Forumi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Gaming
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 21.08.2016., 19:08   #3241
zgmmax
(-(-(-(--)-)-)-)
Moj komp

zgmmax's Avatar

Datum registracije: Sep 2009
Odigram najbolju igru sa Konigom i .....

Koni je otisao u jednoj salvi. Puko je ko kokica

Super je brod, jedva cekam doc do Bismarcka

EDIT:
Evo i gif-a

http://gph.is/2bvlbc7

Zadnje izmijenjeno od: zgmmax. 21.08.2016. u 23:16.
zgmmax je offline   Reply With Quote
Staro 21.08.2016., 19:14   #3242
BladeRy
Premium
Moj komp

BladeRy's Avatar

Datum registracije: Aug 2008
Je, zna se zadesit super rundi. A znaju topovi bit tako sranje da sam sretan ako napravim 20k.

Jos 40k expa do Gneisenaua.

BladeRy je offline   Reply With Quote
Staro 22.08.2016., 09:10   #3243
T}{OR
DBS
Moj komp

T}{OR's Avatar

Datum registracije: Nov 2010
Ja sam taman do kraja otključao T-IV Kaisera, kapetan na domak AFT skilla. Biti će spreman za T-V Koniga koji slijedi.

Zasad uživam u linji, treniranje kapetana nikad nije bilo veći gušt nego sa S-Horstom.

- U jučerašnjoj partiji brisao cruisere samo tako. Schors na 7km, imam samo stražnju kupolu okrenutu prema njemu: 2 citadele i brisanje. Nakon toga full Yorck izranja iza otoka na 9 km i ganja naš DD. Pričekao sam da se okrene i pokaže bok: spavanje s ribama za 3 citadele. Partija ranije slični rezultati. Bit strpljiv i čekat da CA pokaže bok, ako AP ne ide radi anglanja ložit HE.

Zanimaju me dojmovi vas koji ćete prvi stići do Gneisenau-a.

YT playliste: IL-2 Sturmovik: Great Battles | Duxford Flying Legends
T}{OR je offline   Reply With Quote
Staro 22.08.2016., 10:55   #3244
BladeRy
Premium
Moj komp

BladeRy's Avatar

Fali mi jos 2k expa do Gneisenau, onda free expa prvi hull ako prvih par rundi ne bude "izdrzljivo". Al koliko vidim, Tirp/Biz topovi, smece disperzija a dalje je brod ljepotica.

Edit: Evo je u garazi. Isao na standardni BB build, tj, rudder shift umjesto Damage controla 2, jer iskustvo me poucilo da tih 15% brzeg repaira vatre nije nesto, a ako imam flooding itako sam najebao bez instant repaira. Vatra se popravi sa healom anyway, 11 sec rudder shift zvuci puno primamljivije.

Topovi, pa trolavi su, uspio sam pogodit DDa na 9km sa svih 6 shelova, a BBa na 10km promasim, tj, sve stradela metu...o well. Torpeda imaju bogovski arc bacanja, reload je brz, topovi se okrecu kao da je cruiser tako da lakse prati turn, anyway, ovo je keeper. Defacto je ista kao i Sharnhorst samo drugi topovi, iako bi volio opciju da stavim 3x3 280mm topove.

Zadnje izmijenjeno od: BladeRy. 22.08.2016. u 11:44.
Staro 22.08.2016., 12:09   #3245
Gigi1
Premium
Moj komp

Datum registracije: Feb 2005
Citiraj:
Autor BladeRy Pregled postova
Fali mi jos 2k expa do Gneisenau, onda free expa prvi hull ako prvih par rundi ne bude "izdrzljivo". Al koliko vidim, Tirp/Biz topovi, smece disperzija a dalje je brod ljepotica.

Edit: Evo je u garazi. Isao na standardni BB build, tj, rudder shift umjesto Damage controla 2, jer iskustvo me poucilo da tih 15% brzeg repaira vatre nije nesto, a ako imam flooding itako sam najebao bez instant repaira. Vatra se popravi sa healom anyway, 11 sec rudder shift zvuci puno primamljivije.

