|
![]() |
#631 |
Mirko, a ne Harry
Datum registracije: Nov 2009
|
Nemaš što nakupiti, takve gluposti ne postoje, postoji start za žuti i postoji za crveni, osim toga postoji drugi zuti i crveni. Ovo nije bio za start za crveni, mislim o kakvim glupostima pricamo. Anyway ceka se tekma veceras, bilo bi lijepo jos malo odvojit se od Barce, ali ne sjecam se kad je Real zadnji put igrao u ligi dobro protiv Atletica + veza nam je u qrcu.
#633 | |
The Dark Side of Moon
Datum registracije: Jan 2005
|
Citiraj:
![]() ![]()
![]() |
#635 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2009
|
Citiraj:
Neće to ići bez trauma,bojim se! A danas će realno Atletico biti veći favorit nego ikad prije.Bar po ovome sastavu Reala!Mada me sastav ugodno iznenadio.Mali Wasquez i Nacho u prvih 11. http://www.realmadrid.com/en/news/20...ainst-atletico Nama panja,što je pozitivno,ali bojim se da Isco trkački ne može pratiti zahtjeve ove tekma.A i Modrićeva forma je veliko pitanje?
![]() |
#638 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
Da li je crveni ili ne, nemam pojma. Nisam snimku pogledao. No samo ponisten gol dosta toga govori. Puno im se pomoglo, sto je da je ![]() Opcenito bez obzira za koga navijali, malo realnosti ne skodi. Jer prozvati suca da pomaze nekoj ekipi, a toj ekipi ponisti cist gol je smijesno ![]()
![]() |
#640 |
The Dark Side of Moon
|
Gaze gaze ![]() ![]()
#641 |
Premium
|
#643 |
Premium
|
https://www.youtube.com/watch?v=a2oy...layer_embedded Lijep, high quality highlight utakmice. 55min, igrac ispred arde odnosi loptu rukom. Namjerno. Cist penal. Ili ces mi objasniti na koju foru ovo nije penal? Crveni karton ne moze biti cisci. Nakon prodora Neymara ovaj ga namjerno ide polomiti sa ledja, i to ga neymar u zadnju sekundu izbjegao. Da nije, samo je pitanje koja bi ozljeda bila. Ovo je tebi diskutabilno? Jebote ![]() Na zalost nakon Rakiticeva promasaja dalje u tom videu nema. Ali do kraja utakmice nije sviran penal na Piqueu, i ponisten cist gol barce, sviran offside. E vidis, za offside i mogu shvatiti suca. Jer meni je osobno nakon prve dvije snimke izgledalo kao offside, tek nakon sto su reziseri ubacili one linije vidi se da nije offside. Dakle milimetri odlucili, ali suci nemaju usporene snimke, pa pomocnome to ne bih pretjerano zamjerio. Penal, i to oba ovom glavnom zamjeram. Naravno, cekam da me razuvjeris sa svojom 'objektivnosti'. Posebno kod crvenog kartona. Ili se crveni ne smije svirati kad se igra protiv barce? ![]()
#644 |
|CTS|MeanBoss|
Datum registracije: Oct 2006
|
|
![]() |
![]() |
#645 |
Premium
|
Ajmo još jedno poluvrijeme,pa smo u sedmom nebu! Odličan potez Zidana kaj je stavio Isca u špicu,a puno pokretnijeg Balea stavio na bok.Ipak je on u stanju ispratiti igrača. Dobro je za sad,samo da ne dobimo kakav krumpir!
#646 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Oprostite na upadu u Real Madrid fan club temu, ali malo i vijesti iz Njemačke. BVB je danas zgazio Bayern. Svijetlo na kraju tunela glede Bundeslige se nazire. Eto, sorry na OT, vratite se Realu. |
![]() |
![]() |
#647 | |
Premium
|
Citiraj:
![]()
![]() |
#650 |
The Dark Side of Moon
|
Show kralja ![]() ![]() to je to 3:0 ![]() ![]() ![]() Buljo javi se ![]() ![]()
Macbook M1+ LG32UQ85R iPad 5 White 32gb Wifi iPhone XR 128gb Synology DS214Play(WD 2x4Tb RED) Marantz SR5010B receiver+Jamo E680(5.0)+ Nvidia Shield TV Panasonic 42PV80 Zadnje izmijenjeno od: Lihto. 19.11.2016. u 22:34. |
![]() |
![]() |
#652 | ||
|CTS|MeanBoss|
|
Citiraj:
Citiraj:
Niti pet dana nije prošlo... A već sami sebe poserete po glavi... Idealna slika navijača bez karaktera... Sent from my SM-G920F using Tapatalk |
||
![]() |
![]() |
#653 |
Premium
|
Modrić i Kova su zbilja lijepo odigrali zajedno.Vjerojatno ti je lakše kad ovaj kaže "dodaj",ili "pazi leđa",nego kad ti to vikne netko na španjolskom,pa dok naši to u glavi prevedu,već izgube loptu. Btw,Barca ide u goste Sociedadu na Anoetu u sljedećem kolu,a mi imamo doma Sporting,tako da bi prije klasika moglo to i ljepše izgledati. Onda bi u klasiko ušli rasterećeni,a Barca s istim pritiskom kao i atletičari danas.
#654 | ||
Señor Audiophile
Datum registracije: Jan 2007
|
Nitko mi nije vjerovao, ali ... opet se moram citirati ![]() Citiraj:
Citiraj:
![]() Ukralo našima !!! ... kakav cigan ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
#655 | |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
![]() Napokon sjeo za komp nakon opijanja i žderanja i vidim da otpisani ima svoj dobar dan ![]() Neka neka, samo neka bude zanimljivo ![]()
![]() |
#656 | |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
Citiraj:
re zgazili - mislim da moraš proguglat značenje hiperbole ![]()
![]() |
![]() |
#657 | |
Mirko, a ne Harry
|
Citiraj:
Loša tekma = loše je odigrao - to i napišem. Dobra tekma = dobro odigra - to i napišem. Šta ti nije jasno ![]()
![]() |
#658 | |
|CTS|MeanBoss|
|
Citiraj:
Sent from my SM-G920F using Tapatalk |
|
![]() |
![]() |
#659 |
Mirko, a ne Harry
|
Nakon dvi tri utakmice gdje je loše igrao smo rekli da je loše igrao, da je igrač manje na terenu što je bio.. danas odlično odigrao, kažemo da je odlično odigrao i pohvalimo ga, koji je tu problem? Sljedeći put kad loše odigra doć ću i napisat da je loše odigrao, kad sljedeći put dobro odigrat, napisat ću da je dobro odigrao, kad odigra odlično.. Jel ti pričaš hrvatski? Uglavnom, završio sam s ovim glupostima, molim te ako je ikako moguće ne odgovaraj na moje postove jer sam budala što odgovaram na tvoje provokacije i nelogične gluposti. Anyway, odlična utakmica. Prvo poluvrijeme odlično, Ronaldo je imao onu šansu glavom, još jednu gdje je lijepo okrenuo Godina i gol iz slobodnjaka. Drugo poluvrijeme počeli dosta loše, Atletico nije dao da izađu sa svoje polovice nekih 10-ak minuta. Nakon toga ravnopravno se igralo, penal i odlična asistencija Bale-a za 3-0. Zabrinule su me jedino greške na našoj polovici u razmaku od nekih 10-ak min oko 65-75min gdje su Modrić, Kovačić, Carvajal.. davali lopte bezveze i stvarali kontre Atleticu. Sva sreća ovi to nisu iskoristili. Idemo dalje samo jako do El Clasica.
Hala Madrid! Zadnje izmijenjeno od: Mirkopoter. 20.11.2016. u 00:15. |
![]() |
![]() |
#660 | |
|CTS|MeanBoss|
|
Citiraj:
Sent from my SM-G920F using Tapatalk |
|
![]() |
![]() |