|
![]() |
#1321 | ||
Señor Audiophile
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
![]() Isto kao Mandžukić, osvajao prvenstva u Hrvatskoj, Njemačkoj, Španjolskoj i Italiji ... uz dužno poštovanje prema dotičnom, ali Mandžo definitivno nije jedan od najvećih ![]() Citiraj:
![]() |
||
![]() |
![]() |
#1322 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2014
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#1323 |
Mirko, a ne Harry
Datum registracije: Nov 2009
|
Gdje sam ja plakao? Trebas to isto nekad napisat i svom kolegi bulji koji je redovit sa "di ste bili devesprve" nakon cega ti nas sve tu upozoravas jer je on to napisao po 200tisućiti put, vjerujem da se mozes i toga sjetit.
#1324 |
Split resist itself!
Datum registracije: Feb 2009
|
Kaj se srdite, neki jedva čekaju lockat ovaj thread i nikad ga više ne otvarat (ni za novu sezonu) ![]() Šteta, toliko smješnosti bješe ovdje...
#1325 |
Mirko, a ne Harry
Datum registracije: Nov 2009
|
Svi provociraju i to je normalno, naravno da cu ic prcat sve frendove koji navijaju za Barcu isto kao što bi ove koji za Bayern da veceras izgube i tako i oni mene i svi ostali, ali ne, docekao i ja da se naslađujem pa odmah "nemoj plakat.." rly? Edit: panj Benzema u postavi, pa do kad ga misli forsirat.
Hala Madrid! Zadnje izmijenjeno od: Mirkopoter. 15.02.2017. u 19:54. |
![]() |
![]() |
#1326 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Da, svi provociraju, samo ti to malo drugačije podnosiš. Ili bacaš uvrede ili vadiš čelzi 2009 ili te nema 3 tjedna kao 2015 nakon polufinala sa Juveom. Čak je i to nebitno. Kad se pogledaju postovi tebe i tvog kolege emilablomskog, dobija se dojam da se na PC Ekspert forum dolazite nadjebavat u nogometnu temu. Sorry, ali statistički je tako. Manimo klub za koji navijate. Zar nema niti jednog nogometnog foruma gdje nema seronje Druga Brke koji vam neda da kenjate jedni po drugima i da dobivate kartone na jebenoj nogometnoj temi? Ne kužim... Nemam niš protiv nikoga, da se razumijemo. Samo kažem svoje mišljenje oko toga. Lijepo je prcat drugu stranu kad gubi. Ali primit prc baš i ne znamo. E onda ćemo to ili naučit ili nećemo prcat ![]() A osobno se ne mislim s vama družiti jer mog kluba ni nema u LP tako da smola za mene. Ko mi je kriv kaj navijam za luzerske klubove koji ne mogu LP izboriti. ![]() Zadnje izmijenjeno od: Brko. 15.02.2017. u 20:19. |
![]() |
![]() |
#1328 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
bravo navas https://u.nya.is/nfffoq.mp4
#1329 |
Antimićanin
|
|
![]() |
![]() |
#1334 |
The Dark Side of Moon
Datum registracije: Jan 2005
|
Tako je, nakon onog smotanog gola, comeback. Sad treba još 2 komada utrpat i rješiti tekmu
#1336 |
The Dark Side of Moon
|
#1337 |
Antimićanin
|
Tekma je fenomenalna. Napoli ima želju ali u drugo poluvreme kao da su ušli "čuvamo x do kraja". A i slabiji su, to je evidentno. Ja nebi ovom Zelinskom iz Napolija dao jest mjesec dana. Lik je usro barem 7 obećavajućih akcija svoje momčadi. Zadnje izmijenjeno od: Brko. 15.02.2017. u 22:06. |
![]() |
![]() |
#1340 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
![]() |
#1342 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
Bayernu za 2 ruke Arsenala
![]() |
#1344 |
The Dark Side of Moon
|
Odlična tekma, Brko urekao sa onih 6:1 ![]() Solidan posao, a još se i Bale vraća do druge tekme ![]()
#1347 |
Señor Audiophile
|
Šjor Karlo strikes again ... tekmu ne treba ni komentirati ![]() Ako je itko od današnjih trenera doktorirao LP onda je to Ančeloti, pogotovo kada se na drugoj strani nađe "Spavaš-li-mirno-Wengeru-Arsene" ![]() Što se tiče tekme u Madridu, više-manje realan omjer kvalitete. Jedino se nadam da će konačno prestati promašivati tolike šanse koje im Napolitanci ostavljaju na srebrnom pladnju, jer ovo već postaje komično. Uzvrat bi mogao biti zanimljiv pošto će u tjednu prije LP, Napoli igrati u gostima protiv Juventusa (kup) i Rome (prvenstvo) ![]() |
![]() |
![]() |
#1348 | |
FC Bayern <3
Datum registracije: Mar 2015
|
Citiraj:
Moja slika od 12.12.2016. nakon izvlačenja, možete komotno na mojem fejsbuku provjeriti. ![]() Uglavnom nakon 3 godine sam opet imao neki "filing" da Bayern ima snagu i obistinilo se, prvi put nakon 3 godine nisam bio nervozan pred tekmu LP, nego sam je čekao s guštom. Hvala GOSPODINU Ančelotiju na tome! ![]() @panda505: a ti se samo i dalje tješi da je ona maskota bila bolja ![]() ![]() ![]() ![]() Prvi penal ja nebi sudil, stvarno ga je napucal s metar i pol, zbilja ne znam kamo je tu ruku drugamo trebal staviti, još se pokušao proć okrenuti, ali drugi da, istina da je bilo gotovo nemoguće vidjeti sucima, ali slažem se da je drugo trebal penal biti. Zadnje izmijenjeno od: Green_FanBoy. 16.02.2017. u 07:12. |
|
![]() |
![]() |
#1349 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
Gledajte, stvar s Realom je vrlo jednostavna. Dok ne igra Danilo i Vasquez u prvoj, pobjeda je jako blizu. Jučer dobra tekma, Benzemu svi hvale ( strani mediji ) te i trener Zidane.... vele da ima napadača koji bolje zabijaju i/ili brži su itd.. ali se čovjeku mora priznati da ima smisla za nogomet, izvrsno se vraća u vezni red, razigrava te stvara dodatni prostor suigračima. To je evidentno svakome tko kuži nogomet ( čak nekad i pretjeruje s odigravanjima na prvu itd.) Cijeli vezni red odigrao vrlo dobru utakmicu. Jedino je Marcelo zaboravio da je bek a ne krilo pa ga nije bilo u obranu no što je to novoga ![]() U Italiji očekujem Balea u prvoj. |
![]() |
![]() |
#1350 | ||
Señor Audiophile
|
BTW malo vijesti iz svijeta sudaca ... izgleda da su i oni krenuli za mirisom love ![]() https://twitter.com/Sultanittihad/st...470848/photo/1 Citiraj:
![]() Citiraj:
Dosta je bilo igranja golfa ![]() EDIT: Konačno odobrena obnova Santiago Bernabea ... radovi kreću u 5. mjesecu po završetku prvenstva. Zadnje izmijenjeno od: dh41400. 16.02.2017. u 16:13. |
||
![]() |
![]() |
Uređivanje | |
|
|