| 
 | |||||||||||
|  24.06.2019., 11:50 | #5822 | 
| Premium Datum registracije: Jan 2007 Lokacija: Zagreb 
				 | Trebam dialer app koji tipku za zvanje nema dolje u sredini. Nesto najjednostavnije, samo da nije dolje iznad home tipke. Postoji nesto takvo? | 
|   |   | 
|  23.07.2019., 08:38 | #5823 | 
| Premium Datum registracije: Jun 2005 Lokacija: Rijeka / Grobnik 
				 | 

viber stickers
			 nisam radio nikakve updejtove ni OS-a ni vibera i odjednom od jutros mi 4-5 free paketica stickera nestalo iz vibera i nema ih vise nigdje za instalirat   . sta je to normalno da se desi? nikad prije mi nije. doslovce jedini stickeri koji su ostali su oni klasicni emoji il kak se to vec zove. | 
|   |   | 
|  23.07.2019., 11:14 | #5824 | 
| Premium Datum registracije: Sep 2014 Lokacija: Slavonija bajnaaaaa 
				 | Kod mene svi stoje i svi rade OK ni jedna kolekcija nije nestala  | 
|   |   | 
|  12.08.2019., 14:18 | #5826 | 
| Premium Datum registracije: Feb 2006 Lokacija: Osijek 
				 | 

Uređivanje snimljenih videa sa smartphonea?
			 Pozdrav, video materijal snimljen mobitelom i kamerom obično spojim tako da dobijem jedan video file (npr. video s nekog putovanja). E sad, nakon trimmanja i renderiranja videa, uoči se određeni pad kvalitete. Zanima me, ako spajate više klipova u jedan, kako to odradite i na kojim postavkama te s kojim programom? | 
|   |   | 
|  12.08.2019., 14:30 | #5828 | 
| 49%winner Datum registracije: Sep 2007 Lokacija: PU 
				 | Powerdirectior ima opciju rotiranja (jedan botun) i u njemu sam do sada svasta uspio sloziti. Doduse odavno imam premium pa me nemoj uzeti za rijec jer ne znam sto je dostupno u free verziji https://play.google.com/store/apps/d...r.DRA140225_01 Nisam usporedjivao kvalitetu snimki 
				__________________ ♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕ | 
|   |   | 
|  12.08.2019., 19:46 | #5830 | 
| Premium Datum registracije: Jan 2012 Lokacija: malo tu malo tamo 
				 | Ja koristim Sony Vegas da si porezem, pospojim, i ubacim mjuzu te da syncam uz mjuzu + usporit ubrzat, pa renderam u uncompressed avi, tako da ne izgubim na kvaliteti, onda idem u ostale programe ovisno sta trebam, za efekte recimo u Adobe After Effects, a nekad odma idem u Adobe Premier i renderam u .mp4 sa 30mbit bitrate (overkill al tako je najbolje). E sad, kod tebe se vjerovatno desava taj problem kad renderas u programu koji vec imas. Nesto ti nevalja sa settingsima za render. Ja ti mogu dati postavke za Adobe Premiere render, ali ne znam dal to koristis? LINK Mozes si napraviti 2 ista preseta jednog nazovi 30M jednog 15M i onda samo spustis target i max bitrate na 15. Ako renderas nesto za youtube, mali trik u Adobe Premiere je koristit color correction sa malo taminijim bojama + sharpen dodas neki mali %. Iz nekog razloga youtube voli tamnije boje i sharp stvari, ne pixela se footage toliko ako tako renderas. 