Topovi, pa trolavi su, uspio sam pogodit DDa na 9km sa svih 6 shelova, a BBa na 10km promasim, tj, sve stradela metu...o well. Torpeda imaju bogovski arc bacanja, reload je brz, topovi se okrecu kao da je cruiser tako da lakse prati turn, anyway, ovo je keeper. Defacto je ista kao i Sharnhorst samo drugi topovi, iako bi volio opciju da stavim 3x3 280mm topove.
uff ja sam se nadao da ce to biti OP brod(mini tirpitz u cijeloj liniji)medutim zaboravio sam na to da ima samo 6 topova i to još nepreciznih

inace cini mi se da su njemacki BB najviše nekako noob friendly bas zbog turtleback oklopa odnosno prakticki nemogucnosti citadelirati ih na manje od 15km, osim kad okrecu pa pokazu crveno dolje.

Mislim da su dobra novina u igri jer mi je strvarno vise dosta gledati kampere u IJN i USA BB-ovima, nadam se da ce vozaci njemackih BB dosta pushati i na taj nacin napraviti partije zanimljivima, pogotovo u višim tierovima

Zadnje izmijenjeno od: Gigi1. 22.08.2016. u 12:14.
Gigi1 je offline   Reply With Quote
Staro 22.08.2016., 12:27   #3246
danijel_b
Premium
Moj komp

danijel_b's Avatar

Datum registracije: Jun 2004
Mene zanimaju samo zadnja dva iako mi je Bayern dosta dobar i mozda si ga čak i ostavim
Staro 22.08.2016., 12:44   #3247
BladeRy
Premium
Moj komp

BladeRy's Avatar

Koliko IMBECILI placu po forumu radi OP secondarya, WG ce to nerfat i pretvorice cijelu novu granu BBova u klasicni stoj iza i snipaj (sa nepreciznim topovima). Ovako sa dobrim secondary buildom MORAS ic naprijed da bi ista radili.
A to sta je flamu i njih par imalo odlicne borbe, to je jedna od 10/50 rundi gdje ga nisu spalili do temelja il gdje nije popio torpeda od par cruisera/DDova bez da ista ubije.

Naravno da je OP. Ima i Yamato dobre secondary topove, al kako to da nema tih buildova da valja, a da, svi ga vide, zapale i torpaju cim dodje na 10km, sta je i domet vecine torpeda.

Gneisenau jos nije ni upgradean nit je kapetan retreniran, itako ce ovaj kapetan ic na Bismarka tako da je rano govorit o OP da/ne brodu. Dajmo joj vremena.

Staro 22.08.2016., 12:58   #3248
T}{OR
DBS
Moj komp

T}{OR's Avatar

Citiraj:
Autor zgmmax Pregled postova
EDIT:
Evo i gif-a

http://gph.is/2bvlbc7
One-shots are life!

Citiraj:
Koliko IMBECILI placu po forumu radi OP secondarya, WG ce to nerfat i pretvorice cijelu novu granu BBova u klasicni stoj iza i snipaj (sa nepreciznim topovima). Ovako sa dobrim secondary buildom MORAS ic naprijed da bi ista radili.
A to sta je flamu i njih par imalo odlicne borbe, to je jedna od 10/50 rundi gdje ga nisu spalili do temelja il gdje nije popio torpeda od par cruisera/DDova bez da ista ubije.

Naravno da je OP. Ima i Yamato dobre secondary topove, al kako to da nema tih buildova da valja, a da, svi ga vide, zapale i torpaju cim dodje na 10km, sta je i domet vecine torpeda.

Gneisenau jos nije ni upgradean nit je kapetan retreniran, itako ce ovaj kapetan ic na Bismarka tako da je rano govorit o OP da/ne brodu. Dajmo joj vremena.
Gdje si vidio to cendranje, molim link.

