|
![]() |
#51271 |
Je suis Schumi
Datum registracije: Nov 2006
|
Mozda je mislio da je problem sto pretjecu desnom trakom. Ali tu je kriv ovaj koji se uvali u lijevu i onda dodjes sa 130 pa si brzi. Vozis se iza, covjek ne kuzi i ne mice se. Das se desno i odmaknes se od njega brzo. Ne vidim ni ja problem u tome 😃 Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
![]() |
#51272 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2002
|
Citiraj:
Već se vodila ta rasprava, i vode se često među ljudima, na svim poljima (vjerskim, političkim, auto fanovi, AMD vs Intel, AMD vs nVidia...) i zaključak je uvijek isti: Bilo kakva generalizacija i indukcija su pogrešne. Niti su svi bijelci na jugu Amerike rasisti, niti su svi crnci na jugu Amerike kriminalci. Niti su svi koji voze SUV-ove krkani, pogotove ne zato jer si vidio jednog kako vozi ko kreten. I da si ih vidio 100, nije dovoljno jer to i dalje nisu svi. Kada ćeš pratiti svakog, baš svakog vlasnika SUV-a i utvrditi da se u većini situacija u prometu ponaša ko debil, onda možeš iznjeti tvrdnju da su svi vozači SUV-a krkani. Mislio je kao primjer čovjeka koji ima auto za izigravati debila i jurcat, a to ne radi. Znači pozitivan primjer u "krkanskom" autu. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#51274 | |
Čika Zeljeni
Datum registracije: Sep 2013
|
Citiraj:
![]() Just for reference: 3000km sam prošao u 1,5 tjedan godišnjeg, ako ćemo sad gledat kilometražu. A ti generaliziraj i dalje, tvoja stvar, samo sumnjam da si "idealan" vozač. Jer po tvom stavu ovdje nekako mi naginješ k standardnom balkanskom vozaču. Written on Note 10+ Zadnje izmijenjeno od: GreenLife. 25.08.2020. u 11:40. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#51275 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Korona vs. auto industrija https://www.index.hr/auto/clanak/cij...u/2207260.aspx
![]() |
#51276 | |
Registered User
Datum registracije: Aug 2020
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#51277 |
Premium
|
Ja čekam i dalje. Kada na jesen udari recesija, onda ću se pokrenuti. Iako sam možda propustio priliku kada su se prodavali auti naručeni za rent-a-car koji ih je otkazao (čini mi se da su u pitanju bili X1 i X2 sa malo boljom opremom).
![]() |
#51279 | |
Too much busy
Datum registracije: Nov 2009
|
Citiraj:
Zovi i traži Dalibora, on je glavni.
![]() |
![]() |
#51280 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Znaci da rezimiramo... Ja, 195cm i 120kg, celav i bradat, vozio SUV do prije godinu dana, sada F11 sa tendencijom vracanja na SUV sam krkan i seljacina koja se ne zna ponasati za volanom jer... volite generalizirati? Zanimljivo. Zanimljivije od cinjenice da me osiguranja jako vole jer vec 15 godina nisam imao saobracajku 😄 Gesendet von meinem SM-G973F mit Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#51281 |
Premium
Datum registracije: Aug 2014
|
Pa kad ti se svi micu i posebno su oprezni kraj tebe jer znaju što mogu očekivati 😂😂😂 Poslano sa mog Mi 9 Lite koristeći Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#51282 | |
Premium
|
Citiraj:
Al evo ne kuzim sta bih ja ovoliki i sa troje djece trebao voziti. U nesto manje ne stanemo, a buseve/monovolumene ne volim i ne zelim voziti. Nisam nesto ni previse lud za premium brendovima ali isto tako zelim da kvalitet bude na nivou. Opasno sam se zagrijao za novi Santa Fe i ugrizao bih sam sebe kako se toga nisam sjetio prosle godine kad sam kupio F11 Gesendet von meinem SM-G973F mit Tapatalk |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#51284 |
Premium
|
Ne kuzim, zelis reci da u F11 nema mjesta? Mi smo prije tri dana doputovali u Supetar i prevalili 1200km. Niti u jednom trenutku nam nije bilo usko i niti u jednom trenutku ja kao vozac nisam osjetio zamorenost. Auto stvoren za nabijati kilometre. Gesendet von meinem SM-G973F mit Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#51285 |
Premium
Datum registracije: Jun 2009
|
Vozim F11 i sam, a vidim i da smo sad na istom otoku. ![]() Imam dvije sjedalice nazad, tako da mi treće dijete ne stane. Jedino ako imaš troje djece kojima ne treba sjedalica može proći, ali nije da obiluje prostorom straga, bar ne koliko bi očekivao od auta te veličine. Ali uspoređivati F11 i Santa Fe, to su dva različita svemira. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#51286 | |