				__________________ Pošten trgovac: 1 | 
|   |   | 
|  12.08.2019., 22:41 | #5831 | 
| Premium Datum registracije: Nov 2008 Lokacija: north-northwest 
				 | 

Koji andriod app prima postavke za mail XX.t-com.hr
			 eto, svi primaju one "lažne" maileove gmail, outlook,... a meni treba koji prima postavke za t-com servere za primanje i slanje mailova. na netu nisam našao niš korisno. niti app niti postavke | 
|   |   | 
|  12.08.2019., 22:46 | #5832 | 
| Premium Datum registracije: Jul 2017 Lokacija: Ramura 
				 | Bilo bi korisno kada bi rekao kako se spaja.  Pretpostavljam POP ili IMAP. IMAP radi na android bez problema, POP nisam probao, ali 99% da postoji app za to. Edit: Vidim da standardna samsung email aplikacija podržava i POP3 tako da ne bi trebao s nicime imati problema. | 
|   |   | 
|  12.08.2019., 23:12 | #5833 | 
				 | ma svejedno mi je kak se spaja...na starom androidu bio već predistalirani app gdje je išlo preko pop...Ksijaomi nema nikakav regularni app. probao outlook i email app i nijedan neće | 
|   |   | 
|  12.08.2019., 23:29 | #5835 | 
				 | nisam. ova dva mi prva izbaci store...   | 
|   |   | 
|  13.08.2019., 08:38 | #5837 | 
				 | probao ih i nijedan ne prima...svi app-ovi nude isto: exchange, yahoo, gmail, hotmail...probao i office 365 i opet mi ne prima moje podatke il iizbaci da adresa ili loz nisu točni...ili ja nešto krivo unosim ili neće na t-com.hr parametre   | 
|   |   | 
|  13.08.2019., 09:07 | #5838 | 
| The mighty pirate Datum registracije: Sep 2007 Lokacija: London 
				 | Za takve osnovne stvari ne treba ni Premiere ni Vegas. Sve potrebno već postoji u Windowsima. Prije se moglo riješiti s Windows Movie Makerom (kojeg su maknuli iz Win 10, ali uz par trikova ga se može vratiti), a sad je sve u Photos aplikaciji https://www.techradar.com/how-to/win...n-video-editor 
				__________________ | 
|   |   | 
|  13.08.2019., 09:10 | #5839 | 
				 | filmora 9 je još jednostavniji od premiera  i može pošteno odradit zadatke. za detaljnije opcije i ludovanja, premier pro je tata-mata u biti, rezu niti FPS ne diraš. jedino bitrate (MBs) možeš smanjit ako nema prebrzih scena kako bi dobio manji file (u MB) | 
|   |   | 
|  13.08.2019., 13:48 | #5840 | 
| EMP moderator Datum registracije: Apr 2005 Lokacija: Osijek 
				 | Krive podatke imaš. Koristio sam stock e-mail aplikaciju na Xiaomiju, koristim je i sad na Huaweiju, i obje rade s POP/IMAP serverima. 
				__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"   | 
|   |   | 
|  13.08.2019., 14:57 | #5842 | |
| Premium Datum registracije: Jan 2008 Lokacija: Zagreb 
				 | Citiraj: 
 Protokol mora biti imap ili pop Nista drugo. I onda radi. A ta dva protokola su valjda najstandardnija moguca tako da def nesto krivo radis | |
|   |   | 
|  13.08.2019., 20:09 | #5843 | 
				 | na HTCu i defolt appu sam sve podesio od prve. domy daj mi navedi koja je to defolt/štok app na Ksijaomiju. EDIT - evo tek sad mi je bluemail dao opcije za pop protokol. dalje sam riješio unutar 15 sekundi kao što sam rekao za HTC. hvala svima na prijedlozima Zadnje izmijenjeno od: quazar912. 13.08.2019. u 20:26. | 
|   |   | 
|  14.08.2019., 09:20 | #5844 | |
| Premium Datum registracije: Feb 2006 Lokacija: Osijek 
				 | Citiraj: 
 Možeš napisati postavke koje koristiš? Mijenjaš li frame rate? Ja imam klipove s digitalne kamere (m2ts video u 50p) i s mobitela (30 fps) i to sam sve renderirao u mp4 25p, ali mi je nekako žao vidjeti da se malo kvalitete izgubi  | |
|   |   | 
|  14.08.2019., 21:06 | #5845 | 
				 | Govorim od predinstaliranom e-mail klijentu, postoji jedan jedini. 