Zanimljiva usporedba Seconday upgrade Nagato vs. Gneisenau & Scharnhorst:

http://forum.worldofwarships.eu/inde...3#entry1240173

- long range AA bolji i od Bisa i od Fridricha lol

Staro 22.08.2016., 12:58   #3249
Neo-ST
Buying Bitcoin
Moj komp

Neo-ST's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Citiraj:
Autor Gigi1 Pregled postova
uff ja sam se nadao da ce to biti OP brod(mini tirpitz u cijeloj liniji)medutim zaboravio sam na to da ima samo 6 topova i to još nepreciznih

inace cini mi se da su njemacki BB najviše nekako noob friendly bas zbog turtleback oklopa odnosno prakticki nemogucnosti citadelirati ih na manje od 15km, osim kad okrecu pa pokazu crveno dolje.

Mislim da su dobra novina u igri jer mi je strvarno vise dosta gledati kampere u IJN i USA BB-ovima, nadam se da ce vozaci njemackih BB dosta pushati i na taj nacin napraviti partije zanimljivima, pogotovo u višim tierovima
Citiraj:
Autor danijel_b Pregled postova
Mene zanimaju samo zadnja dva iako mi je Bayern dosta dobar i mozda si ga čak i ostavim

Tek sad vidio da vas dvoje imate isti forum avatar. Gledam koji ovo njub piše dva posta zaredom, kad ono...
Neo-ST je offline   Reply With Quote
Staro 22.08.2016., 13:59   #3250
BladeRy
Premium
Moj komp

BladeRy's Avatar

@ Thor
Vec po topicima neko spominju OP build, al jos dosta ekipe nema Bismarka sa 15 point kapetanom. Povecat ce se sa vremenom kad ih bude vise, kao i uvijek, neki jos placu da je Zao OP i nakon par nerfova. Nebitno.

4ta runda sa frau Gneisenau

Kad se topovi ponasaju ok onda je klaonica, sve ovo na cca 15km+. Runda prije toga Yorcka sa 8km 3 salve u bok average 4k dmga. To je zivot BB drivera.

Edit: Rano sam se poveselio, hull B daje fin rudder shift i AA, al topovi... kad ih nece... da ih uperim ravno ispred sebe u more i ispalim, pogodicu nebo. A kad sa 4km nemozes pogodit Tirpa sa pixel helta a on te torpa i ubije onda jebemu sve. A tako fin brod kojeg uniste sa ovako troll topovima.

Zadnje izmijenjeno od: BladeRy. 22.08.2016. u 16:48.
Staro 22.08.2016., 19:07   #3251
T}{OR
DBS
Moj komp

T}{OR's Avatar

Zanimljiv trik za brawling, kad riješi NC na kraju:

Staro 22.08.2016., 21:56   #3252
Neo-ST
Buying Bitcoin
Moj komp

Neo-ST's Avatar

Samo ne znam di on nađe ove likove koji mu se stalno namještaju broadside...
Staro 22.08.2016., 23:32   #3253
T}{OR
DBS
Moj komp

T}{OR's Avatar

Lun je načeo Gneisenau-a u partiji samnom, isplovili smo skupa u "povijesnoj diviziji". Sreća što sam imao i zastavu za -20% trajanje vatre, ali ovo je razlog zašto uzimam BOS skill & DCPII modul na svim BB-ima. Rudder Shift je precijenjen. Popio torpedo ranije u partiji od drugog S-Horsta i morao se popraviti. To je vidio full strike Ranger i krenuo sa svim avionima na mene. Rezultat: 3 vatre, repair na cooldownu i još pol flote puca po meni. HP se topio kao putar na tostu.

No, zahvaljujući brzini od 30 čvorova, malo sreće i spretnosti, uspio sam se udaljiti od borbe i iskoristiti nekoliko heala za povratak u borbu. U konačnici istenkirano / primljeno 91825 dmg:

http://wowreplays.com/Replay/14696

Staro 23.08.2016., 08:02   #3254
Lun
Premium
Moj komp

Lun's Avatar

Datum registracije: Jan 2010
Citiraj:
Autor T}{OR Pregled postova
Lun je načeo Gneisenau-a u partiji samnom, isplovili smo skupa u "povijesnoj diviziji". Sreća što sam imao i zastavu za -20% trajanje vatre, ali ovo je razlog zašto uzimam BOS skill & DCPII modul na svim BB-ima. Rudder Shift je precijenjen. Popio torpedo ranije u partiji od drugog S-Horsta i morao se popraviti. To je vidio full strike Ranger i krenuo sa svim avionima na mene. Rezultat: 3 vatre, repair na cooldownu i još pol flote puca po meni. HP se topio kao putar na tostu.

