|
![]() |
#2401 | |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
Sent from Mobara |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2402 |
Into my head it goes
Datum registracije: Feb 2004
|
Sasvim legitimno.Kompletna košarkaška zvijer u oba pravca.Kad se pogleda tko i kako danas potpisuje ugovore,vrijedi 300 miljki...
![]() |
#2403 |
Señor Audiophile
Datum registracije: Jan 2007
|
Iako bi neki rekli da je nezadovoljan jer vodstvo kluba nije dovelo dovoljna pojačanja za napad na titulu, a sa Aldridgem pak nikako nije kliknulo (kojeg osobno i ne vidim kao igrača koji individualno može donijeti znatnu prevagu u odnosu na GSW). Ovo bi navodno trebao biti nekakav pasivni pritisak na Popa da počne razmišljati o pojačanjima za iduću sezonu, a ne da moraju ovisiti o hrpi gerijatrije (i neiskusnih guštera) u ključnim trenucima sezone. Jer u ovoj trenutnoj situaciji niti Leonard ima nekakve pretjerane financijske koristi, niti San Antonio ima nekakve velike šanse za osvajanjem titule bez ulaganja u roster. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2409 |
Premium
Datum registracije: Dec 2011
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2411 | ||
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() |
![]() |
#2416 |
Premium
|
ne znam sto ce ovi trojica clippersima, a bome ne znam ni sto ce Blejk u pistonsima ![]() https://www.facebook.com/TheRealNBAT...7204800638070/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#2417 |
Agent 0
Datum registracije: Feb 2007
|
Stan ne zna sta da radi,a griffin je jedini star kojeg je mogao dobiti. Free agents ne zele cuti za detroit pa je limitrian sa draftom ili trejdom...a nijedno mu ne ide. ![]() A jerry west je skontao da nista od griffina jer nije dovoljno dobar da sam nosi ekipu, sklon ozljedama i preplacen je. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2420 |
Premium
|
otišo vorda i ponio sa sobom lebronizam, stigo dotore s hardenizmom ![]() ako nešto žešće ne usere, mvp je hardenov. gledao snimku gswa protiv utah. koja katastrofalna košarka warriorsa je to bila ![]() Nego, nisam znao da je Kevin from Minessota odličan troller ![]() http://uproxx.com/dimemag/kevin-love...liers-video/2/ Ne znam zašto, IT mi nikad nije sjeo. Djeluje mi ko bezvezni napuhanko.
i9-10850K / asrock z490 taichi / 64gb DDR4/ 1gb ssd / 4 tb wd hdd / Gigabyte 6600xt / Zadnje izmijenjeno od: Roberto. 31.01.2018. u 19:38. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2423 |
Premium
|
To sto su ga skupa s njegovim kukom uvalili za Irvinga je bio genijalan potez Celticsa, odlicno su iskoristili situaciju. S druge strane, izgleda da je Stevens odlican trener koji izvlaci maksimum iz igraca. Svi koji su otisli iz Bostona zadnjih godina, redovito su losiji nego sto su bili u Bostonu.
![]() |
#2424 |
Premium
Datum registracije: Apr 2010
|
Šteta za Haywarda, baš se svjetski sjebo :/ Sad je opet pitanje kako bi Celticsi funkcionirali s njim.
![]() |
#2425 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
![]() |
#2426 |
Premium
|
navijam za ovo jer ako kraljice stvarno ode u GSW, trebat ce im puno vise capa od Thompsona i Igoudale. KD je vec jednom pristao na nizi ugovor zbog ocuvanja cijele petorke, tesko da ce opet pristati na manje i sebi uzeti kruh i masu koseva iz usta koje ce pobrati LBJ. najvise bi mogao profitirati nas Dario koji bi u ekipi i dalje trebao imati jednu od glavnih rola, a dolaskom Durantule, imali bi konacno pravo istok-zapad finale. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2428 |
Premium
|
Nitko ne komentira jos jedan odlican posao celtica? Greg Monroe odbio NO i sigurnu poziciju startera da bi (vjerojatno) bio scorer u second unitu Bostona
![]() |
#2429 |
Premium
Datum registracije: Apr 2010
|
Sjajan posao, za relativo malo novca (mislim da je 5 mil) dobili solidnog igrača, i što je vrlo važno, nije sklon ozljedama. Debitanti su odlični, još kad se Hayward vrati, bit će Boston prilično zajeban.
![]() |
#2430 |
Agent 0
Datum registracije: Feb 2007
|
Dobili su u najam čovjeka koji može nositi napad sa 2 unitom, kada nema irvinga. Theis ispada iz rotacije, on je znao pogoditi i tricu, ali greg je ipak ozbiljan igrač za razliku od njega zasad. Još da greg igra obranu, mogli bi govoriti o napetom finalu vs. GS, ovako je pitanje da li cleveland mogu proći u PO... |
![]() |
![]() |
![]() |
Uređivanje | |
|
|