Premium
|
Citiraj:
Gdje si na Bracu? Ako si u Bolu, imaju super samoposluznu praonicu. Isao sam prije 2 dana 35km do tamo samo da operem auto i naravno 2h kasnije pala kisa 😄 A usporedba F11 i Santa Fe, radi prostora ili kvaliteta? Gesendet von meinem SM-G973F mit Tapatalk |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#51287 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2002
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#51288 |
Premium
|
Kad se silazi dole, na rotoru ides desno. Iza teniskih terena sa desne strane. Dobar pritisak, topla voda i za 5kn dobijes 100 sekundi. Nema aktivne pjene, ali ostalo je odlicno. Gesendet von meinem SM-G973F mit Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#51289 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2014
|
Citiraj:
Poslano sa mog Mi 9 Lite koristeći Tapatalk |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#51290 | |
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
Što vele, kad voziš auto, jednom nogom si u grobu, drugom u zatvoru. Ja još nisam imao saobraćajku svojom krivnjom, 30 godina vozim. Jer gledam i pazim.
![]() |
![]() |
#51291 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2009
|
Citiraj:
![]() Znam tu autopraonu, skoro svaki dan prolazim kraj nje i uvijek ima nekog, tako da pretpostavljam da su ok. Ali kad imam svoj miniwash... ![]() ![]() Sjedio sam u starom Santa Feu i uz svo dužno poštovanje, taj auto po kvaliteti materijala u unutrašnjosti i osjećaju vožnje ne spada u istu rečenicu s F11. Sad, vjerojatno se manje kvari, ima više prostora i isplativiji je, ali meni osobno to jednostavno nije to. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#51292 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() S obzirom da sa autom predjem <10000km godisnje i to mi je overkill ![]() Gesendet von meinem SM-G973F mit Tapatalk |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#51293 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Onda uzmeš ix55 i uživaš, jedini motor je v6 dizel i to je baš mrcina od auta. ![]()
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#51294 |
Premium
|
Proizvodio se samo do 2011te nazalost. Gesendet von meinem SM-G973F mit Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#51295 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Znam, nema mu dostojne zamjene u EU za neke prihvatljive novce, Toyota Highlander je dimenzijama tu negdje i stiže sljedeće godine u EU.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#51296 |
Premium
|
Slijedeće godine bi trebao izaći Genesis GV70 (Hyundaijeva premium marka). Veličinom bi trebao biti između Tuscona i Santa Fea. Navodno bi u USA početna cijena trebala biti oko 42k $. Od motora najavljuju 2.2d od 200KS te benzinci od 2.5l i 3.5l (380KS). Trenutno prodaju GV80 koji je konkurencija X5. btw, Wraže, zaboravio si u svoj opis dodati 'Bosanac'. Tada bi automatski postao krkan^n ![]()
"Dvije stvari su beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran." A. Einstein Zadnje izmijenjeno od: coconut. 26.08.2020. u 09:23. |
![]() |
![]() |
![]() |
#51297 |
Premium
|
Nisam Bosanac nego Hercegovac sa adresom u Bundesrepublik Dojcland 😄😄😃 Gesendet von meinem SM-G973F mit Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#51298 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
![]() Odgovori: Šta ko ima znat di ja iden, Niko ne daje šta ću ja davat, Ne, Zašto bi dava, Vidiš po motu di cu ic... Sve jasno Jucer mi je jedan nekrkan(isto celav 120 kila) to napravio pa kad je vidio da mu psujem sve po spisku digao ruku i slozio facu ka sorry, to je okej svako se nekad zaboravi i pogrijesi |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#51300 |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Neki dan su trojca sa čipanim dizel parnjača peticama mislili da su brzi...al naravno da mi je na kraju bez žmigavca uletil u traku i skoro pogodil |
![]() |
![]() |
![]() |
Uređivanje | |
|
|