No, zahvaljujući brzini od 30 čvorova, malo sreće i spretnosti, uspio sam se udaljiti od borbe i iskoristiti nekoliko heala za povratak u borbu. U konačnici istenkirano / primljeno 91825 dmg:

http://wowreplays.com/Replay/14696
Ja sam jučer sa Hystom u scharnhorstu imao partiju od 170k dmga koju smo spušili

Edit: Otključao sam B hull i engine upgrade na Gneisenau-u, range upgrade ću zaobić jer je rasap granat je*eno katastrofalan i na 15km a kamoli na 19. Jučer sam stacionarnog nurnberga promašio sa cijelom salvom na 8km, i takvih situacija ima previše. Upao sam u tim protiv 3 atlante niti jednu nisam mogao pogodit na 10km, a ako ih i pogodim granate bouncaju ili overpenaju. Scharnhorst je televizija u boji za Gneisenau.

Zadnje izmijenjeno od: Lun. 23.08.2016. u 10:40.
Lun je offline   Reply With Quote
Staro 23.08.2016., 17:16   #3255
BladeRy
Premium
Moj komp

BladeRy's Avatar

Je, kao sta sam rekao, topovi su trolavi do boli. Kad rade onda rade, 100k+ dmga je piss easy, a nekad nemozes pogodit broadside otoka sa 1km.

Prekrasan brod al topovi ocaj.

Staro 24.08.2016., 09:13   #3256
T}{OR
DBS
Moj komp

T}{OR's Avatar

Citiraj:
Je, kao sta sam rekao, topovi su trolavi do boli. Kad rade onda rade, 100k+ dmga je piss easy, a nekad nemozes pogodit broadside otoka sa 1km.

Prekrasan brod al topovi ocaj.
Vjerovao ili ne, unatoč Sigma 2.0 i boljoj disperziji kod Colorada isto mi se događalo. BB tragedies lol.

Zanimljiva usporedba (tlocrt) svih brodova, po klasama i po nacijama:

http://forum.worldofwarships.eu/inde...e-comparisons/

Staro 24.08.2016., 10:57   #3257
BladeRy
Premium
Moj komp

BladeRy's Avatar

Ma lako za to, sad gledam ove ytubere sta seru kako je brod dobar samo ljudi neznaju gadjat.
E pa garantiram ti da ako gadjam AFK BBa sa 7km i manje a shelovi padaju svugdje oko nejga, da garant nije do mene. Sad one price sa leadom i lockonom nemaju veze, pogodit stacioanrnu metu nemozes... onda je zakljucak da sve sta gadjas i pogodis je cista sreca.

Staro 24.08.2016., 11:04   #3258
Gigi1
Premium
Moj komp

Datum registracije: Feb 2005
Citiraj:
Zanimljiva usporedba (tlocrt) svih brodova, po klasama i po nacijama:

http://forum.worldofwarships.eu/inde...e-comparisons/
ovako kad se gleda odozgo cak i ne izgleda tako strašno groser kurf., reko bi da pije jedno/jedno i pol torpedo vise u prosjeku.

Moskva isto veca ali ne toliko koliko se cini in game

https://www.youtube.com/watch?v=S_FAkI1cvDo uz sve donskoi jos lijepo torpa svog yammeka

Zadnje izmijenjeno od: Gigi1. 24.08.2016. u 11:17.
Gigi1 je offline   Reply With Quote
Staro 24.08.2016., 11:17   #3259
T}{OR
DBS
Moj komp

T}{OR's Avatar

Vidio sam to. Kako je pobrisao 2 Yame samo tako. No s drugim je imao i sreće jer su mu se zadnje dvije salve odbile od trupa samo tako.

