|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2005
|
5600 ultra/760xp
Imao sam geforce 4 mx 440 i upravo instalirao novu koju sam kupio a ta je Gainward geforce 5600 ultra/760 (golden sample) (agp) 725 kuna u hgspotu zanima me vaše mišljenje o toj grafi i ako znate neke linkove gdje su napravljeni usporedni testovi... koliko je ona lošija od 9600xt malo ili malo više? kupio sam i hard 160gb maxtor pa me zanima koliko doticna grafa vuce struje, imam napajanje max. 350W, dvd-rw, dvd-rom stari disk 60gb a za grafu treba napajanje - dobio sam s njom razdjelnik napajanja ali zanima me hoce li vuci previse struje? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
dr. sc. tech. dipl. ing.
Datum registracije: Sep 2003
|
Re: 5600 ultra/760xp
Citiraj:
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
#3 |
Registered User
|
a kako se to koriste shaderi od directx 8? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
M.U.P.
Datum registracije: Sep 2004
|
Koji te vrag tjero da to kupuješ bez da si prvo provjerio?
![]() |
#5 | |
dr. sc. tech. dipl. ing.
|
Citiraj:
1.) Igra ima opciju u svojim menijima za koristenje DX8 shadera umjesto DX9 (kao npr. F.E.A.R.) 2.) Sa RivaTunerom napravis tako da sve igre vide samo podrsku za DX8 (kao da nije DX9 kartica) Uglavnom, dobro su te opeljesili. Za tu lovu si mogao kupiti GeForce6600 koja je daleko brza u igrama. Uzmi u obzir da sam ja svoju obicnu 5600 uzeo pred koji tjedan za 200kn polovnu, a polovna 5600Ultra vrijedi cca. 300kn. Znaci i tvoja toliko sad vrijedi ![]() ![]() Je li to ova kartica? Guru3d Review
![]() |
![]() |
#6 |
M.U.P.
Datum registracije: Sep 2004
|
Daj ti ljepo vidi da to vratiš u hgspot i uzmeš bolju karticu ili za tu lovu polovnu 9800pro ![]()
![]() |
#7 |
Registered User
|
pa ne izgleda isto kao ta sa slike s tog linka - malo je hladnjak drugaciji ali to bi trebala biti ta... ma kad me nerviraju - nista nemaju na lageru a ja sam moro kupiti taj dan... imam ove 81.95 drivere i zanima me zasto s njima ne mogu cloackat frekvenciju? jel to inace praksa da se moze zamijeniti u hgspotu? (uz nadoplatu naravno) |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Banned
Datum registracije: Feb 2005
|
@ JC - Je,mislim da je to čak i golden sample.Na procesoru piše ultra kad skineš hladnjak. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
Re: 5600 ultra/760xp
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
#15 |
dr. sc. tech. dipl. ing.
|
Tako je, mozes je oc-at i to je to... ili je mozes moddat u pasivno hlađenu, k'o ja ![]()
![]() |
#17 |
Registered User
|
evo proslo je tocno sedam dana otkad sam je kupio i danas sam je htio zamjeniti nazvo sam hgspot u osijeku i rečeno mi je da mijenjaju samo neispravnu robu... dakle ništa nažalost od zamjene, inače sam jako nezadovoljan ovom grafom NFS MW trza pri maloj rezoluciji i s malim detaljima... |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Pečurka
Datum registracije: Oct 2003
|
Ti njima lijepo reci da po zakonu o zaštiti potrošaća imaš pravo vratiti robu u roku od 8 dana i da ti oni vrate novce. Ako ne budu htjeli, fino od njih s mobitela nazovi tržišni inspektorat u osijeku (250-600) i društvo za zaštitu potrošaća (200-246)
![]() |
#19 | |
Zule
Datum registracije: Mar 2005
|
Citiraj:
Pozdrav |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
![]()
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Banned
|
Citiraj:
lažu,seru, idi i žali se ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Eddie
Datum registracije: Mar 2004
|
Slušaj, odi ravno u trgovinu i nemoj odustati, reci da imaš pravo zamijeniti karticu, samo ponesi sve uredno u kutiji i sa računom. To što radi tamo je gamad, moraš i ti biti. Lijepo nemoj izaći van i budu te već pitali "šta vas drugo zanima". Ja sam kod njih jednom uzeo TV karticu koja je krepala za par dana, tražio sam lovu ali "oni to ne mogu", pa sam dobio novu, odmah prodana. Pravi se mutav i to je to. Naravno, ako ne ide, iz ovog ili onog razloga, prodaj to smeće preko burze što prije. Domy-os je prodao 9700PRO sa silencerom i pasivnim na memoriji za 600KN i iz Osijeka je... Razmisli malo ubuduće kad kupuješ...
![]() |
#24 |
Registered User
|
evo nakon sto sam vidio ovaj post sa brojevima telefona inspektorata i drustva za zastitiu potrosaca ponovo sam nazvao hgspot i rekao da sam procitao da po zakonu mogu zamijeniti... on kao iznenadjeno: i ako je neispravna? ... uglavnom kad sam dosao tamo nije bilo tog tipa pa sam ponovo doso za nekih pola sata... i nije bilo problema uzeo sam 6600 od gainwarda samo bila je bez najlona dakle otvorena i unutra nije bio nikakav cd...... nadoplatio jos 190 kuna.... radi na 500/300 i kad udjem u igru (3d) i izadjem vidim da se nista nije promijenilo, zar se frekvencija ne mijenja ovisno o 2d/3d? temp je 52 C koristim rivatuner i ne znam sto je coreVID non dimensional uglavnom skace s 6 na 7 dobro sam se izvuko ovaj put |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Pečurka
Datum registracije: Oct 2003
|
Et, i ja čestitam ![]()
![]() |
#29 |
Registered User
|
hvala svima na čestitkama, mogu vam reći da se prilično dobro osjecam nakon zamjene... |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |