|
![]() |
#11131 |
RESPECT MY AUTHORITAH
Datum registracije: Jul 2008
|
Nekako sam uspio resetirati lozinku, nije mi dalo da opet istu stavim jer ne sadrži poseban znak. Vama ne izbacuje ovu grešku kod potrošnje? ![]()
. Zadnje izmijenjeno od: Ag008. 06.11.2020. u 22:20. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11132 |
Premium
Datum registracije: Jul 2009
|
I to što kažeš, 60kn nije neka lova za probati. Budem naručio pa ćemo vidjeti. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11133 |
RESPECT MY AUTHORITAH
|
Gledate li ponekad TV za van? https://tvzavan.a1.hr/home Meni se čini kao da su prije bile sinkronizirane snimke sa stb-a i na ovome? Ili je snimalica odvojena?
![]() |
#11134 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2010
|
To radi samo za A1 pretplatnike. Za stare B-net, ne radi. I meni izbacuje grešku kod potrošnje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11135 |
RESPECT MY AUTHORITAH
|
Zašto nisi prešao na A1 paket, isto samo naziv Niže cijene, nova plus, tv za van, neogr pozivi bez uspostave sve u cijeni. Ima netko ažuran popis sa rednim brojem kanala Osnovnog, i novih filmskih sportskih itd Volio bi vidjeti da li sadašnji osnovni ide u sva 3 nova, gubi li se što Recimo pickbox je sada u osnovnom
![]() |
#11136 | |||
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
@mirdaVG Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
ranije sam linkao pojačalo > https://www.aliexpress.com/item/32811391066.html to ima regulaciju pojačanja (šta može biti potrebno) i 2 izlaza. Možeš potražiti ako imaju verziju 1 ulaz - 1 izlaz isto sa regulacijom. Ako ti se ne čeka da dođe iz kine i kod nas imaš sličnih igračaka, samo primjer > https://www.ronis.hr/amiko-pojacalo-...93776/product/ https://www.zed.hr/webshop/proizvod/...-20dB-podesivo |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#11137 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
Ljudi, može savjet što reči prodajnom predstavniku kada nazove da dobijem bolju cijenu.. Ističe mi ugovor ovaj mjesec i poslao sam im mail da me nazovu..Nazvao me lik, maltro sam ga pola sata i ne popušta, ni na spominjanje raskida, ni na ništa... Nudi mi za 200/20, TV i telefon 179KN prvu godinu i 269KN drugu godinu, što ispadne 224 mjesečno za te dvije godine a vidim vi ovdje spominjete 199KN mjesečno, kako?? Hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#11138 |
Registered User
|
Imaš ovdje pod Uvjeti korištenja Posebne ponude za postojeće privatne i male poslovne korisnike A1 fiksnih paketa, B.net paketa i Homebox/Officebox usluga https://www.a1.hr/uvjeti-koristenja/...atni-korisnici Međutim, ne vjerujem da ćeš dobiti, jer sada ide ta akcija besplatno TV paket ( 90 kn) prvih 12 mj. Jedino bi mogao dobiti dodatnih 10 kn popusta na vjernost ( ako si stari korisnik). To ide na cijeli ugovor, pa ispadne 214 kn. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11140 |
Registered User
|
Što se točno dešava? |
![]() |
![]() |
![]() |
#11141 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2016
|
Znaci nisam jedini kome se to desava. Svi servisi uredno rade osim netflixa navecer. Pocne throttling... |
![]() |
![]() |
![]() |
#11143 |
Premium
Datum registracije: Aug 2014
|
Jedu govna i na flatbox usluzi. I ja sam se zalio Sent from my Mi 9 Lite using Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#11144 | |
Laughing Man
Datum registracije: Sep 2005
|
http://forum.pcekspert.com/showpost....&postcount=512 Da ne tipkam ponovo.
![]() |
![]() |
![]() |
#11145 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2019
|
Da vam se ne kosi fair usage sa Netflixom? |
![]() |
![]() |
![]() |
#11146 | |
Registered User
|
Citiraj:
Koji likovi... inace bi mi buffering po nekoliko puta u sat vremena bio... i rezolucija bi bila losa. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11147 | |
Registered User
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11148 | |
Laughing Man
Datum registracije: Sep 2005
|
Koliki je fair usage na A1/Bnet coaxijali? Imam kakvih 340GB prometa mjesečno. Dalje, zašto onda svi drugi streaming servisi normalno rade. Uostalom, evo link iz drugog topika, sve je testirano. A1 throtla Netflix uslugu. I nema dalje. Poprijetio Hakom prijavom, šute, a situacija odma bolja. Nemora čovjek baš bit šerlok da zbroji dva i dva.