Ali Donskoi TK Kill Secure je vrh.

Citiraj:
Ma lako za to, sad gledam ove ytubere sta seru kako je brod dobar samo ljudi neznaju gadjat.
E pa garantiram ti da ako gadjam AFK BBa sa 7km i manje a shelovi padaju svugdje oko nejga, da garant nije do mene. Sad one price sa leadom i lockonom nemaju veze, pogodit stacioanrnu metu nemozes... onda je zakljucak da sve sta gadjas i pogodis je cista sreca.
Brod ima torpeda. Dakle u duelu s drugim BB na T7 je automatski u prednosti. Ima i daleko veću brzinu i jako dobar AA. Po meni dobar balans. Ima svoj način igranja koji ti ili odgovara ili ne.

EDIT: Nemam zvuk na poslu pa ću bacit oko nakon što se vrnem doma:

Zadnje izmijenjeno od: T}{OR. 24.08.2016. u 11:33.
Staro 24.08.2016., 11:35   #3260
BladeRy
Premium
Moj komp

BladeRy's Avatar

Citiraj:

Brod ima torpeda. Dakle u duelu s drugim BB na T7 je automatski u prednosti. Ima i daleko veću brzinu i jako dobar AA. Po meni dobar balans. Ima svoj način igranja koji ti ili odgovara ili ne.
Ne govorim za to. Sve to stoji.
Nego pricam o topovima sta sad govore da su precizni ako nisanis kako treba (iChase prica bajke), a ako promasis kriv je los lead, los nisan, nisi lockao metu itd. E pa lockan AFK BB sa 7km broad i da shelovi znaju past svugdje oko njega. Cisto pobijanje njihove teorije.

Brod je odlican Danas se ruski cruiser fino iznenadio, njemu torpeda 4km dometa, meni 6, a on ide na torp run. Misli kad pridje blize da je siguran, popio je sva 3 torpa i par shelova jer su turete brze na okretu i ostao je u cudu.

Kad ni kraken ne pomaze...

Zadnje izmijenjeno od: BladeRy. 24.08.2016. u 12:59.
Staro 24.08.2016., 14:43   #3261
Lun
Premium
Moj komp

Lun's Avatar

Datum registracije: Jan 2010
iChase

Taj tukac je za SA bug rekao da je WG u pravu i da nema bug-a, i još se naljutio kad su mu ljudi rekli da nije u pravu. Na kraju je pojeo govna velikom kašikom.

I ja imam i kraken i confederate partije sa gneisenauom, i brod može tenkat kao yamato, ali topovi su katastrofa. Neki put jednostavno moraš pobrisat cruisera koji maltretira tvog DDa na 10km i to nemožeš napravit. Protiv drugih BBova jednostavno nemas dovoljan DMG da im išta ozbiljnije napraviš ako ti nisu u dometu torpeda.

Brod je ok, da nema brzine i turtlebacka bio bi gori od Myogia, a već vidim da ga zovu T7 Myogi.
Lun je offline   Reply With Quote
Staro 24.08.2016., 14:55   #3262
T}{OR
DBS
Moj komp

T}{OR's Avatar

Citiraj:
Autor Lun Pregled postova
iChase
Sad se tek veselim gledanju videa poslije posla.

Staro 24.08.2016., 14:55   #3263
zgmmax
(-(-(-(--)-)-)-)
Moj komp

zgmmax's Avatar

Datum registracije: Sep 2009
I po WG forumu ekipa pise da je disperzija njemackih BB ocaj.
zgmmax je offline   Reply With Quote
Staro 24.08.2016., 14:59   #3264
T}{OR
DBS
Moj komp

T}{OR's Avatar

Citiraj:
Autor zgmmax Pregled postova
I po WG forumu ekipa pise da je disperzija njemackih BB ocaj.
Svugdje to pišu, i na Redditu. I mora biti ako im je fokus na secondary build kao Bismarck ili torpeda kao Tirpitz / Gneisenau - i oklop i preciznost pate na daljinu. Oklop radi plunging fire (jedino brisanje Tirpitza koje sam napravio je sa NC na 15 km - 2 x citadele), i topovi radi preciznosti.

