|
![]() |
#2492 |
Guest
|
jasno, namjestaljka haha... zzzzZZZZZZzzzzZZZzzzz Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk |
![]() |
#2493 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
moraćemo neke ačivmente uvest u forum po uzoru na Steam, nešto tipa "Shoot to miss" - not a single argument in 100 posts ![]() On topic: Izgleda da nažalost nebu kiše. No, još 20 minuta, taman da piva još malo hlada dobije ![]() Zadnje izmijenjeno od: Brko. 12.11.2017. u 16:42. |
![]() |
![]() |
#2495 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Kimi opet u problemima .. |
![]() |
![]() |
#2497 |
Guest
|
bottas spava zimski san...nego gledam ovu listu bodova i borbu za mrv...ovaj drugo mjesto i na kraju vandoorne ima vise bodova od alonsa...smijesno je nazivati tog pajaca top vozacem...barem trenutno... restart: FELIPE IS FASTER THAN YOU !!! Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk Zadnje izmijenjeno od: vorda22. 12.11.2017. u 17:16. |
![]() |
#2498 |
Je suis Schumi
Datum registracije: Nov 2006
|
#2499 | |
Antimićanin
|
Citiraj:
Sent from Mobara |
|
![]() |
![]() |
#2500 |
Guest
|
|
![]() |
#2501 |
Antimićanin
|
Kao i uvijek u tvom poimanju sporta, mr. Wikipedia Navijam Samo Za Prvake ![]() Jebote kakav rejser. 35 kmh top speed na ravnini veći. Čisto rejserstvo znanje i talent ![]() ![]() Sent from Mobara Zadnje izmijenjeno od: Brko. 12.11.2017. u 17:33. |
![]() |
![]() |
#2502 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Ovaj mercedes je strasan, 20 kmh ima prije ravnice. Sreca nasa sto ga nisu znali posloziti svaku trku... Sent from my LG-H815 using Tapatalk
#2504 |
Guest
|
ovaj koncert kmecanja trenutno bolje zvuci od bolida f1 ![]() Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk |
![]() |
#2506 |
Antimićanin
|
Ma vorda demantira sam sebe godinama već ![]() ![]() Bitno je ne nasjedati na bandwagonerske spike i dobro si ![]() Sent from Mobara |
![]() |
![]() |
#2507 | |
Guest
|
Citiraj:
"Roooosberg, Roooosberg" daj jos koji hit... Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk |
|
![]() |
#2508 |
Je suis Schumi
|
Ova grafika s lijeve strane je katastrofa. Pola kruga-krug kasne s upadateom. Ne znam jel to bilo do sad, ali danas je bas izrazeno. Npr sad je Hamilton prosao Verstappena, a tamo stoji da je VER 4. Pomislio sam da je mozda nesto bilo ili je Max vratio poziciju. Sent from my GM 5 Plus d using Tapatalk
#2510 | |
Antimićanin
|
Citiraj:
A Bottas nam je dokazao da je običan prosječni F1 vozač. Klasa Heikki Kovalainen. Jebiga, očito mu je to limit. Drekonda izdržala pa je Alonso inkasirao 8. mjesto. Dobar rezultat, 2 za redom u bodovima. Sent from Mobara |
|
![]() |
![]() |
#2513 | |
Guest
|
Citiraj:
Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk |
|
![]() |
#2514 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
|
![]() |
![]() |
#2515 |
Guest
|
|
![]() |
#2516 |
Antimićanin
|
Ma jok. Ferrari ima aero-ometač koji dejstvuje samo kad je Mečka iza. Zagađuje zrak. A sve je to u saradnji sa Pirellijem jer to što Ferrari ispušta odma djeluje na gume pa je sporiji. Eto, u rangu onog lani kako je Mercedes sabotirao Hamu motore ![]() Sent from Mobara |
![]() |
![]() |
#2518 |
Je suis Schumi
|
Kod Mercedesa je problem sto je dizajniran za cisti zrak. Zato je u zadnje tri sezone pusio onaj koji nije bio na poleu. Sad je tu i Ferrari... Sent from my GM 5 Plus d using Tapatalk
#2519 |
Guest
|
daj se samo do druge godine probajte dogovoriti da li je do bolida ili do vozaca ![]() Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk |
![]() |
#2520 |
DD9512
Datum registracije: Jun 2009
|
Koliko sam uspio skontati je da Hamilton testira hrpu stvari za 2018. Mercedes će i nagodinu samljeti sve živo. Prestrašno kakav bolid. Da me se ne bi krivo razumjelo, nemam ništa protiv ove dominacije.. samo da nam iduća sezona bude zanimljiva kao i ova. |
![]() |
![]() |
Uređivanje | |
|
|