|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2002
|
P4 Matična ploča
Možete li mi preporučiti nek dobru matičnu ploču koja bi trebala imati: ATA133 RAID AGP 8x INTELov chipset USB 2.0 ... ... Te cijene do 1800 kn. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
od LemilicE
|
Asus P4B-P Ako je uspijes negdje nac u Hrvatkoj
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
|
Mislio sam na nešto što se može naći u Hrvatskoj pomogučnosti u Zagrebu |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
od LemilicE
|
Sjebo sam se sto se tice naziva. Zove se P4P-E, ali sad sam pogledao njen manual i vidio da nema AGP8X. Ali to je rjetki Intelov chipset koji podrzava DDR333, drugi svi podrzavaju 266MHz. Takva ploca koju trazis imaš u HG-Spotu, ASUS P4S8X. Ima DDR333, AGP8X i sve druge pizdarije koje ti trebaju. Jedino sto ima SISov chipset, ali nove generacije 648. Ploca je mrak, jer sam je preporucio frendu i po samim perfomansama je u samom vrhu. Mozes u biosu namjestavat voltazu na DDRu, AGPu i sve ostalo sto ti treba za overclocking. Cjena 1500 kn. I ja sam okorjeli Intelas, ali uzeo bi si tu plocu da sad kupujem komp.
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Registered User
|
Ja sam mislio uzeti neku Granite Bay. Našao sam jednu jebenu u Ve-milu ali mi je pre skupa. Košta preko 2000 kn. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Re Di Calamara
Datum registracije: May 2002
|
granite bay bi ti bio najbolje rijesenje ako si vec skupio 1 800 skupi jos 300 pa kupi GB
![]() |
#7 |
Premium
|
SIS-ov novi chipset je brzi od Granite bay chpseta. A sato se tice stablnost tu su negdije a razlika je 900kn. PA tko je pametan nece morati puno razmisljat. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Re Di Calamara
|
Citiraj:
kaj ima kod nas kupit SIS 655? doduse , ja sam gledam u hgspotu , pa uvijek vidim onu GB
![]() |
![]() |
#9 |
od LemilicE
|
Nema jos
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Registered User
|
Kako vam se čini ova: http://www.ve-mil.hr/katalog.asp?shifra=6625 |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Premium
|
Citiraj:
Kolko sam ja upucen u proizvode za INTEl (a nisam bas) nacuo sam da vec ima kod nas ploca sa novim sis chipsetom. Evo provjerit cu danas pa javim. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
od LemilicE
|
Ploca u Ve-Milu je mrak samo steta sto GraniteBay opcenito podrzava samo Duall 200 ili 266 MHz memoriju.
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Registered User
|
A jel bi mi na toj ploči radio jedan modul od 512 MB rama? |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Banned
Datum registracije: Oct 2001
|
Citiraj:
A kaj se tiče podrške za DDR200 i 266 to je istina. Ali ako imaš proc koji može potrčati malo brže diže se i brzina memorije jer Granite Bay ima fiksni množitelj 1:1 između proca i memorije. Znači 160MHz fsb-a je ustvari DDR 320! I to još dual! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Re Di Calamara
|
Citiraj:
![]() |
|
|