|
![]() |
#3481 |
Truth is out there!
Datum registracije: Aug 2003
|
Problem sa mi5, nece da puni. Naime, jucer bilo 5% baterije i stavim punit, nista ne reafgira, te se naposlijetku i potpuni ispraNi baterija i ugasi. Nakon toga, blinkala mi je crvena baterija dok je na punjacu ali nine punio. Onda sam pokusavao sa kombinacijama tipki i nekako krene punit i napuni do 16% posto. Upalim mobitel, ali sad vise nece da puni, dakle dosao je do 16% i sad vise nikako ne reagira na punjac. Pokusao sam ga gasit i punit dok je ugasen, takodnwr nista. Cudno je da je punio do tih 16 posto pa sad vise ne, imam osjecaj kao da je SW problem. I da, pokusao sam drugi punjac, ista stvar, a budem i s drugim. Kablom cim dodjem za sat vremena na job. Ako netko ima kakav savjet pucajte!
![]() |
#3483 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2010
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#3484 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2014
|
Citiraj:
Isto se dogodilo meni na mobitelu drugog (kineskog) proizvodjaca... nakon sto sam instalirao Waze. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3485 |
Truth is out there!
Datum registracije: Aug 2003
|
Uzeo drugi kabal (iste marke sve isto) i sad radi. Cudno ![]()
![]() |
#3486 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Zna se dogoditi, kod mene pola kabela u kući jako sporo puni mobitel iako su novi i korišteni par puta. Uzmi neki kvalitetniji i deblji kabel i trebalo bi biti sve u redu.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3488 |
Premium
Datum registracije: Mar 2018
|
dobio http://www.racunalo.com/xiaomi-redmi-4x-recenzija/ mogu rec da sam jako zadovoljan.. koristio sam s7 edge, malo mi je bilo promjena ali sve u svemu odlican mobitel zadovoljan jako! |
![]() |
![]() |
![]() |
#3489 |
Registered User
Datum registracije: May 2008
|
Pozdrav, molim pomoc jel se moze i gdje iskljuciti glupi ton koji Mi A1 odasilje svaki puta kada mjenja brzinu mreze, E-3G-4G... poprilicno je iritantno... a u postavka nigdje nisam nasao. Inace Oreo je gore. Hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#3491 |
Premium
Datum registracije: Feb 2010
|
Ubo nekidan mi mix 2 za 340 eurica na honorbuyu. Rekao bih poprilično dobra cijena za tu razinu moba. Za sad vrlo zadovoljan.. Kamera nije vrh vrhova ali definitivno nije ni loša. S ostatkom moba vrlo zadovoljan. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3492 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2006
|
Kakav je zvučnik na Xiaomi redmi note 5, globalna verzija 3/32? Na nekim komentarima tvrde da je prilično loš. Može li netko potvrditi ili demantirati navedeno? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3493 |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
Xiaomi Mi7, po novome Mi8, će imat fingerprint senzor ispod ekrana... https://www.gsmarena.com/alleged_vid...news-31159.php |
![]() |
![]() |
![]() |
#3494 |
Premium
Datum registracije: May 2018
|
Meni jedino kod xiaomia fali 60fps video snimanje. Nisam siguran da li koji trenutni model podržava snimanje takvo. MI8 bi mogao bit vrlo zanimljiv, samo u vezi fingerprinta u ekranu mislim da će 2019. godina biti trend takvih mobitela. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3495 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2013
|
Pa Google Cam snima u 60fps, meni je po defaultu tako namješteno video snimanje... Sent from my Mi Max 2 using Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#3496 |
Premium
|
Rootan mob ili samo apk skinuta ? Nisam imo doticaj sa mi max 2. Znam da prek roota se svasta moze, ali mene samo OEM zanima. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3499 |
Banned
Datum registracije: Jan 2014
|
Kad ovi iz Xiaomija planiraju sredit tu svoju aplikaciju za teme? Ne znam kakve su im to sheme s ne podrzavanjem odredjenih regija. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3501 | |
Registered User
Datum registracije: Sep 2013
|
Citiraj:
Sent from my Mi Max 2 using Tapatalk |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3502 |
Premium
Datum registracije: Sep 2014
|
Kad se očekuje početak prodaje xiaomi mi a2? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3503 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3504 |
RESPECT MY AUTHORITAH
Datum registracije: Jul 2008
|
Mi A1, imam May tj Svibanj update 8.0 Android htio sam staviti Google Camera aplikaciju koristeći ovaj vodič https://forum.xda-developers.com/mi-...nable-t3747585 Kroz njega je skinuo i instalirao Google driver te fastboot/adb. Međutim, kada u cmd-u stavim adb version kaže da adb ne postoji. Cijeli proces pada u vodu. Drugo računalo, ovaj puta Windows 7 a ne 10, instalira drivere, vidi adb verziju. Kliknem na "Enable Hal3, EIS...", mobitel pita dozvolu, ugasi se, piše Fastboot i tu zaglavi. Na računalu traži drivere za "Android" uređaj. Program navodi "unlocking bootloader" ali ne može jer ne komunicira s mobitelom. ![]() No, zašto adb ne radi na Win10?
![]() |
#3505 |
Premium
Datum registracije: Jan 2010
|
Sličica s FB stranice Xiaomi EU, kao 31.05 predstavljaju mi8, mi band 3.... Imam osjecaj da sve ove informacije oko specki i samog izgleda moga koje su curile oko Mi7 zapravo se odnose na Mi8. Mozda preskoče broj 7 jer im je sada 8 godina postojanja Xiaomia, ili možda dobijemo i dva mobitela na kraju...Mi7 i Mi8 ![]() ![]()
![]() |
#3507 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Cijene i verzije Mi 8 http://playfuldroid.com/xiaomi-mi-8-...riants-leaked/
![]() |
#3510 |
Banned
Datum registracije: Mar 2017
|
Da si pogledao bilo koju recenziju prije kupnje vidio bi da je kamera na tom Mi A1 smeće. https://youtu.be/lw_2UDnGC74?t=352 Svakako je bolje uzeti neku ekvivalent Motorolu koja ima bolje fotografije i video snimke, ako je to već bitno jel... Ali u svakom slučaju sramota za Xiaomi da uopće ugrađuje takve kamere. |
![]() |
![]() |
![]() |
Uređivanje | |
|
|