|
![]() |
#1 |
Dr. Gonzo
Datum registracije: Dec 2005
|
Multimedijalni centar na računalu
Pozdrav narode! Ovo je moj prvi post ovdje. Čitamo okolo-naokolo o ovim media centrima, tv tuner karticama, DVB-T karticama, eTV-u, Windowsima Media i Video-on-Demandu. Zanima me što trebam kupiti, ugraditi ili instalirati za sljedeće: 1. gledanje televezije (digitalne i/ili analogne, iako ne znam kakva je razlika) preko računala 2. snimanje gledanoga u DVD-kvaliteti 3. prženje toga na DVD medije, opet u DVD-kvaliteti 4. Video-on-Demand uslugu od Vodatela. Naime, Vodatel pruža usluga direktnog dostavljanja (ne znam kojim putem) filmova po cijeni kakve su i u videotekama... e sada, ja ne znam trebam li imati njihov media centar box ili to može ovako Još neka pitanja: 1. Za što služi Windows Media Center 2005? 2. Koje sve mogućnosti postoje glede multimedije na računalu? Odnosno, koje sve kartice bi se mogle ugraditi u računalo? Ja sam potpuni početnik u svemu ovome, pa se nadam da ćete mi pomoći. ![]() Unaprijed zahvaljujem. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | ||||||||||||
Premium
Datum registracije: Aug 2003
|
1. necu puno ulazit u razlike izmedju digitalnog i analognog (recimo samo da analogno razlikuje vise stanja, a digitalno samo 2 i to 1 i 0). tebe zanima samo to da ti je digitalno bolje ali je upitno da li na tvom podrucju ima digitalnog signala. Ima ga na podrucju zagreba (odasiljac sljeme) i rijeke (valjda ucka) 2 i 3. snimat neces moc u dvd kvaliteti (slike a ne video zapisa) medjutim moc ces dobit sliku zadovoljavajuce kvalitete samo ostaje upitno koliko ce te smetat ugradjeni titl i hrt ili neki drugi logo u vrhu ekrana
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | ||||||
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Nadam se da sam ti malo razbistrio misli. ![]()
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
||||||
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|