				__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"   | 
|   |   | 
|  14.08.2019., 21:40 | #5846 | 
| Registered User Datum registracije: May 2006 Lokacija: Worldwide 
				 | Probaj sa Ultima mail. | 
|   |   | 
|  17.08.2019., 10:43 | #5848 | 
| Premium Datum registracije: Feb 2007 Lokacija: Istra 
				 | Neka preporuka za aplikacije: 1. Za tracking paketa, izvana i unutar HR? Koristio dosad TrackChecker Mobile, ali mi više ne redi ta pakete unutar HR. Moglo bi biti da su u pošti nešto smrdali jer na webu imaju sad neku captchau. 17track radi uredno, ali u freee verziji ima ograničenja. 2. Za upis loyalty kartica. Koristim Stocard, ali nema mogućnosti (ili ja nisam našao kako) razmijeniti kartice s drugim korisnikom. Stocard ima samo mogućnost na više uređaja, ali unutar istog accounta. Za oba poželjno. ali nije obavezno da su free i da imaju neku vrstu nezavisnog backupa baze podataka - bilo na sdcard, google acc i sl. | 
|   |   | 
|  17.08.2019., 15:58 | #5849 | 
| (╯°□°)╯︵ ┻━┻ Datum registracije: Apr 2010 Lokacija: Beertopia 
				 | Znači fascinira me ovo apdejtanje aplikacija... Bio u Mađarskoj, stigao mi onaj novi update za face (novi izgled same aplikacije ko i UIa na webu) new facebook design Vratim se nazad u Hrvacku, pola čuke kasnije opet mi se vrati stari fejs 😂 Poslano sa mog SM-G965F koristeći Tapatalk 
				__________________ 54' / 74' / 90' / 2014 I'm only here to see how the story unfolds. Any self-respecting leading man would do the same.  | 
|   |   | 
|  31.08.2019., 23:03 | #5850 | ||
				 | Evo konačno sam uhvatio vremena i testirao zamjene za Evernote koji sve više ide u krivom smjeru... Ne sviđa mi se što ide preko Googlea, sync radi jako sporo i traljavo, pogotovo u offline modu. Nema web interfacea, Google ga je ugasio u 2. mjesecu. Hvala na prijedlogu. Citiraj: 
 Citiraj: 
 - sync radi munjevito, promjene na drugom uređaju vidim čim stanem s pisanjem na prvom - ne stvara dodatnu conflicted kopiju bilješke ako je u offline modu editiram na dva uređaja nego jednostavno doda/obriše tekst u postojećoj bilješki - jako jednostavno upravljanje povijesti koje je implementirano i u Android app, ima slider koji pomičeš unatrag i uživo vidiš što je mijenjano - ima mogućnost dodavanja check liste na svim klijentima i pinnanje bilješki na vrh - na Androidu se može dodati widget 1x1 - ima besplatan dark mode, ne znam zašto se to plaća u Standard Notesu - ima export bilješki u ZIP file i import iz Evernotea i TXT fileova Standard Notes bih izabrao jer: - više podsjeća na Evernote s kojim radim skoro otkad su ga napravili - svakoj bilješki se može dati normalan odvojen naslov, ne vuče prvu liniju teksta za naslov - odaje dojam sigurnosti, ima passcode i fingerprint lock, ali 2FA se plaća - ima više opcija i console font koji mi se jako sviđa - web klijent izgleda identično kao Windows aplikacija - sync isto radi jako brzo, gotovo jednako brzo kao Simplenote - jasno se vidi kad je klijent offline i kad se synca Hvala i tebi na pomoći. 
				__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"   | ||
|   |   | 
|  | 
| Uređivanje | |
| 
 | 
 |