|
![]() |
#3691 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Citiraj:
Ukusne su, i osjetiš nekaj pod zubima kad ju zagrizeš ![]() Neki tip prodaje micelij puza, izgleda da se može ipak uzgajati cijelu godinu a ne kao sada samo jedamput godišnje kad naletiš. Namjeravam probati to ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3693 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
ja sam jučer imal leću s pečenim mesarskim hrenovkama uz to friški raženi kruh. Ubio sam se ![]()
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#3694 |
Super Moderators
|
Ja ću danas riješiti do kraja sarmu ![]() Taman je sad najbolja ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3697 |
Super Moderators
|
Maja sarma je danas najbolja, odležala je 4-5 dana. ![]() Moram to riješiti u svoju korist jer mislim sutra raditi onu junetinu iz juhe sa pire-krumpačem i paradajz-sosom ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3699 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
![]() Svaki put se ubijem ko zadnji krmak.... ![]() A može proći i junetina/govedina, kuhani krumpač (onak na osmine) i kopar-sos. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3700 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
nakon gulasa za rucak , uzina - kruh , domaci kulen , feta i kefir . kolicina UNKNOWN ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3702 |
Hejter
|
ja sam za tu teoriju najbolji dokaz - evo vec jedem 7.obrok danas - ostatke francuske salate pronadjene u frizideru |
![]() |
![]() |
![]() |
#3703 | |
Banned
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3704 |
Super Moderators
|
Meni je za škembu najzaslužnija "večera" Svaki put prije spavanja nekaj prigrizem i malo čitam, problem je u tome da si na dasku složim sendvič-dva, pa mi nekak malo izgleda pa neko voće, pa slane koštice, pa...shvatili ste ![]() Inače ne jedem tako često-ali kad krenem jest-jedem ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3706 |
Super Moderators
|
Ja nisam radio jučer svoju omiljenu junetinu i govedinu sa paradajz-sosom i pire krumpačem, morao sa riješiti sarmu ![]() Zato je danas. +kaj sam dovukao doma četri koluta friškh krvavica ![]() Hijaooo....diinstano kiselo zelje sa malo špeka i suhog mesa, krumpač kuhani na kockice posut peršinom i pečene krvavice...:burn: Prava Žderonjska klopa ![]() Bem ti, sve sam počeo balit po tipkovnici pišući o tome ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3707 |
Premium
Datum registracije: Feb 2003
|
Sad si me podsjetil koje je vrijeme! 29. je blizu, prasci već predosjećaju da nebu dobro za njih završilo... Moram polako planirati špek, kajzerflajš, krvavice, ponešto kobasa... Zelje je već OK kiselo, za krvavice spremno! Joj strašno dobro! : nuts : : nuts : : nuts :
![]() |
#3708 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3709 |
Super Moderators
|
E da, sad dolazi pravo vrijeme za kolinje ![]() Od same te riječi svakom pravom Žderonji srce brže zakuca ![]() Joj, kak se samo veselim čvarcima-baš sam ih se zaželio... Kobase...špek i šunku će ipak trebati malo pričekati ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3711 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3712 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
ma nemam ja nista protiv, stovishe! i ja volim dobru papicu, ali vidim da je i tebi svako jelo drago samo da je jelo, a josh pogotovo ako je "masnije". ![]() valjda cu i ja jednom do zderonja... ![]()
![]() |
#3714 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2003
|
Citiraj:
Ha, ha, ali nema veze Jelc, kad obline opet postanu moderne (posebno obli trbušni mišići) i naša linija biti će uzor!
![]() |
![]() |
#3715 |
Super Moderators
|
Ja imam samo škembu-ali poveliku ![]() Upravo mi je žena krojačkim metrom izmjerila opseg trbušine, 113-114cm:confused: Ufff... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3716 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
dali moram reci da je to 25cm vishe od mojega? ![]() vrijeme je za dijetu, npr. samo 2-3 porcije cvaraka dnevno, 2 koluta krvavica i eventualno 3-4 pive. ne vishe od toga. ![]()
![]() |
#3717 |
Prigorec po defaultu
Datum registracije: Mar 2003
|
![]() huuuuuuuuuuuuuu.......dobre je.... sredil sam problemcek,sad je sve selo na svoje.. pa ondak velim ,sad morem nazaj se vrnuti.......ce me jos hocete,se razme???????? ![]() red je pitat, ne? a i vidim da se je tu sega vraga razularilo i raskokodakalo,paaaaaaa......bem vam bigulicu pa kaj je to Zderonje su postale cajanka za mlade Vegetarijanceke....ajojjjjjjj!! sad ,vu sezoni kolinja,kiseleg zelja i pecenic, tu me neke travice servirate...a neeeee,nemre to tak,vise!!! odsada cemo male drukcije! ko spomene travuljage i sl, mora za kaznu to i jest na sljedecim Zderonjama, dok bume mi ostali "mlatili" po platama,ha??? plus opomene 1,2 i ban sa Zderonja,more jelda?? ![]() ![]() heto,vidim svi si noge trgate od srece kaj se stari prdonja vrnul!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#3718 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
![]() Kad se već moram citirat ![]() Mislim-vrijeme je kolinja, svaki Žderonja koji drži do sebe mora biti prisutan ![]() A ništ, na sljedećim Žderonjama visiš rundu za duševne boli... ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3719 | |||
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Re: kuj me nehce iskal,morti???
Citiraj:
![]() ovo se zove bedasti odgvoro na bedasto pitanje. Citiraj:
![]() Citiraj:
![]() ![]() ![]()
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#3720 |
Prigorec po defaultu
Datum registracije: Mar 2003
|
: evil : : evil : još bume vidli di pes koščice nosi..... |
![]() |
![]() |
![]() |