|
![]() |
#2371 | |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
![]() Btw odličan FP3. Prvih 6 (oba iz top 3 momčadi) unutar 0.4 sekunde. Fino, ako se to prenese na qualy u 20h ![]() Sent from Mobara |
|
![]() |
![]() |
#2372 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Počeo sam aktivno pratit 2007 tako da nisam baš u tome što je bilo 2001 ![]() Mislim realno Ferrari ima pravo veta, 100 milja godišnje od FIAe bez obzira na rezultate tako da sigurno imaju prednost nad drugma u tom pogledu |
![]() |
![]() |
#2374 |
Premium
|
Komentirao sam ovo za motore i da Bernie pokušava opet postat relevantan? ![]() |
![]() |
![]() |
#2376 |
DD9512
Datum registracije: Jun 2009
|
1. Vet 2. Max 3. Ham Ham se opet žali da će biti vlakić. Ova sezona je gotova, zanima me samo može li Ferrari zadržati ovu formu i iduće godine. I šta će još Renault uspjeti napraviti iduće godine. Utrka bi mogla biti odlična ako start prođe ok. |
![]() |
![]() |
#2377 |
Guest
|
samo da ne bude KIMIkaza na stazi po sluzbenoj direktivi i naslov je "nas" Sent from my MI MAX using Tapatalk |
![]() |
#2379 |
Je suis Schumi
Datum registracije: Nov 2006
|
Nece biti ni jedno ni drugo ![]() Max je do Malezije imao pola DNF, pola zavrseno... Hamilton danas osvaja naslov. Ricci mi je nesto pretjerano spor. Samo sto se taj lik uvijek nekako naguzi na podij ![]() Samo da ne bude dosada sad na kraju, nakon dosta dobre sezone. Sent from my GM 5 Plus d using Tapatalk
#2385 |
Je suis Schumi
|
Uvijek iste price o tim jebenim bolidima i dijelovima. Dajte vise shvatite da postoje vozaci koji su uvijek ili gotovo uvijek brzi od ovog drugog. Sto mislite da su u Austriji i Rusiji sabotirali Hamiltona kako bi Bottas pobijedio? Zbog toga sto su i brzi, imaju privilegiju proci pored njih kao pored drveta kad to i nije bas moguce utrkivanjem. Ne pricam o Ricciardu i Maxu jer vidim da su mu i motor mijenjali. Ali uvijek teorije oko Kimija, Bottasa i ostalih drugih vozaca... Uostalom, i u firmama se nagradjuju bolji radnici od onih gotovana i slabo produktivnih. Sent from my GM 5 Plus d using Tapatalk
#2386 |
Guest
|
ups Lewis...jebo te twitter ili sto vec...za vrijeme sviranja himne se ne prcka po mobitelu... isprike ako je na prste ruke brojao zavoje od staze... Sent from my MI MAX using Tapatalk |
![]() |
#2387 |
Antimićanin
|
Pometali "ležeće policajce" uz crtu na prvom zavoju ![]() Ko odluči preletit preko toga, onako pun fino, ode u kurac ![]() Sad je SC prelazio lagano preko njih, i bome su dost visoki. Ajmooooo ![]() Ahahahahahahahahahaha... znao sam ![]() Sent from Mobara Zadnje izmijenjeno od: Brko. 29.10.2017. u 20:06. |
![]() |
![]() |
#2388 |
Guest
|
bio je neki kralj na grupi max damage...treba tuzit verstappena Sent from my MI MAX using Tapatalk |
![]() |
#2389 |
Premium
|
Verstappen ko kamikaza u prvi zavoj i pokrenuo ovo sudaranje oko sebe koliko sam vidio ![]() Ne bi se čudio da je Vettel naciljao Lewisa , nije baš skrenuo koliko je mogao ![]() |
![]() |
![]() |
#2391 |
Guest
|
koja govnarcina ovaj vettel, prvo lupi maxa, a onda lewisa... Sent from my MI MAX using Tapatalk |
![]() |
#2393 |
Je suis Schumi
|
O jbt kakve gluposti. Vettel je mogao i bez busenja Hamiltonove gume. Mislim da sam vidio da je i Hamilton malo zapeo u Verstappena, ali nisam 100% siguran. Sent from my GM 5 Plus d using Tapatalk
#2394 |
PREMIUM
Datum registracije: Dec 2014
|
E sad, dal je racing incident ili Vettel toliko brzo razmišlja da je vidio da mu je dio krila otišao na Maxa, pa kad je vidio Amiltona reko: zajebi, idem se ja zbušit kak spada u njega, a krilo bumo i onako mijenjali ![]() |
![]() |
![]() |
#2395 | |
Premium
|
Citiraj:
Realno ako je išao bušit pametno je napravio jer je Ham bio ispred u tom trenutku i teško bi ga sustigao, mislim da je već i imao oštećeno krilo ![]() |
|
![]() |
![]() |
#2397 |
Antimićanin
|
Eto ga, racing incident. Što i je. Nema potrebe kenjat ![]() Nego, Kimi sa DRSom ne može kraj pereza... kimi 344 sa drsom, a perez 339 bez Drsa. Kao i Vettel Massu. Ferrari motor kita na ovoj stazi. Sent from Mobara |
![]() |
![]() |
#2399 |
Premium
|
Ima jednu utrku više u kojoj Ham nije prvak? Tko zna šta bude iduću |
![]() |
![]() |
Uređivanje | |
|
|