|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
Leadtek 6800LE OC problem
nemogu clockat memoriju, eventualno za 5-10 mhz. uvijek mi javlja da nije prosla clock test... core mi je na 380 i nema nikakvih problema. imam 81.94 drivere i chiftec 400W napajanje... molim za pomoc...
![]() |
#2 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
U cemu kolkas u rivi ? moja prolzi test do 890 , ali ne uvijek iz prve , nekad ne prodje na 880 pa stavim 890 pa prodje . |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
LateralusX
Datum registracije: Nov 2005
|
da ista stvar s Rivom pokusaj nekoliko puta nekad mi prodje na 383, a nekad nece na 370, a mem onda nekad nece ni na 700, ako je gpu oc-an, ali obicno (zapravo uvijek) nakon nekoliko pokusaja prodje i na 875 i ovisi sto prvo dizes mem. ili gpu : axeman : |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
|
clockam isto u rivi... uspio sam ga natjerat do 390 core i 740 mem i to jedva (test sam stiskao nekih 10 puta dok nije primio) dalje nece... probao sam samo memoriju clocknut, sa core na 300, ista stvar nece dalje od 740... imam inace jos jedan problem, kad je otklucano svih 16 pixel, daje artefakte koji nestaju kad se ukljuci antialiasing :confused:
![]() |
#5 |
Hejter
|
Jer si probao iskuljuciti test u rivi ? pa onda ocati . |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Hejter
|
Ma nemas kaj skuriti . ja sam svoju digao na 400/900 ali nece radit na tome , vec se vraca na default |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Sad ja neznam, al mozda drajveri imaju veze s time kaj nemres klokat memu tj. da ti zbog nih ne prolazi test? Ako mozes, probaj sa 71.84 (ako netko potvrdi moju tezu) jer ja imam njih i mema ide preko 930 iako je 2,8ns Nisam siguran, neka me netko demantira:confused:
![]() |
#9 |
Premium
|
hvala na pomoci... ![]() stavio sam na 380/860 i radi normalno...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|