|
![]() |
#2791 |
Premium
Datum registracije: Feb 2012
|
|
![]() |
![]() |
#2792 |
Mindfreak
Datum registracije: Apr 2015
|
#2793 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
US i AU verzija se shippa 16.9. dok EU i UK ide od 26.9. Naaajs ![]() Što se kupona tiče, dobio sam neki za registraciju, pa neke bodove i ništa mi nije dao jer je kao to bila super duper ponuda i na nju nema popusta. Očito je bilo ![]() Zadnje izmijenjeno od: alengrosevic. 12.09.2016. u 15:03. |
![]() |
![]() |
#2795 |
Guest
|
ok, dobio sam refund. sad me zanima kaj za 30ak dolara kupit da radi koliko toliko normalno samo za kodi. drugo me ne zanima Sent from my MI MAX using Tapatalk |
![]() |
#2797 |
Guest
|
hvala! Sent from my MI MAX using Tapatalk |
![]() |
#2799 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Sličnih sada ima k'o pljeve http://www.geekbuying.com/item/X9-TV...ox-369327.html btw, za one koji se pitaju kakav je čipset S905X Amlogic s905X is a low cost version of Amlogic S905 with a lower operating frequency, built-in stereo DAC, integrated Ethernet PHY, 4K VP9 and HDR10 & HLG support.
#2800 | |
Guest
|
Citiraj:
|
|
![]() |
#2801 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
#2802 |
Guest
|
|
![]() |
#2804 |
Premium
|
A evo banggod mi upravo posla ovaj neexbox šta je bia na akciji od 32 dolara |
![]() |
![]() |
#2805 |
Guest
|
a koji chipset daje najbolju sliku kroz hdmi, i ima li to uopce veze? Sent from my MI MAX using Tapatalk |
![]() |
#2806 |
Premium
|
Mislim da i nema previše veze. HDMI standard je sada već i zastario tako da ga može gurati i daleko slabiji čipset.
#2807 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
pa zar nije bilo priče da je WD TV player još uvijek odličan upravo zbog prikaza slike tj što ima neki Sigma čipset koji daje najbolje boje tj sliku od svih playera? I da, shippan mi je player jutros, dobio sam potvrdu ![]() |
![]() |
![]() |
#2808 |
Premium
|
Kod WD-a je problem softverski jer nisu podržani noviji video standardi tako da mu ne pomaže nikakav čipset. Pitanje je kako bi se Sigma nosila sa npr. x265.
#2809 | |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
kako kaze kokos, zaostao je i ne prati najnovije standarde... pogotovo u sucelju. |
|
![]() |
![]() |
#2810 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
|
![]() |
![]() |
#2811 |
RESPECT MY AUTHORITAH
Datum registracije: Jul 2008
|
Stiže za oko 3 tjedna + ako ide na carinu, iako ne bi trebao. Banggood ima inače sporo slanje, tek za oko tjedan-dva će proraditi tracking (na IPS.posta.hr) i od tada cca tjedan dana da dođe u HR.
#2812 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
ok, hvala. |
![]() |
![]() |
#2814 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2007
|
Pozz svima.. Imam M8S box, sve je radilo super, a sad od jucer sve neki problemi.. Odjednom u KODI-ju hrpa addonova ne radi, baca mi neki error.. Pa onda u samom sucelju boxa mi javlja neku gresku s prijavom na google racun.. I pokusavao sve i svasta, maknuo google account i sad kad ga pokusam ponovo dodati, javlja mi "There was a problem communicating with Google servers, try again later" i tako svaki put pa ne mogu dodati racun.. Trazio sam po netu i pronasao odgovor da trebam reinstalirati Google Play Services.. A problem je u tome sto na stranici za download ima hrpa raznih verzija.. I pise da se lako moze vidjeti trenutna verzija instaliranog Google Play Services tako da se ode u Settings/Apps/Google Play Services i pogledaju 3 broja koja predstavljaju verziju.. Ali problem je u tome sto je uopce vise nemam taj Google Play Services medju instaliranim aplikacijama.. Moze li mi netko tko ima M8S box pogledati kod sebe koju verziju ima da znam koju verziju da skinem i instaliram? I da li je netko mozda imao slicnih problema da mu se javljala ta greska u vezi komunikacije s Google serverima? Nadam se da je i to razlog problema s Kodijem i da ce se nakon toga i to rijesiti.. Hvala na pomoci! |
![]() |
![]() |
#2816 |
Registered User
|
Probao sam ga istekati iz struje i ponovo ukljuciti,ali opet isto..vjerojatno je rjesenje reset na tvornicke postavke,ali htio bih prije probati vratiti taj google play services..samo ne znam koja verzija mi treba.. |
![]() |
![]() |
#2817 |
aka Edo, aka Syncros
Datum registracije: Mar 2005
|
Probaj pokrenut Youtube, on zna prijaviti da fali taj Google play services pa ga krene skidati... Ako to ne pomogne onda factory reset. Uštekat i ištekati mu ništa ne znači. Sent from my G2 |
![]() |
![]() |
#2818 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Zar ne bi trebala ići zadnja / aktualna ? |
![]() |
![]() |
#2819 |
Registered User
|
Problem je sto ne mogu skinuti s google playa onu aktualnu jer nemam namjesten acc..mogu skinuti s neta,ali ima puno razlicitih verzija..broj verzije se sastoji od 3 broja..prvi oznacava verziju androida,drugi procesor,treci se odnosi naa dpi..prva dva broja znam,ali ovaj treci me muci,ne znam koji odgovara mom m8s boxu.. |
![]() |
![]() |
#2820 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Pa skini zadnju na komp i preko usb - a je prenesi / ubaci / instaliraj, privremeno dozvoliš onaj igrokaz "iz ne provjerenih izvora" da prođe a potom vratiš na staro. Vidi > https://www.androidpit.com/how-to-in...the-play-store Zadnje izmijenjeno od: Nikky. 15.09.2016. u 18:33. |
![]() |
![]() |
Uređivanje | |
|
|