|
![]() |
#1172 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
U Silverstoneu Hamilton Groesjan incident iz drugog kuta https://streamable.com/anz6j Nema kazni nikakvih Sutra Kimi izgurava Hamiltona u prvom zavoju ![]() |
![]() |
![]() |
#1173 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Hamilton je imao više PPova 2007 nego Alonso. Alonso je imao samo 2 PPa 2007. Ham negdje 5-6. Eventualno onda od 2008 pa nadalje ako se broji, protiv Piqueta, Masse, Raikkonena i Buttona. Sent from my SM-G930F using Tapatalk |
![]() |
![]() |
#1174 | |
Guest
|
Citiraj:
a kimi je tako i tako najavio da ce ici na sve ili nista, jer da nema sto izgubiti... |
|
![]() |
#1175 |
Je suis Schumi
Datum registracije: Nov 2006
|
Vjecite rasprave o sedmerostrukom svjetskom prvaku u svim mogucim kombinacijama. Covjek je osvojio sve sto se dalo osvojiti unatoc podjednakom bolidu i prvoklasnim momcadskim kolegama, kakve su imali Alonso i Vettel. Ne padne li sutra kisa i ne zacini utrku, gledat cemo 10+s prednosti za Hamiltona u odnosu na Vettela. Mercedes je sad preuzeo inicijativu i u race paceu. Jedina boljka im je i dalje kao i zadnjih godina sto kad zaglave iza boljeg bolida, pojedu gume. Na cistom zraku su nedodirljvi. Sent from my GM 5 Plus d using Tapatalk
#1176 |
Antimićanin
|
Pa kad prestanete širiti mitomaniju o nekakvom nadčovjeku koji je sa OSJETNO slabijim bolidima pobjeđivao puno bolje te da je imao podjednako dobre timske kolege i jednake uvjete kao i oni, onda ćemo i mi prestati ga spominjati. Znači nikad ![]() Nadalje, kiša, ali prava kiša da roka cijelo vrijeme je jedino dobro za sutra. Osim ako ovi bezmudi njonje iz race controla ne puste SC da se vozi po stazi jedno pola sata... Sent from my SM-G930F using Tapatalk |
![]() |
![]() |
#1177 |
DD9512
Datum registracije: Jun 2009
|
Imat će Mercedes puno boljki kada ih se uhvati kako Boostaju bolid. ![]() ![]() Kada se sjetim prošle utrke gdje je Hamilton zapeo iza RB i onog "Give me now all we have" ali se ništa nije dogodilo jer se "potrošio" boost kroz utrku. Totalno mi nije jasno da još nitko u FIA-i nije otkrio kako Mercedes vara. Pa jel moguće da su sve druge momčadi nesposobne napraviti konkurentan motor?! Pa gle ovo danas. Ferrari +0.5, RB +1,5, svi ostali +2s, Honda +3s u jednom krugu???? Pa to su nevjerojatne razlike. Neviđena dominacija. |
![]() |
![]() |
#1178 |
Antimićanin
|
Ne kužim, zašto si ti uvjeren da Mercedes vara? I isto tako, za Red Mulj si tvrdio da je sve čisto pred par godina kad su bili u istoj poziciji. Kako znaš da varaju? Svaki bolid ima modove rada. Boostevi postoje, koji ne mogu dugo trajati jer vjerojatno trgaju motore pa traju krug do dva. A pogotovo ako je i do mappinga motora, kako ćeš dokazati varanje? Sent from my SM-G930F using Tapatalk |
![]() |
![]() |
#1180 |
Antimićanin
|
Što misliš da je? Skriveni NO2 booster u bolidu? Napravili su najbolji posao. Od 2014 imaju najbolji V6 hybrid i bok. Da varaju, već bi netko malo pismeniji od nas ovdje vidio i shvatio u čemu je riječ. Ovako, ti i ostali koji misle tako, možete se tješiti i uvjeravati da sigurno varaju ![]() Inače dosta čitam tehnikalije koje prezentira Craig S. koji je inače doktor za to. I on nema odgovora. Tako da to što.su nadmoćni, nije varanje. Možda rastezivanje pravila i tu sva priča staje. Za sada. Sent from my SM-G930F using Tapatalk Zadnje izmijenjeno od: Brko. 15.07.2017. u 21:59. |
![]() |
![]() |
#1181 |
Premium
Datum registracije: Jan 2010
|
Ovo kenkanje o varanju Mercedesa je stvarno ono...dno dna... Danas Mercedes vlada sutra netko drugi...u čemu je problem?
