|
![]() |
#901 |
Banned
Datum registracije: Oct 2005
|
Imam i ja C432 isto još ništa. Jel netko ima problem kod P9 Lite sa razgovorima? Meni nekad tokom razgovora zna prekidat kao kad je slab signal a signal je na full. Verzija firmwarea B160 Edit: Ja imam isto HiCare ver: 2.0.4.301 koju sam dobio sa telefonom. U storu su dvije verzije ta stara koja se više ne koristi i nova ver. 5.0.1 ali ni preko nje nema update-a. Zadnje izmijenjeno od: Xenon. 09.02.2017. u 23:53. |
![]() |
![]() |
![]() |
#903 |
Sremium
Datum registracije: Oct 2013
|
Za one koji neznaju. Osim updatea, preko HiCare appa se može produžiti jamstvo sa 2 na 3 g. Treba unutar appa otići na Ja (Me) opciju i tamo aktivirati golden membership. Uz produženo jamstvo Huawei nudi i zamjenu stakla o svom trošku 3mj od kupnje ako je puklo uslijed pada ili nekog drugog nenamjernog oštećenja (potrebno priložiti račun). U istom se razdoblju može zatražiti novi mob ako dodje do hardverskog kvara odn. ne mora se čekati eventualni popravak...Ovo sve, naravno, vrijedi i za Hrvatsku, BiH, Srbiju.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#904 |
Premium
Datum registracije: Sep 2009
|
* napomena, to jamstvo treba aktivirati mjesec dana unutar kupnje uređaja inače prošla baba s kolačima |
![]() |
![]() |
![]() |
#905 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Kakva vam je baterija na P9 Lite? Od sestre dečko me pitao jer bi zamijenio svoj S5 za njega...kako radi ujutro više manje sluša muziku preko neta (radio itd.) ili malo browsa, a S5 mu ne izdrži ništa .. |
![]() |
![]() |
![]() |
#906 |
Premium
|
Izdrži jako dugo, minimum minimuma je 6 sati(u 2 dana), a maksimum je 10 SOT-a. No ja bih na njegovom mjestu, ako mu sve ostalo radi na S5, radije kupio novu bateriju i/ili powerbank |
![]() |
![]() |
![]() |
#907 | |
(-(-(-(--)-)-)-)
|
Citiraj:
Golden je samo za P9i mate. Ne znam dal je jza jos neki mob. Nije me nigdje pitao datum racuna il nista. Tak da ne znam dal sam nesto predvidio. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#908 |
Sremium
|
Dakle ovisi o modelu onda. P9 ima VIP golden membership. Ali Honor 8 nije low end mob malo me čudi da nisu i za njega ponudili. Bar produljenu garu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#909 |
Premium
|
Koliko je netko dobio informaciju od Huawei Hrvatska to vip jamstvo imaju P9, P9 plus, mate 8, mate 9. ostali huawei i honor modeli imaju standardno jamstvo od 2 godine @zgmmax pogledaj da li ti ispod racuna u Hicare piše obično članstvo ili vip članstvo? |
![]() |
![]() |
![]() |
#910 |
Banned
|
I moj P9 Lite ima VIP Membership |
![]() |
![]() |
![]() |
#913 |
Premium
|
Sorry, moja greska. Mate 9 i mate 9 pro |
![]() |
![]() |
![]() |
#914 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2017
|
Gdje Vi vidite to VIP Membership, regular ..... Jel treba prvo napraviti registraciju za ID Huawei ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#916 |
Premium
|
@selk treba napraviti registraciju 1-2 minute posla |
![]() |
![]() |
![]() |
#917 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2012
|
P9 obicno clanstvo barem kod mene Poslano sa mog HUAWEI VNS-L21 koristeći Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#918 |
Banned
|
Meni piše Regluar membership a gore kraj maila VIP |
![]() |
![]() |
![]() |
#919 |
Premium
Datum registracije: Sep 2012
|
Jel ima još netko problema sa sporim WiFi-em na P9 lite ili na P9 ?. Tipa otvara mi stranice jako sporo, šteka YT, sporo loada Instagram(jbg prate se "male" ![]() Iako mi na speedtestu baca dobar ping i dobar Down i Up ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#920 | |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
P9 mi je upravo javio da je spreman update na B378 Citiraj:
![]() |
![]() |
#921 |
Sremium
|
Zanimljivo da mi je taj update našao prek updatera ("Ažuriranje sustava" na rvackom) a prek HiCare nije. Dočim je Nougat našao prvo preko HiCare. |
![]() |
![]() |
![]() |
#922 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Meni jutros iskocilo. ![]() ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#923 |
Premium
|
Da li je netko od vlasnika P9, verzija koja u pakiranju nije imala brzi punjač, taj isti(9V 2A) negdje kupio? |
![]() |
![]() |
![]() |
#924 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Imaš ga ovdje: https://www.amazon.de/HW-059200EHQ-S...i+quick+charge Pitao sam promotore Huaweija na koje sam naletio po shopping centrima, nemaju pojma gdje bi se mogli kupiti kod nas. Meni se puni dovoljno brzo i ovako, ne vidim potrebu za bržim.
![]() |
#925 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#926 |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#929 | |
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
U normalnom radu primjeti se da je brži i fluidan. ![]() Ako nisi isprobao i ne znam što bi ti odgovorio od toga. Ionako ih mjenjam kao čarape.
__________________ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#930 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
P10 je bliži dizajnu Honoru 8 nego P9. Čak mi se i više sviđa od P9. U svakom slučaju, biti će to odličan uređaj, ne sumnjam. Mogao bi to biti broj 2 Android flagship ove godine. Nekako ne vjerujem da će G6 biti prodavaniji. Od HTCa i Sonyja ne očekujem ništa. A S8 sam po sebi kakav god da bude, biti će opet debelo daleko broj 1. Note7 fijasko se već zaboravio, kao da ga nikad bilo nije. |
![]() |
![]() |
![]() |
Uređivanje | |
|
|