Forumi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Svaštara
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 05.02.2006., 16:50   #91
giga
Tlacitelj i neznalica
Moj komp

giga's Avatar

Datum registracije: Dec 2003
Jels definitivno se slazem,bilo je puno nelogicnosti u "taktici",ne kuzim igru sa dva pivota s tim da je jedan cijelo vrijeme na krilu i ude u jednom od deset napada u sredinu. Mislim da je Linotu dovoljno onih glavnih sest igrava + sprem ove druge nije ni korisitio sto ih je uopce zvao.
A i mi smo stalno primali(mislim na cijelo prvenstvo) gol kada bi imali igraca vise i to redovito....
Mene je Lino i Metlicic razocarali,prvi jer ga nije vadio i nije gurao Buntica a drugi je imao neke pogreske tehnicke koje prije nije radio...I meni je definitvno bolji igrac Sulic od Vori-a ali dobro...sve u svemu nije bilo lose,ali mislim daje moglo bolej puno...
Staro 05.02.2006., 17:42   #92
Bleki
Premium
Moj komp

Datum registracije: Aug 2004
Citiraj:
Originally posted by Jelc
Stigli su oni našu finu prednost i počeli gazit još dok je Balić bio u igri

A Červarevo neiskorištavanje Sulića, igru sa dva pivota i forsanje pivota na KRILU ne želim komentirati...i još sto stvari...

To da se non-stop onaj jadni Pero tjera igrati i napad i obranu isto nije za komentar.

A o onom smradu Sušecu kojeg svi mi skupa plaćamo još manje...Balić padne, zvekne glavom o pod a Božo se čudom čudi (nakon dva usporena snimka) da ćemo poslije valjda doznati o čem se radi i zašto je Balić ostao ležati: suicide

Bože...

Recite vi kaj hoćete-za mene barem 70% krivice snosi izbornik.
Radio je on sranja i prije samo smo se uvijek izvlačili na 1-2 raspoložena pojedinca.

A sad ga je fakat zasrao.

Ako ništa drugo.barem mi je Janica popravila dan
Nije bas tako. Nema prvog lijevog krila, a Šprem nije adekvatna zamjena. Meni je osobno Šprem bolji (kad ga ide) od Kaleba, ali je jako varira, dok je Kaleb glupson kojeg ne hebe previse kad fula prvu loptu. Cak je i Vori imao bolju realizaciju sa krila od Šprema.
Meni nije jasno nezadovoljstvo. Osvojeno je 4. mjesto, konstantno su u vrhu.
Nije (Čoko)Lino za sve kriv. Nedostaje duza i kvalitenija klupa, a tu se trenutno nista ne moze.

@blondie
Sad se nije ponovila Slovenija, jer ovdje nisu suci vodili glavnu rijec. U Sloveniji su janez-boysi uz pomoc sudaca (na cijelom turniru) izborili preko Hrvatske put za olimpijske.

@giga
Vori je bio na lijevoj strani da pomogle Lackovicu, jer jos vuce ozljedu, samo sto taj dio nije bas najbolje napravio.
Bleki je offline   Reply With Quote
Staro 05.02.2006., 19:38   #93
giga
Tlacitelj i neznalica
Moj komp

giga's Avatar

Datum registracije: Dec 2003
A kako bi mu to molim te mogao pomoci? Eventualno da mu napravi mjesto za sut ali to sa krila bas i nejde ili se varam...
Staro 05.02.2006., 19:56   #94
Bleki
Premium
Moj komp

Datum registracije: Aug 2004
Isto kao sto bilo koji drugi pivot to radi vanjskim igracima. Ili jednostavno udje kao drugi na 6 (Guluza to radi kad igra srednjeg).
Bleki je offline   Reply With Quote
Staro 05.02.2006., 21:48   #95
Jelc
Super Moderators

Datum registracije: May 2002
Pa-ja mislim da bi nam Kaleb dobro došao.
Šteta kaj je ozljeđen i ide na operaciju.

Nije loše krilo, malo bi oteretio i Peru u obrani, a unio bi bogme i malo reda u momčad.

Da ne pričam o dužoj klupi.

Slušao sam ga neki dan na telki i moram priznati da dečko o rukometu zrelije i pametnije razmišlja nego pola naših trenera.
Jelc je offline   Reply With Quote
Staro 06.02.2006., 00:41   #96
Isus
Headbangig Grunf!
Moj komp

Isus's Avatar

Datum registracije: Aug 2003
Citiraj:
Originally posted by Jelc
Stigli su oni našu finu prednost i počeli gazit još dok je Balić bio u igri

STigli su, ali tada je bilo 8-8 ispao je Balić i završilo je poluvrijeme 16-9!

Jedan jedneini gol i to od Bunića.

Ideja s dva pivota je šljakala u početku ali poslije nije išlo više ( tu mislim na turnir) trebao je imati malo više povjernja u Šprema jer ipak je Šprem pravo krilo.

Vori i Sluć. Drugačiji tip igrača Vori je veći i teži i na taj način i grea Sulić je okretniji te se migolji. Vori je zabljesnuo na OI i onda expresno završio u Barceloni to puno govori o njegovoj kvaliteti.

Sad 4. mjesto i je nije razočaranje, otkrilo je dosta bolnih točaka.

Kratka klupa no to je dugoročni problem.
Treba se naći drugi play, špljarić je dans preuzeo odgovornost al to niej njegova pozicija.

No ukoliko pogledamo puno mjesta za veliko nezadovoljstvo nema. 5. puta za redom smo među 4 najbolje repke.

Imoa dva zlata jedno srebro i dva četvrta mjesta.

Zdravi su naši skoro nepobjedivi jednio kad su izozlijeđivani onda se javlja problem kratke klupe a to se mora riješti kako bi glavni igrači bili sviježi. Ovako smo na scjetskom 2007. i na europskom 2008. dirketno bez lkvalifikacija. to je isto bitno!
Grunf je moj idol!
Moji Grunf type modovi
NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster!
Alfisti site, Alfisti forum
Isus je offline   Reply With Quote
Staro 06.02.2006., 08:01   #97
Matesonik
prcknedl
Moj komp

Matesonik's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
zgubili...sranje...
Matesonik je offline   Reply With Quote
Odgovori

Uređivanje