#1182 | |
Je suis Schumi
|
Citiraj:
Ali se nasralo i sranja o Alonsu unatrag par zadnjih stranica da je to cudo. Treba se pomiriti a cinjenicom da ce Mercedes osvojiti gotovo sve do iduce promjene motora. Jednostavno imaju citavi paket koji odlicno funkcionira i to je to. Ferrari ih je uhvatio na krivoj nozi zbog guma na pocetku sezone i sad su ih stigli i prestigli. Ostaje za vidjeti da li ce Bottas moci zakomplicirati Hamiltonu zivot ili proci kao i ostali nesretnici koji rade sto im iz boksa jave. Sent from my GM 5 Plus d using Tapatalk
![]() |
#1183 |
Into my head it goes
Datum registracije: Feb 2004
|
Nego,nitko nikada nije iskomentirao poklon koji je Hamm dobio nakon kvala u Kanadi...nije lanac,nije ku..rac,već raceworn helmet iz Brazila.Nema je šumi nit lojzek...ili ima?
#1184 |
Je suis Schumi
|
Nije original. Btw sad sam se sjetio sa sam na race day procitao poruku i zaboravio ti odgovoriti da su gamad zatvorila sve prilaze po stazi za one s GA kartama. Dakle, mozes uci u F1 village i kupovati artikle, a na stazu picis prema drugom zavoju tako da sve okruzis ili ulazis izmedju zadnjeg zavoja i sc ravnine. I kad tu udjes, opet mozes natrag sto je besmisleno. Ugl bolidi s ovim novim regulacijama idu kao po tracnicama i zvuk je jako dobar u odnosu na ono sto se pricalo. Nije da je kao zvuk atmosferskog, ali nimalo los. Frendovi su bili 2014. na Spielbergu i kazu da su tad bili losiji. Sent from my GM 5 Plus d using Tapatalk
#1185 |
Into my head it goes
Datum registracije: Feb 2004
|
Je,original je,race worn kaciga poslana od obitelji Senna. ![]() Preloše što se tiče Austrije,šteta.Znači samo na onaj travnati proplanak se može sa GA.Prošle godine je zvuk bio kao usisavači,ne tutnje već pušu,malo rezonancije.Porschevi i F2 su bili par kopalja iznad. Spremamo se u Mađarsku ove godine pa ćemo čuti ![]()
...help me understand the best I can... Zadnje izmijenjeno od: Flood. 15.07.2017. u 22:48. |
![]() |
![]() |
#1186 |
Guest
|
mislis kao svi koji su vozili u istom timu sa schumacherom... https://www.youtube.com/watch?v=yqJBeFrj1Yg kako lijepa reakcija publike. oslikava srz ferrarija i schumachera... |
![]() |
#1188 | |
Je suis Schumi
|
Citiraj:
![]() F2 je i sad glasniji i izabrao bi ga prije nego V6. Ono sto se na tvu vidi drasticno u odnosu na proslu godinu je kako prolaze kroz zavoje je isto i uzivo. Znaci kocenje, odmah gas i u visu brzinu. Jbg zato i jesu 3-4 sekunde brzi nego lani ![]() Sent from my GM 5 Plus d using Tapatalk
![]() |
#1189 |
Guest
|
|
![]() |
#1190 |
Je suis Schumi
|
#1191 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
![]() Evo jedan zabavan video za kraj dana, vidimo se sutra i....nadam se da ce padati kisa........jako https://youtu.be/YS9gInUSIgE
#1192 |
Creeper
Datum registracije: May 2013
|
#1193 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
|
![]() |
![]() |
#1194 |
Guest
|
|
![]() |
#1195 |
Antimićanin
|
Nadam se da Vettelu bodovi iz Bakua neće biti presudni za osvajanje naslova prvaka, ako ga već misli osvojiti. Biti će žući kao i 2003 kad su Šumahera izgurali iz pijeska na Nurburgringu. Završio je 4. a na kraju za 2 boda bio bolji od Raikkonena. Sent from my SM-G930F using Tapatalk |
![]() |
![]() |
#1196 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
|
![]() |
![]() |
#1199 |
Guest
|