Zadnje izmijenjeno od: Pomo. 11.11.2020. u 11:36. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11149 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11150 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
Citiraj:
Nitko ovdje nije glup ni njub. Cigane se. Nakon što odgovore ide prijava HAKOMU, ne pružaju minimalnu uslugu. https://www.google.com/search?q=isp+...hrome&ie=UTF-8 Još jedan od ciganluka A1 je što su me bili stavili na nat, sam odjednom mi serveri prestali radit. Odvratna firma, nažalost još nemam drugu opciju, no za manje od 2 g ide optika (THT). Zadnje izmijenjeno od: Nikky. 11.11.2020. u 15:59. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11151 |
Premium
Datum registracije: Mar 2010
|
Ne znam nikoga tko je imao problema sa prekoračenjem limita, na kraju stavio sam ovdje nedavno promet po zadnja 2-3 mjeseca i nikakve opomene nisam dobio pa je to više napisano jer po nekom njihovom pravilu mora biti napisano nego što primjenjuju to pravilo. PS. A jesam lijepo napisao misao ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11152 |
Premium
|
Hm, slična situacija pred par godina u US ![]() https://qz.com/256586/the-inside-sto...ernet-traffic/ Ne bi me čudilo da fkt limitiraju to smeće od netflixa ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11153 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
Inače je mreža ok, preko wifi imam 120-130mbit, žično još nisam testirao. ps. i ja sam mislio uzet sličan komunikacijski, išao bi u zid od siporeksa pa ne može biti dubok, nakraju nisam jer sam mislio da će bit premali. Sad kad gledam ustvari i ne treba biti veći. Zadnje izmijenjeno od: Cartmann. 12.11.2020. u 01:25. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11154 |
Sandy!!!
Datum registracije: Sep 2008
|
Ne psujem cesto, al jebo mater ovi bnet otkad je otisa u A1 tj vip je kurcina ogromna. Znaci u sri splita u zgradi internet jebe danima, tv jebe danima, pa oni ispadi svako malo,pa speed 300kbps....di ovo ima |
![]() |
![]() |
![]() |
#11155 | ||
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
Ono čega sam se bojao je wifi, jer su limena vrata (ostalo je plastika) ali nema razlike. Primjetio sam da se grije dok je bilo sve vani, pa kada sam montirao, stavio sam male odstojnike. Tako da je modem odvojen od stranice, jer su na toj strani rupe za hlađenje. Citiraj:
Jedini problem u tom ormaru su DIN šine. Ako se sve montira na to, može se samo gledati jer se uštekati u šteker nemože ni struja ni mreža. Iznad svih priključaka, kada se zatvore vrata ima možda centimetar mjesta. Neznam tko je to projektirao, ali to je fail.
Sent from AS/400. Zadnje izmijenjeno od: Pupo. 12.11.2020. u 07:23. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#11156 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#11157 |
Moderator
|
Da, da, bude veselja po tim ormarićima, a znaju biti skupi kao da su od zlata ... prije nije bilo, sad se može naći sama rastavljiva armarura / utičnica prudužnog za staviti na 230 kabel, din šine uglavnom smetaju ali i posluže kao nekakav nosač, situacija sa zadnje slike, uvijek ti je nekako žao kratiti kabele ali tu ima previše viška pa i to potroši dragocjeni prostor, moglo se i coax - e dovesti na keystone (samo primjer koji je prvi izletio na Google) > https://www.kabelscheune.de/Keystone...hse-weiss.html Za WiFi bi bilo bolje da su vrata od pvc - a ali eto radi i kad su metalna, zavisi koliki je prostor i koji je router. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11158 |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
Ja sam htio ubaciti 12portni patch panel, ali na kraju odustao. Imao bi samo jos veći kaos. Na kraju sam poskidao i terminatore, skratio i direktno zakrimpao. Puno manji kaos, iako realno, dalo bi se jos preslozit coax i sve, jer je i dalje umjereni kaos. @Tarjan Ti imas puno vise toga ![]()
![]() |
#11159 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
Citiraj:
Wifi sam rijesio sa AP na jednoj od utičnica, pa metalna kutija nije problem ![]()
![]() |
![]() |
Uređivanje | |
|
|