|
|||||||||||
|
|
#43112 | |
|
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
A u članku na net piše obrnuto Citiraj:
A koliko sam ja čitao ljudi koji su imali RFT su bili vrlo nezadovoljni, po istraživanjima jdpowera, pa je vjerojatno prodaja pala pa su odustali od daljnje proizvodnje. A vidi šta kinezi rade ![]() https://www.facebook.com/watch/?v=361181047830866 |
|
|
|
|
|
|
#43114 |
|
Premium
Datum registracije: Jun 2009
|
Znam za to, to je ono što Continental zove ContiSeal. Po meni, super stvar i ja bi to htio na svojem autu, no nažalost, ne vidim za kupiti gume s time. edit: upravo razgovarao sa vulkanizerom, te seal gume navodno idu samo na VW... Zadnje izmijenjeno od: Garro. 03.04.2019. u 16:11. |
|
|
|
|
|
#43115 |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
|
|
|
#43117 |
|
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
Netko presao skoro 60k km u rikverc… ![]() |
|
|
|
|
|
#43120 | |
|
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Citiraj:
|
|
|
|
|
|
|
#43121 | |
|
Premium
Datum registracije: Sep 2011
|
Citiraj:
?Ja imam RTF u 205/60/16, i RTF u nekoj suludoj dimenziji od /19. RTF su mi zimske, a na ovim 19kama sam vozio u Dresdenu nekih 30 km i ako sam ikad imao kamence, više ih nemam ![]() |
|
|
|
|
|
|
#43122 |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
|
|
|
|
|
|
#43123 |
|
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
zanima me, jel ok zapravo taj oglas? ako je prodavatelj prikazao kilometražu i da je skidana, pa je na kupcu da sam odluči hoće li to kupiti? nije mi to skroz jasno, ilegalno je skidat, a je li legalno prodavat ako pokažeš da je skidano čuo sam negdje da je počelo biti kažnavano u HR, ali nemam ništa osim rekla kazala https://autostart.24sata.hr/magazin/...ilometara-7054
|
|
|
#43124 |
|
Premium
Datum registracije: Feb 2013
|
Odgovorila je: "Ivan Papić prvi vlasnik vratio! Totalna glupost, meni lakse lipo stavit sliku da se VIDI SVE TRANSPARENTNO nego placat vracanje km u stvarno stanje. A auto zbilja dobar i steta sta je to napravija.. A veliki servis na autu napravljen.. Bezveze zbilja I prodao ga svome dobrom prijatelju kojem je reka sta je napravija a meni isti prenija informaciju. I meni auto dosao pod racun, ja stavila javno i svi zadovoljni, slazete se? A ne kao vecina ne sakrit, nego i spustit km" |
|
|
|
|
|
#43126 |
|
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
|
|
|
#43127 |
|
► Play ▌▌ Pause ■ Stop
Datum registracije: Jan 2010
|
Boli njih briga na tehničkom kolko piše km, oni gledaju zadnje stanje, a to što je netko kupio sa manje km i nije provjeravao ništa to je njegov problem, mogo je bar prije tehničkog vratit na neku normalnu km da prati stvarno stanje km, a ovak ispada kreten i prodavač i kupac, al nekom to ne smeta očito pa kako god pisalo. Nije šoderaš kriv ak je uzo takav auto nedavno, šta je on znao da je prije 3 godine il više skidana km radi prodaje.
|
|
|
#43128 | |
|
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Citiraj:
|
|
|
|
|
|
|
#43130 |
|
Premium
Datum registracije: May 2008
|
Takva klasa auta ( dizel limuzine, karavani itd) rade cca 50 000 km godišnje. I to je normalno. Ako nemaš dokaza o km, računaj da 10 godina star ima pola milje km. Rijetke su iznimke Ovome sa slike je prije prodaje skinuto točno 100 000km |
|
|
|
|
|
#43132 |
|
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Koliko vidim, to je benzinac, ali svejedno se puno vozio.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
|
|
|
|
|
#43134 |
|
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
|
|
|
#43136 |
|
Premium
Datum registracije: Aug 2014
|
|
|
|
|
|
|
#43138 |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
|
|
|
#43140 | |
|
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
poslati ću upit.Za Spidera sam lako našao ceradu na webu. Što se njega tiče, prešli smo 600tinjak km i svakim danom mi je sve draži. Doduše podsjetio me zašto sam vozio Vitaru (opet zaobilazim rupe i grbe ) i više me tjera da neke transfere obavljam pedalirajući na ljudski pogon. Sutra ima termin kod servisera pa ću znati više detalja o slabije vidljivom stanju svega. El. prozori imaju škripicu i nisu baš centrirani pa ne idu glatko, to mi je prioritet za srediti (navodno nije lako). Nisam još ni tablicu montirao jer je malo zajebancija, St policajci zasad nemaju problem s tim. Trenutno je na pranju jer je jučer galeb ostavio mišljenje ![]() Stobreč. ![]() P.S. Twingo je parkiran |
|
|
|
|
![]() |
| Uređivanje | |
|
|