Ima ekipe koja veli da je Scharnhorst precizan, dok ima onih koji ne mogu zrak ispred sebe pogoditi a kamoli brod. Isto tako ima onih kojima je Gneisenau daleko najbolji T7 BB, dok ima onih za koje je to novi Myogi. Dok ga sam ne isprobam ne mogu reći kojem dojmu naginjem.

Scharnhorst može trolat s topovima, ali isto tako može i precizna Indiana. Ima dana kad te RNGesus neće i neće. Utoliko da sam vidio / čitao prijedloge da se uvede WoT način ciljanja a ne ovo da je uvijek fiksan broj rasipanja ovisno o udaljenosti.

Staro 24.08.2016., 15:29   #3265
BladeRy
Premium
Moj komp

BladeRy's Avatar

@Lun

Da, bas taj iChase koji je srao da je spotting ok. Al zalosno je da tolika sranja govori i jos mu netko vjeruje i posta njegov video ko neku cinjenicu. Sad znas koliko cucla WGovu kiflu kad te na zdrave oci ide pravit budalom. Posto je i sam igras, bilo je prilika da na point blank nemozes pogodit cruisera i dodje ti da razbijes nesto. A nedao ti bog da stavis Aslain training room mod i pogledas kako gadja stacionarne brodove....cudim se kako ista i pogadjam.

@Thor

Ma nasmijat ces se na video. Toliko sranja izrecenih u 20ak minuta mozes samo cut u nasem saboru. Glede broda, kad pogadja to je ok. Al kad pocne trolat ti kao da nit ne igras. Nemozes pogodit more ispred sebe.
Tu se pokaze i losa strana broda, jednostavno je nepouzdana. Nebitno koliko ti je brod blizu shotovi odu u mp3. Da ima preciznije topove onda bi 3 turete bilo "kao" OK, al ovako ti il fali preciznost il 3x3 topovi da brze pucas i vise shelova saljes na drugu stranu pa ako sta pogodi.

Staro 24.08.2016., 17:53   #3266
Flayer
Why So Serious?

Flayer's Avatar

Datum registracije: May 2005
Jučer imao nešto kao FAIL večer...niš nije išlo....ni solo ni divizija....

I tako ja prije spavanja odlučio originalnog Tirpitz kapetana respekati na "Secondary's Setup" za nadolazećeg Bizmarka, a ujedno ga koristiti na Scharnhorstu i Tirpitzu.

Prva borba na Scharnhorstu

EDIT:
http://wowreplays.com/Replay/14902
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	shot-16.08.24_17.46.04-0024.jpg‎
Views:	168
Size:	593.5 kB
ID:	16889   Click image for larger version

Name:	shot-16.08.24_17.46.07-0768.jpg‎
Views:	153
Size:	557.0 kB
ID:	16890   Click image for larger version

Name:	shot-16.08.24_17.46.10-0798.jpg‎
Views:	169
Size:	677.9 kB
ID:	16891   Click image for larger version

Name:	shot-16.08.24_17.46.13-0172.jpg‎
Views:	154
Size:	641.5 kB
ID:	16892  

If you're in control, you aren't going fast enough.

Zadnje izmijenjeno od: Flayer. 24.08.2016. u 23:54.
Flayer je offline   Reply With Quote
Staro 24.08.2016., 18:59   #3267
T}{OR
DBS
Moj komp

T}{OR's Avatar

Odličan rezultat.

