|
![]() |
#21782 |
ex zmaster76
Datum registracije: Dec 2007
|
https://youtu.be/C6SZa5U8sIg fan made film od 15000€ o Voldermortu i kako je on od Tom Riddlea postao Voldermort. ne ocekujte previse, talijanska produkcija je, sinkronizacija na engleski ocekivano za talijane, efekti su cak i nelosi s obzirom na budjet i ekipu koja je fima snimila. fanovi HP-a budu uzivali. |
![]() |
![]() |
![]() |
#21783 |
Brat od Đon Vejna
Datum registracije: Nov 2007
|
![]() |
#21786 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Od danas na Netflixu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#21788 |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#21789 | |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
@xlr - dodao bi još ranijem popisu francuski Jeune & jolie. Nije triler, no dobar je film. Ako si u điru erotike još ![]() Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#21791 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
![]() |
#21792 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Zamolio bih nekoga ako može pronaći u svojoj videoteci mini seriju i film i poslati mi link: Das Boot http://www.imdb.com/title/tt0081834/?ref_=ttrel_rel_tt http://www.imdb.com/title/tt0082096/?ref_=nv_sr_1 Pozatvarale mi se sve meni znane bolje videoteke ![]()
![]() |
#21794 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
e da sam znao, popili bi onda i pivu, poslao mi kolega mamutarka tako da se već skida ![]() btw za one koji još nisu gledali, Das Boot "The Original Uncut Version" (293 minutes) miniseriju tražite.
![]() |
#21795 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
Taman sam pošao pisati da zamoliš nekoga sa seedbox-om tko je na B*N ili H*B da ti to fino upakuje u 1080p Bluray, ali dobro. ![]() Nije da imam pravo pisanja, nisam nikad pogledao Das Boot, bilo film ili mini seriju. Najbliže što sam došao je The Hunt for Red October (1990), Connery zmaj. ![]() Nedavno opet gledao Whiplash (2014), onako iz želje, a ostao je u kolekciji kao stalna postava, filmčina! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#21796 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Red October je meni jedan od mojih top 10 filmova IKADA. Gledao sam ga valjda 50x i nikada mi nije dosadio. Stvarno filmčina. Kasnije oni isprdci Grimizna Plima i K19 Widowmaker su samo blijede kopije tog filma ![]() Sent from Mobara |
![]() |
![]() |
![]() |
#21797 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
potpis na oktobar. film zivota. prvi put ga gledao u predskolskoj dobi kada je poceo u kinu igrati. mislim da je bio teatro fenice ili kvarner, nisam siguran... nema vise takvih filmova. |
![]() |
![]() |
![]() |
#21801 |
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
![]() |
#21803 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
Pazi, kako je dobar Connery u tom filmu, prava ona očinska figura ne želiš ga razočarati, ma nema dalje, kraj svijeta. ![]() Mislim da je preporuka iz ove teme, u svakom slučaju tko je propustio, treba nadoknaditi, odlična dva filma: Perfect Strangers (2016) The Invisible Guest (2016) Smije li se (više) pisati mišljenje o Dunkirku u ovoj temi? Evo kratko - zaspao sam, jednom ili dva puta nisam više siguran. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#21808 |
I hate mondays..........
Datum registracije: Nov 2002
|
Napokon pogledao Thor:Ragnarok. Nevezano za fabulu, humor mi je bio super, pogotovo Korg, i dijalozi između Thora i Hulka/Bannera. |
![]() |
![]() |
![]() |
#21809 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Ja juče pogledo thora ragnaroka. Da, taj korg je najjači u filmu, al ostalo mi je njah. Film je ispod pprosjeka, a soundtrack totalno ne paše. Meni se čini da su htjeli postić neki humor ko u gardijansima i totalno mi nije sjeo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#21810 | |
Creeper
Datum registracije: May 2013
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
Uređivanje | |
|