|
![]() |
#2971 |
Premium
Datum registracije: Aug 2013
|
Kod nas, u Neutrinu, je jos jeftinija - Gotovina: 2.359,00 k |
![]() |
![]() |
![]() |
#2972 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Windows 10 Running on a Qualcomm Snapdragon Processor https://www.youtube.com/watch?v=A_GlGglbu1U Došao i taj dan ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2973 | |
...samo te gledam...
Datum registracije: Mar 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2974 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2975 | |
super user
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
Znaci w10m u smece a win 10 na mobitele ![]() Ovo ce bit bolje od androida ako je istina..barem meni ![]() Bit ce odlicno ako netko smisli nacin za stavit to na "starije" uređaje s 820 procesorom(HP Elite x3, Alcatel IDOL 4S ili neki stariji i pristupačniji mobitel ). Zadnje izmijenjeno od: viper. 09.12.2016. u 10:09. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2976 |
Premium
|
Taj demo je (prema Windows Insider) napravljen na HP Elite X3, a navodno radi i na L950... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2977 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
![]() |
#2978 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Lumia 950 XL now $299 at the Microsoft store. Zar je stvarno ovaj mob toliko los kako citam po net-u? Jesi li popravili software? Kvari se dosta? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2979 |
Premium
|
W10M je sa zadnjim AU updejtom dosta popravljen, cak toliko da je mob neusporediv sa originalnim izdanjem. Ne kvari se puno, ni manje ni vise nego ostali u toj kategoriji, a gara je 2 godine, pa ga se rijesis prije iteka ![]() Ako te brine neugledan izgled, nabavis Mozo straznji poklopac i imas jedinstven mob kakvog nitko nema... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2980 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Nije loš hardver, nego softver (OS). Zato ga nitko ne kupuje. Problem je i manjak appsa, kao i prestanak supporta za dobar dio njih.
![]() |
#2981 |
Premium
|
Nije vise los OS, nego je glavni razlog pustanje mobitela u prodaju sa katastrofalnim OS-m, a sve recenzije, koje se i danas citaju, su radjene na tu kombinaciju. Dodaj tome pocetnu, nerazumno visoku, cijenu uz neugledan izgled, dobijes uvjete da se dogodi to sto se i dogodilo. Danas ih niko nece i kad ih dijele ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2982 |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
Ma aplikacije su tu presudile. Krenuo Win 10 Mobile, novi uredjaji, a aplikacija cak manje nego prije. Nekoliko 'zvucnih' imena prestalo sa WM podrskom. Ali stoji i to za jeftin izgled i feel uredjaja, visoku cijenu i tadasnju nedoradjenost os-a. Sent from my LG-D855 using Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#2983 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
Samo nek jeftin izgled ostane. Ostala mi jednom prilikom Lumia 640 na stolu u birtiji, sa ekranom prema dole tako da se fino vidilo "Microsoft". Vratio se nakon 30ak minuta, netaknuta, a nova ekipa sjedi za stolom ![]() Siguran sam da bi i Lumia 950 imala isti tretman, i to mi je super. Ne privlaci paznju, a za ono sto mi treba, nema bolje platforme ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2984 |
Banned
Datum registracije: Oct 2005
|
Moja Lumia 650 sve boje radi svakim novim updateom. Problem je manjak app al meni to ne smeta jer sve bitnije ima. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2985 |
Premium
|
Na Microsoft store nema ovih apk ili ja krivo gledam? 1) Google street view 2) Strava 3) Runtastic 4) Sports Tracker Hvala. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2986 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
1. Nula bodova, ljubav Googlea i Microsofta je odavno pukla ![]() 2. Isto ništa, ima alternativa...Cycle Tracks GPS 3. Postoji, free i pro verzija 4. Postoji, ako je to ta app od Sports Tracking Technologies Ltd. ali ima još alternativa kao Endomondo i sl.
![]() |
#2987 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2988 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
Danas pao sidegrade sa L640 na L650. Ne mogu reci ni da je nesto sporiji niti brzi, ali definitivna prednost je citavo staklo. Takodjer, L650 ima totalno premium feel, bas je kvalitetno slozen. Sad me najvise zanima kako ce se baterija drzati, ipak je 2500 mAh u L640 vs. 2000 mAh u L650. Prije: ![]() Poslje: ![]() Obe su dual sim, surprise mi je bio da L650 dual sim podrzava 4G, i NFC me iznenadio. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2989 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2990 |
Banned
Datum registracije: Oct 2005
|
build .693 je vani za non-insider |
![]() |
![]() |
![]() |
#2991 |
The mighty pirate
|
Razmišljam o prodaji svoje (bijele) Lumie 1520, jer je praktički ne koristim pored službenog mobitela. Ima li možda ovdje načelno zainteresiranih, prije nego krenem u formiranje neke cijene?
![]() |
#2993 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2017
|
Nokia Lumia 630 problem
Pozdrav.Novi sam na ovom forumu i imam problem sa Nokiom Lumia 630.naime...pokušavam skinuti za svoju unuku igru sa trg play tolking Tom i traži me mail,kojeg upišem pa valjanu zaporku ali neće prihvatiti zaporku...zvao službu za korisnike pa me uputili na forum da zatražim pomoć...pa eto,tražim pomoč što napraviti...hvala... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2994 |
404 Error
Datum registracije: Sep 2015
|
Pozdrav,imam problem na lumiji 550,jučer kupljena nova zapakirana,danas updateana,međutim poremetila mi se statička ip adresa,a koliko znam to se na ovom modelu ne može ručno postaviti i sada se ne mogu povezati na wifi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2995 |
Premium
|
Ako na AP-u na koji se spajas ne postoji DHCP server, nemas sanse. Nemogucnost postavljanja fiksne WiFi IP adrese za spajanje na AP je jos jedna u nizu idiotskih odluka MS-a. Navodno ce sa sljedecim godisnjim apdejtom ta mogucnost biti vracena i funkcionirat ce kao na WPh 8.1. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2996 | |
404 Error
Datum registracije: Sep 2015
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2997 |
Premium
|
Ili se spajas na (ili nabavis nabavis) AP koji ima (ukljucen!) DHCP server, ili... Eee, da je to jedina debilana te mobilne platforme, bio bi W10M prilicno podnosljiv ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2999 |
The mighty pirate
|
Traži te windows account (nešto@live.com, nešto@outlook.com, nešto@hotmail.com) Pošto ga nemaš (jer bi inače radilo), napravi ga ovdje i s njim se ulogiraj u mobitel: https://signup.live.com
![]() |
#3000 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2017
|
uputili me iz vip službe za korisnike |
![]() |
![]() |
![]() |
Uređivanje | |
|
|