|
![]() |
#875 |
Je suis Schumi
Datum registracije: Nov 2006
|
Lijepo je Serđo poslao sineka po cevape. Ko Schumacher Fisichellu u Brazilu 2006. 😁 Nadam se da ce Georgeov motor izdrzati. Valjda ovo power nije ozbiljno :/ Sent from my POCO F2 Pro using Tapatalk
#879 |
Ili jesi ili nisi
Datum registracije: May 2011
|
Šta se na kraju točno dogodilo ovdje? |
![]() |
![]() |
#880 |
Je suis Schumi
|
#884 |
Je suis Schumi
|
#886 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
Htio sam ugasit kad je Max izletio, ali ovo je entertainment gold hahaha. Leclercu treci put ovo nije proslo, i dobro ga je Perez zatvorio, neka. A Russel, super voznja al mu "No power..." uz fastest lap stvarno ne treba. Ili je to built in oprema u autu. Mozda cijelo vrijeme krivo Hamiltona optuzujemo, a to u biti auto place na team radiu, a ne vozac. A ovaj box sad, i Bottas nazad na hard-u van nakon 20 sec, lol... svabe usavrsile talijanski slamperaj ![]() |
![]() |
![]() |
#891 |
Je suis Schumi
|
Perezu ce izgleda uspjeti ono sto nije uspjelo u Maleziji 2012. Steta, Russell nista krivo danas nije napravio... Sent from my POCO F2 Pro using Tapatalk
#895 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
Sranje za McLaren, ForcingPoint Indija dobre bodove ubire nakon ovog cirkusa... smece. |
![]() |
![]() |
#896 |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
Nadam se da ce sto prije zamijeniti botaru. Vettel isto, dobro sto odlazi iz ferarija iako ne ocekujem da ce poslozit bolid do sljedece sezone. Šteta Rusella, zasluzio je. Pisao je bajku i uspjeli su ga zeznut.
Sent from AS/400. Zadnje izmijenjeno od: Pupo. 06.12.2020. u 19:57. |
![]() |
![]() |
#898 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
|
![]() |
![]() |
#899 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2016
|
Jako mi je žao zbog Russella, sad su svu nesreću koje nije bilo par godina pokupili u jednoj utrci. Nadam se da bi Russell mogao voziti i iduću trku pa da dobije još jednu priliku za podij. Drago mi je zbog Pereza, nadam se da ga ipak čeka neko mjesto za iduću godinu nakon ovoga. |
![]() |
![]() |
#900 | |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
Ovakav Perez bi lako namučio Maxa. Daj bože da sam u krivu pa da doktor Čmarko popije krive tablete pa ipak uzme Pereza za 2021. Perez... prekrižio se usred Bahraina ![]() ![]() Ako su u Mečki imalo fer, Russellu dat da otpelja i Abu Dhabi. I uopće koji su qrac išli u boks drugi put. Mogli su komotno do kraja sa Hard gumama... Zadnje izmijenjeno od: Brko. 06.12.2020. u 20:11. |
|
![]() |
![]() |
Uređivanje | |
|
|