|
![]() |
#9092 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9094 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
HTV smo "riješili". Jel može tko napisati parametre za Nova i Doma u HD-u ? Jeli RTL ima HD varijantu ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#9097 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2017
|
Mislim da su oslobođenje od plaćanja te naknade dobili samo oni korisnici koji su netom prije produžili ugovor i još uvijek imaju mogućnost odustajanja i prelaska na drugu mrežu. Među takvima sam ja. Što se tiče HRT HD-a, dojma sam nekako da slika nije osobito bolja, kao da nije riječ o pravom HD-u. Je li do njihovih kamera, emisija, nemam pojma, ali srpski RTS ima ako ne i bolju sliku. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9098 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2010
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9099 |
Registered User
|
Vjerojatno je kriterij bio oni koji su nedavno namjeravali prijeći na drugu mrežu, a to znači: poslali zahtjev za raskid (kao ja) ili im je stigao zahtjev za prelazak od drugog operatera. I sad, da ne razljute takve korisnike koji su "na rubu" odlaska, poštedili su ih plaćanja te naknade. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9100 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2010
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9101 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
ja sad zvao ovi broj 0800.......nakon 8min razgovora smo zakljucili da ni on (gospodin s kojim sam pričao) nezna točno koji je razlog šta ce neki plačati dodatnih 20kn a neki ne. Spominje se kao neki su nekad imali neke popuste....neki nisu....ugl čovjek nezna točno zašto.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#9102 | |
Registered User
|
Citiraj:
Mislim da je stvar materijala koji prikazuju. Bitrate je skoro 10 Mbit/s što bi trebalo biti dovoljno. Dapače. Treba sačekati neki sportski prijenos koji dobivaju direktno u HD-u. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9103 |
Moderator
|
Tnx, lakše je ciljano pretražiti nego kompletno sve ponovo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9104 |
Premium
Datum registracije: Mar 2010
|
Zadnje izmijenjeno od: bertone. 01.08.2019. u 21:47. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9105 |
laser
Datum registracije: Oct 2009
|
I meni dosla cestitka, pod najglupljim ugovorom od 12. mjeseca 2018. 150kn za samo net od <50 mbit i sad jos 20 kn za frizuru nekom direktoru. Da je moj stan otkaza bi ugovor instant i presa na skuplji tcom. Sent from my iPhone using Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#9106 |
Guest
|
Onda ocete prekinut ugovor , kolko sam ja shvatila svima se povecava cijena za 20 kn a ovi novi paketi isto ce bit skuplji za 20 kn |
![]() |
![]() |
#9107 |
Registered User
|
Uvjeren sam u to da će svih koji zatraže raskid ugovora osloboditi novog nameta. Pustit će korisnika da ode radi toga što ne želi plaćati dodatnih 20 kn - aha, moš mislit. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9108 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
Citiraj:
Prema kratkom odgovoru RTL-a čini se da jedino ta televizija sa svoja tri kanala (RTL, RTL 2 i RTL kockica) trenutačno nije spremna emitirati u HD kvaliteti. Njihov odgovor prenosimo u cijelosti. ![]() "RTL Hrvatska će do kraja godine biti u mogućnosti proizvoditi i emitirati sav svoj program u HD kvaliteti. Javnost ćemo na vrijeme obavijestiti o svim našim planovima." |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9110 |
Premium
|
Sipest i ja (i vjerojatno ima još ljudi) smo dobili obavijest s popustom od 100% tako da ne povećavaju svima (odnosno povečali su i nama, ali su nam onda naplatu prolongirali za 24 mjeseca), ali po kojem ključu određuju kome će dati popust, to vjerojatno ne zna i Vidoviti Milan. Zadnje izmijenjeno od: bertone. 02.08.2019. u 00:19. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9112 |
Moderator
|
Ako se ne varam a i po tekstu, samo za "fiksne". Za mobilne su prije koji mjesec poskupljivali / mijenjali "pakete". |
![]() |
![]() |
![]() |
#9113 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Ekipa, koji je user i pass za upad u Ubee EVW32C? Nekad davno sam se spajao, a sad da me ubiješ ne znam koja je kombinacija. User prazan i "User" pod Password ne prolaze, kao ni "User" i "zadnjih 8 brojeva serijskog".
![]() |
#9114 |
Premium
|
Si probao user/user ili admin/admin? EDIT: Bum prekopao bookmarke jer sam negdje spremio web stranicu gdje je pisalo nešto o tome. EDIT2: Evo: https://www.192-168-1-1-ip.co/router/ubee/EVW32C/8281/ Zadnje izmijenjeno od: bertone. 02.08.2019. u 00:32. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9116 |
Moderator
|
Koji Ubee (jer je različita priča za coax od onih za paricu) ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#9117 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Eh, fora je u tome da je bilo postavljeno custom user + pass. Resetirao sam ga sad, upisao "user" i "8 zadnjih znamenki sa serijskog" i radi (mora se postaviti novi user i lozinka). Hvala vam na volji i trudu ![]()
![]() |
#9118 |
Moderator
|
Da, kod ovog na coax - u ide tako, reset pa ponovo postavljanje custom user + pass. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9119 | |
Registered User
|
Citiraj:
Nisam ja dobio popust. Samo sam prenio sliku da se vidi da neki dobivaju popust. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Uređivanje | |
|
|