|
![]() |
#121 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2018
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#122 | |
E Pluribus UNIX
Datum registracije: Oct 2002
|
Citiraj:
Samo naglas komentiram kako je takva individua reprezent jednog mocnog i strucnog medija, sto smatram velikom sramotom i porazom intelekta. EOD sto se mene tice.
![]() |
![]() |
#123 | ||
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
https://www.euronews.com/2020/05/12/...hing-in-europe Stop Covid aplikacija je uvod u sve to sranje koje nas čeka. Poslije nje ide CovidPass izmišljotina. Čovječe, prestajemo biti slobodan narod i kreće doba diktature i svjetske vlade. Za one koje i dalje misle da je ovo sve teorija zavjere i da je sve eto slučajno došlo iz Kine, neka pogledaju jedan od filmova koji najavljuje ovaj cirkus - Zaraza iz 2011. godine. A ti, Microsoftov plaćeniku, se odi prijaviti kao pokusni kunić onom psihopatu Billu, jedva čeka nekoga kao ti. ![]() ![]() Citiraj:
Ako će te to usrećiti, evo ja ću odmah odstupiti od moderatorske pozicije, samo da budem u istom levelu s tobom, OK? EOD i od mene po drugi puta.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
||
![]() |
![]() |
#124 |
Premium
Datum registracije: May 2010
|
Cak bi se na prvu i bez razmisljanja slozio no ipak malo pretjerujes.... moderirati forum na nacin popisan/sukladan od same administracije istoga te imati neke osobne stavove u bilo kojoj raspravi nebi trebalo biti problem niti je jedno s drugim u konfrontaciji. Mod moze biti ..eder, lujka ili nesto trece ili "normalan" tip za moje ili tvoje ukuse/standarde. U redu je da ga progutas, sazvaces i ispljunes... u raspravi sa ljevim ili desnim argumentima no ako vec ni to, ne ide po zeljnom planu, aludirati na status moda - nema bas veze s nicim. To moze biti jedino u redu ako cemo iz neke ozbiljne ili neozbiljne rasprave, krenuti se castiti na osobnoj razini... i to je OK mozda negdje drugdje, ovdje bas to i nije neki standrad kojem useri teze.
#125 |
Sandy!!!
Datum registracije: Sep 2008
|
covid=malo jača gripa s većim koeficijentom zaraznosti=malo veća smrtnost(jer je i veći broj zaraženih) pogrešno riješenje= lockdown,aplikacije,praćenja,covid-pass,čipiranje,jer to sve dovodi do pada ekonomije,diskriminacije,zakulisnih igara,pa se i neke teorije "zavjere" obistine ok riješenje=higijena,higijena,higijena,higijena,higijena,pa onda normalno distanciranje(ionako ne volin da mi je neko na 1m ili manje i puše za vratom) , pa na kraju maske u zatvorenim prostorima gdje je velik broj ljudi po m2, i to 'e to to je moje osobno skromno mišLJeNJe |
![]() |
![]() |
#126 | |
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
A što se tiče Hrt-A i ostalih korumpiranih medija i stvari koje NE objavljuju, mogu samo reć da i flateartheri imaju isti pogled na stvari. Daj mi samo još reci da spadaš u njih... ![]() Na koncu, možemo se složit da se ne slažemo. Ja osobno nemam nikakav problem s time što drugi ljudi ne misle isto kao i ja.
![]() |
Uređivanje | |
|
|