usput tražim preporuke novijih filmova na Netflixu jer u zadnjih godinu i pol sam minimalno gledao filmove |
![]() |
![]() |
![]() |
#26753 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
d fak ![]() daj malo detalja, nesto... nikad cuo za to. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26754 |
Pink Floyd fan
|
Postoji uredjaj, transducer, u mom slucaju Buttkicker ![]() Ono bas low FE se jako tesko mogu cuti, vise se osjete. Al' da bi se osjetili, sub mora biti bas glasan i tresti cijelu prostoriju. Ovako, zvucnici daju svoje, sub svoje, buttkicker svoje i u kombinaciji iskustvo je jako dobro. Najbolje radi sa filmovima al' dobro je i za glazbu ako se koristi umjereno. Recimo neke zvukove, tj. vibracije nisam ni znao da su tamo dok ih nisam osjetio ![]() Evo video gdje lik to dobro objasnjava, moj setup je malo drugaciji.
![]() |
#26755 |
Premium
Datum registracije: Dec 2014
|
The Hitman's Wife's Bodyguard Meni sasvim dobar, zabavan i opuštajući film. Gomila poznatih glumaca, kao i neke prepoznatljive lokacije u Hrvatskoj. Naravno, Salma Hayek je i dalje prekrasna. |
![]() |
![]() |
![]() |
#26757 |
aka Mali Mirko
|
Prvi put pogledao Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw Na kraju je to ispala nekakava kombinacija Nemoguće misije, Avengersa i XXX-a, Ali zapravo za jednu ljetnu razbibrigu.... gladljivo bez beda. Pogledati ću večeras i F9 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26758 |
Kostolomac
Datum registracije: Jun 2006
|
Batman: The Long Halloween, Part One Batman: The Long Halloween, Part Two Dosta dobra priča i fora animacija. Jedan od boljih DC-jevih filmova u zadnje vrijeme. |
![]() |
![]() |
![]() |
#26760 | |
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
Uređivanje | |