|
![]() |
#151 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Ja još ne mogu vjerovat da lica od likova tako užasno izgledaju, fuj. Gledao sma na Twitchu streamove, službene gameplay materijale i ako se usporedi s onim prvim videom koji su objavili gdje se vidi malo gameplaya i razgovori pa ujedno i izgled i animacije lica, nema apsolutno nikakvog napretka, a rekli su da je to (tada) još sve nezavršeno. I ovi razgvori, "emocije" na licima... i sve... komedija (doslovno). |
![]() |
![]() |
![]() |
#153 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2010
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#155 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#158 |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#160 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
Jos ce ljudi plakat za Caseyem, ovo je apsolutna komedija. Face su uzas, mocap lica je katastrofa. Kretanje uzas, kao da gledas battlefield glitcheve.....cekaj....a da, DICE engine ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#161 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
A znas EA. U zadnjih 5 dana su do sada uvijek svaku igru do savrsenstva doveli ![]() Kako izgleda, jos cu si nakon Andromede instalirat nazad ME3 i ucitat stari save taman pred kraj i barem 5-6 puta gledat onu katastrofu od zavrsetka trilogije. Tek toliko da se formatiram na ME3 hate ![]() Zadnje izmijenjeno od: xGAME. 16.03.2017. u 20:48. |
![]() |
![]() |
![]() |
#162 | |
Semper iratus
Datum registracije: Dec 2008
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#164 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#167 |
Semper iratus
Datum registracije: Dec 2008
|
rugam se i rugat ću se! ![]() još kad se sjetim, suza krene https://www.youtube.com/watch?v=thKiJ_jGcp0 |
![]() |
![]() |
![]() |
#170 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#171 |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#173 |
Premium
Datum registracije: Sep 2002
|
Ne kuzim, razmisljam i ne kuzim kako mogu modeli u igri u 2017, koja trazi stvarno ozbiljnu gejmersku konfiguraciju, biti tako glatki i plasticni... ko da gledam demoe 3D Studio-a (ne Max verzije!) iz 2000.... Jedino logicno objasnjenje je da su na ovome radili amateri koji su koristili nekakve gotove alate / presete... |
![]() |
![]() |
![]() |
#175 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Nakon sto malo isprobao, mogu rec da veci fail nisam i mogao zamisliti... Igra je prepuna filera, beskorisnih pizdarija ( ono otkrivanje anomalija, skeniranje ) koje ne daju ama bas nista osim nest mizernog expa u vecini slucajeva, takodjer kod open world igre ne ocekujem poruku "please return to your mission area". Sam combat bi bio relativno ok, cak i dobar da nisu ni to uspjeli usrat s onim ocajnim cover sustavom za debile ( nema croucha nego lik automatski crouch kad pustis gun ) te fakin namjestenim pucanjem ( nema sanse da to nije radi konzola ) di kad s misem ciljam u 30% slucajeva to ide posvuda samo ne tamo di ja namjestio. Za svaki slucaj spojio gamepad ( thnx garro ), rezutlat isti. Sound je melankolican i dosadan, nista prema onoj epskoj muzici iz prijasnjih nastavaka. Animacije, to necu ni spominjat. Svima dat fakin INSTANT OTKAZ jer dijete od osam godina bi vjerojatno uspjelo bolji posao napraviti. Prica i questovi, likovi, ne znam sto da kazem. Kad u Bioware igri je combat (koji je donekele los) bude 5 nivoa bolji od price onda znate da stvari osle u 3 pikse marmelade. Uglavnom, prica i questovi od ovoga sto sam vidio nisu vrijedni spomena. Da ne pricam o tome kad zena govori o smrti voljene osobe i pri tome se ceri ko nenormalna jer animacije ne valjalju mjesta u ramu. Jedina stvar koja mi se dopala je osjecaj eksploracije i okolis je stvarno dobro napravljen. S tehnicke strane, igra je dobro optimizirana. Toliko od mene. ![]() @Garro, kupi i odigraj do kraja i castim te ruckom di os. Znam da je nes zavrsiti. xD Na kraju da malo zatrolam, No Man sky - fail, CoD infinity - fail, ME:Andromeda - fail, jos ce ispast da se SC nije ima cega bojat. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#179 | |
Premium
|
Citiraj:
Jedva čekam Angry review ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#180 |
Premium
Datum registracije: Jul 2012
|
Inače ovo je treba koja je radila animacije ![]() ![]() Nešto mi govori da nije baš kvalificirana, te da je posao dobila na temelju nečeg drugog ![]() http://wccftech.com/mass-effect-andr...or-threatened/ |
![]() |
![]() |
![]() |
Uređivanje | |
|
|