|
![]() |
#8733 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Skuzio, ali nisam jos stigao pogledati. No serija StartUP je solidna, odgledao sam prvu sezonu, i iako je malo 'over the top', serija mi je legla i iskreno se nadam drugoj sezoni ![]()
![]() |
#8734 |
Premium
Datum registracije: Apr 2004
|
![]() /connect 185.107.96.125:28990 server rcon: oldschool COD2 PCekspert ekipa https://discord.com/invite/zZ4PeqVpBv |
![]() |
![]() |
![]() |
#8742 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
![]() |
#8743 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Baš zato što jesam ![]() Te 2 serije sam zaobilazio grdo. Iako mi je kanal u to vrijeme bio vrh. Kod nas samo rat, politika, Franjo, rat, pa opet Franjo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8744 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Amateri, pa nije se kanal A lovio zbog Mekgajvera ![]() Niš me pretjerano ne zanima ovaj novi, antipatičan glumac. Možda dam šansu, ali onak na prvu - ne.
![]() |
#8745 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Naravno da nije ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8747 | ||
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#8748 |
I hate mondays..........
Datum registracije: Nov 2002
|
ovo se gledalo kad sam ja bil klinac.... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8749 |
Premium
Datum registracije: Sep 2009
|
se sjeca ko Night Ridera? Mislim da je imao auto koji je izasao iz flipera il tak nekaj. Bio je imao onog sidekicka Cursor, ve je djelovqlo ko Tron il tak nekakj. Il ajmo jos dublje, za vrijeme Jugesvaki vikend u jutro je bila "JNA TV" ili Armija TVtak nekak, partizanski filmovi, propaganda, serije,pjesme o Titu, cajke koje su pjevali kromanjonci dlakavih prsa , price kak je Tito zveknuo sam 2 Štuke s pištoljem i kak mu je njegov cucak spasio zivot jer je skocio na metak(smajli),milina. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8750 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
nije night rider nego knight rider ![]() ![]() to su sve serije iz istog doba, a-team, knight rider, macgyver..... sjecam se i ja nest slicnog ko trona, imao je neki jebacki auto tipa lamborghini sa led stripovima... al nemam pojma kako se zvao.... edit: nasao ![]() Automan https://www.youtube.com/watch?v=yNM0H0zWIOU
![]() |
#8751 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#8754 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
![]() |
#8756 |
Premium
|
Designated Survivor [Spoiler ] Daje da bi mogla bit jako dobra serija, ko voli 24,house of cards ovo bi mu/joj moglo lec ko povrat poreza visoko u mjesecu. [/spoiler] |
![]() |
![]() |
![]() |
#8757 |
aka Edo, aka Syncros
Datum registracije: Mar 2005
|
VanHelsing - meeh, nit smrdi nit miriše Lethal Weapon - pa nije loše, malo previše siluju fore al ajde, samo da ne zabrazde |
![]() |
![]() |
![]() |
#8760 |
Premium
|
ok, stigla jesenska HBO shema. High Maintenance - genijalno, pratite zivot sitnog,kucnog dilera trave( koji je realno napravljen do bola,doslovce poznam nekog ko je 1 kroz 1 kopija), svaki tjedan 2 druga klijenta koji povrsno (il nit to)djeluju kao funkcionalni ljudi, al su prikriveno hrpa problema. U glavnom, nije neka debilna YO,WEeDz 1z k00Lz komedija vec blagi crnjak komedija o tom kak se zivot ne da kormilarit kolko god se itko trudio . Ono,kvaliteta za relativno zreliju raju. Naslov me nekak vuko na neku sapunjaru pa se niam obaziro,kad ono mozda najbolja serija uz Quarry trenutno. Insecure - isto dobra serija sam ja je necu pratit jerbo nisam target audience, al za cure kojima se blizi 30eta(a još nisu ispunile maminu zelju ) jako dobro, za one na krivoj strani 30etih suho zlato serija, isto mislim da raja koja slusa stvarno dobar hiphop bi mogla nac nes za sebe. Nije HBO Berlin Station - spijunski triler, dobri glumci,dobra produkcija(pod tim ne mislim 100milja $$$ CG vec promisljena kamera i atmosfericno, bas mi treba nekaj takvog nakon The Americans) mislim da ce bit ok. BTW. Mislim da je prva sezona Farga pocela na HTV1 il 2, svaka cast kaj su u opce otkupili prava, al brate mili, jos malo pa ce treča pocet. Neko bi stvarno trebo objasnit ovima na hrtu da postoji ta jedna stvar koja se zove internet i da se tam stvari odvijaju dost brzo i da su ljudi informirani te da ne mogu luleke prodavat ko da su 90esete. Sve to ne bi bio problem da oni uredno ne traze mjesecnu pristojbu (obvezatnu)u rangu dost dobrog paketa programa + još imaju brdo reklama. |
![]() |
![]() |
![]() |
Uređivanje | |
|
|