Citiraj:
@Thor

Ma nasmijat ces se na video. Toliko sranja izrecenih u 20ak minuta mozes samo cut u nasem saboru. Glede broda, kad pogadja to je ok. Al kad pocne trolat ti kao da nit ne igras. Nemozes pogodit more ispred sebe.
Tu se pokaze i losa strana broda, jednostavno je nepouzdana. Nebitno koliko ti je brod blizu shotovi odu u mp3. Da ima preciznije topove onda bi 3 turete bilo "kao" OK, al ovako ti il fali preciznost il 3x3 topovi da brze pucas i vise shelova saljes na drugu stranu pa ako sta pogodi.
Evo baš pogledao. Al ga kenjka i kenjka. "Ne ciljate dobro". Oukej.

Završni dojam kad konačno otključam brod, još me Konig i Bayern dijele od njega.

Staro 24.08.2016., 23:39   #3268
T}{OR
DBS
Moj komp

T}{OR's Avatar

Grind nižih tier BB-a se pretvara u muku Isusovu. Ostalo mi 7k do Koniga. 3 / 3 poraza. Prvu ko idiot poberem salvu od 4 torpeda od Isokazea, dok se Karlsruhe iza mene skriva od Wyominga iza otoka i nema blage veze što je Hydro. Ostatak tima zna jedino tonut. Partiju iza dobivamo, samo da bi od 3 broda u njihovom i jednog u našem capu - kripl od DD-a u zadnjoj sekundi kad smo trebali capat bazu izašao van iz njihovog taman da ovaj jedini DD koji je ostao stigne capat našu. Da ne velim kako 3 CV DB naleta nisu uspjela resetirat cap jer je RNG sve bacio oko njega... 2. poraz. Treća partija naletim na prljavog CV seal clubbera koji se fokusirao na mene, i između pobrao Krakicu za njihov tim u toj partiji.

Ugasio igru i rekao dosta za ovu večer.

Staro 25.08.2016., 00:14   #3269
BladeRy
Premium
Moj komp

BladeRy's Avatar

A slicno i meni, opca poplava idiota. Gubimo na bodove i to u 20-30 bodova razlike. Do kraja cca 90 sec. Sve sta treba je jedan kill i dobijamo. Ispred likova je jedan Sharn sa 90% heltana 15km, iza njih je pensacola sa 60hpa na 12km.

Halo ljudi, gadjate pensu, halo...HALO. Pensa je one shot kill...ALO....WTF....izgubili smo na bodove, jer 2 Bayerna i jedan myoko imaju skupa inteligenciju ko retardirana kucna musica. Uzas.
Da ne kazem kad se enemy DD skriva u dimu, upravo je ispalio torpeda. Nas DD bjezi od dima iako je tu 5 nas spremno da gadja DDa...ajd scoutat....nece. na kraju sam rekao jebes sve i sa BBom jurisao naprijed, ja sam i scout i tenk i DD magnet i sve. Zalostan dan kad se DD skriva iza BBa.

Zavrsio grind, Bismarck je u portu, jos samo hull 5 i 1 bod kapetanu i done. Frustrirajuce doboga sa kretenima.

Staro 25.08.2016., 00:15   #3270
Neo-ST
Buying Bitcoin
Moj komp

Neo-ST's Avatar

Citiraj:
Grind nižih tier BB-a se pretvara u muku Isusovu. Ostalo mi 7k do Koniga. 3 / 3 poraza. Prvu ko idiot poberem salvu od 4 torpeda od Isokazea, dok se Karlsruhe iza mene skriva od Wyominga iza otoka i nema blage veze što je Hydro. Ostatak tima zna jedino tonut. Partiju iza dobivamo, samo da bi od 3 broda u njihovom i jednog u našem capu - kripl od DD-a u zadnjoj sekundi kad smo trebali capat bazu izašao van iz njihovog taman da ovaj jedini DD koji je ostao stigne capat našu. Da ne velim kako 3 CV DB naleta nisu uspjela resetirat cap jer je RNG sve bacio oko njega... 2. poraz. Treća partija naletim na prljavog CV seal clubbera koji se fokusirao na mene, i između pobrao Krakicu za njihov tim u toj partiji.

Ugasio igru i rekao dosta za ovu večer.
Ne brini se. Jednom kad predeš na Koniga vidit ćeš da ni tamo situacija nije bolja.
Odgovori

Uređivanje

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno