|
![]() |
#2371 |
Premium
Datum registracije: Jul 2014
|
Lol pa kako sam ja mogao znati da cu morati nadiplatiti po drugoj cijeni? Na mailu mi to nije bo navedeno kad sam poslao upit za zamjenu. I zasto je kvocanje spomenut na koji nacin nam uzimaju novce? Eto netko sada zna za ovo i nemojte trazit vise zamjenu nego busite dubrat i odmah trazite povrat love.
![]() |
#2372 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2373 |
Premium
|
Zato jer nisam htio radit probleme oko 200kn. Pitao trgovca zasto je 200kn skuplje, kaze jer ide po cijeni ducana, pitam jel se moze sta tu napravit da je web cijena kao prva grafa kaze ne. Mislim si ok valjda je kod zamjena drukcije ili je to nesto po novom, zato i pisem tu jer mi nebi tako nesto palo na pamet.
![]() |
#2375 |
Premium
|
Sad ces me jos i ti razhebat dok necu ic dole i trazit povrat na 4 soma radi 200kn.
![]() |
#2376 |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
@ivo Ja sam na tvojoj strani, debilana je to i hrpa drugih stvari koje se odvijaju al je to sve dio nekih pravila koje zaposlenici provode.
![]() |
#2377 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2378 |
Premium
|
Ma jasno 8 sati krvavog rada u biti i 10 jer bengu nismo racunali. Poslah im mail kako nije fer pa cemo vidjet kako oni gledaju na to. @Pupo jasno stari nisam nista lose mislio
![]() |
#2379 |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
Posalji mail na podrska@links.hr ako vec nisi, oni ti jedino mogu nesto odobrit. Ovi ostali tesko. PS Jači si od NSA, kak si me zguglo ![]()
![]() |
#2381 |
Premium
|
********************* Zadnje izmijenjeno od: ivosimec. 23.10.2016. u 16:15. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2382 |
Premium
|
ODGOVOR: Poštovani, iskreno nam je žao radi Vašeg nezadovoljstva. Nažalost, pravila poslovanja su takva da se artikl po web cijeni može dobiti samo putem web narudžbe ne i u poslovnicama. Djelatnici na odjelu reklamacija postupili su po pravilima poslovanja. Lijepi pozdrav. Ali ono najbitnije, kada sam pitao mogu li dobiti povrat novaca: Poštovani, Links d.o.o. nudi svojim korisnicima uslugu povrata/zamjene u roku od 8 dana od datuma kupovine po sljedećim uvjetima: -artikl mora biti kupljen u prodajnom prostoru (trgovini) Links-a - artikl mora biti predan na povrat/zamjenu unutar 8 dana od dana preuzimanja istoga - artikl i ambalaža moraju biti kompletni i bez oštećenja - artikl i ambalaža moraju se moći vratiti u stanje u kakvom su bili prilikom preuzimanja Ako zadovoljavate više navedene uvjete možete se javiti u Vama najbližu Links poslovnicu ili poslati artikl poštom. Tako da mogu radi 200kn dobit svu lovu natrag, što je pohvalno s njihove strane.
![]() |
#2385 |
Premium
Datum registracije: Apr 2016
|
a možeš dobiti 5% popusta ako uzmeš na ČLANA linksa (oni imaju popust na svaku kupovinu u dućanu) tako smo mi kada bi kupili neki nabrijani komp od 7000kn uštediš cca 350kn za reklamaciju nije bitno ime samo RAČUN |
![]() |
![]() |
![]() |
#2387 |
Vocna iglica u mudante
Datum registracije: Oct 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2390 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2016
|
Citiraj:
platiš onda po cijeni koja je u poslovnici ne dobiješ popust ili je bar tako bilo prije |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2392 |
Premium
Datum registracije: Nov 2009
|
Može jedno blentavo pitanje - na temelju čega su niže cijene za kupnju preko webshopa? Manji troškovi knjigovodstva, računovođe ili kako to ide? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2393 | |
Asshole
Datum registracije: May 2007
|
Citiraj:
iz tih razloga se upravo potiče online kupnja, a i to je budućnost, doduše dobra online trgovina, kad je ažurirana, ima dobar i točan opis artikla te jos "user experience odnosno feedback" da korisnici mogu komentirat, plus kad imaju brzu i jeftinu dostavu, što će ti više...radije tako naručim, nego dodem u poslovnicu i pitam jel imater to ti to, a oni kazu nemamo trenutno, al mozemo narucit...ne hvala radije cu sam narucit... a ako mislis da će dobit kvalitetniju uslugu u poslovnici i znanje od prodavača, tu se varaš, čast izuzecima, al to su većinom prištavi balavci koji pojma nemaju... (barem što sam ja iskustva imao sto se tiče linka, elipsa, instara itd) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2394 |
Premium
Datum registracije: Nov 2009
|
To stoji, imao sam više loših iskustava baš s tim komunikacijskim dijelom s osobljem, pametovanje i općenito neka čudna bahatost i nezainteresiranost je u svim dućanima s IT opremom u kojima sam bio (HGSpot iznimka) u Rijeci... Slažem se isto da dobroj web trgovini nema premca, drago mi je da i links ide u tom smjeru kad već guraju taj sustav s povoljnijim cijenama |
![]() |
![]() |
![]() |
#2395 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
Oprema može biti kod distributera do trenutka nabave. Veći teoretski asortiman, nikakvo skladište itd.
![]() |
![]() |
#2398 |
Asshole
Datum registracije: May 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2400 |
Premium
|
Pa da to je i nasmiješnija stvar u cijeloj priči. Možda su im u nekim stvarima web narudžbe isplativije, ali ako ja trošim svoje vrijeme da dođem direktno kod njih i plačam višu cijenu kako je isplativije oduzet cirka 200kn na iznos 0d 4000kn, trošit resurse i vrijeme na pakiranje tog paketa za slanje i plus toga moraju mi platiti besplatnu poštarinu. Dakle iznos se smanjeuje za 200kn, moraju odnekud izmislit nekakvu kutiju, zapakirat je i još platiti poštarinu koja je bez zezancija viša ako ide na otkup bez obzira što oni imaju ugovore da dostavnom službom. Dakle debil si ako dolaziš direktno do njih bez web narudžbe ![]()
![]() |
Uređivanje | |
|
|