|
![]() |
#1621 |
Addicted to music.
Datum registracije: Sep 2009
|
![]() |
#1622 |
Guest
|
Kakav zajeb je bila ta 117.-ta minuta...dođe mi zlo kada pomislim...ufffffffffffff.... ![]() |
![]() |
#1627 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
#1629 | |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
Danas su bili bolji od Walesa. I zasluženo pobjedili. To isto stoji i to je to. Grčka je tako osvojila sa običnim balvanima. Portugal ima kvalitetnije igrače koji još bolje mogu izvršiti antinogomet ![]() Nego, ne znam ko se više grebe za izborničku klupu, Jeličić ili Nešo Bjelica ![]() |
|
![]() |
![]() |
#1630 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
#1634 |
Guest
|
najjaci je bio thuram. lik nije zabio dva gola u zivotu i onda nama stavi dva u jednoj tekmi... Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk |
![]() |
#1636 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
|
![]() |
![]() |
#1637 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Netko je spominjao gubitnički mentalitet ![]() Uopće me ne interesira više Euro, no tako će mi biti teško prešaltati se s Eura na pretkola LP... s jedne kvalitete nogometa na nekakvu drugu, seosku... bogec, već vidim kaj bum klel.
#1638 |
Antimićanin
|
|
![]() |
![]() |
#1639 | |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
Nijedan rezultat nije dovoljno dobar, uvijek nam je netko kriv, netko je prodao... I tako se svako prvenstvo ta 1998. siluje s raznoraznim teorijama zavjere.
![]() |
#1640 |
Guest
|
Ivane, D.B. dobro zbori, prodano/žrtvovano, kako hoćeš...takva su to vremena bila. Jednostavno, moralo je tako biti za dobro svih nas... i hvala im zbog toga. |
![]() |
#1641 | |
Antimićanin
|
Citiraj:
Nemoj se sad fulirat sa chemtrailsima, illuminatima i bosanskim piramidama. Ono je bio čisti biznis. |
|
![]() |
![]() |
#1642 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
|
![]() |
![]() |
#1643 | |
Antimićanin
|
Da. Citiraj:
Ali da, svaki put se sjetimo i nikad nećemo zaboraviti. Spletom kasnijih okolnosti, možda i bolje tako. Srbi su likovali 09.10.1999., dakle godinu i par mjeseci nakon toga kako su kući ostavili Bronzane. Sreća da nismo bili prvaci. |
|
![]() |
![]() |
#1644 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
A bome likovao sam i ja kad su na tom euru srbići popušili dobivenu tekmu protiv Španjolaca primivši dva gola u sudačkoj nadoknadi.
#1645 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Definitivno je nemoguce da smo jednostavno usrali motku kad je bilo najvaznije. To nam uopce ne prilici. Daleko je vjerojatnije da smo, naime, prodali finale...... |
![]() |
![]() |
#1646 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
![]() |
#1647 | |
Antimićanin
|
Citiraj:
Čak su i neki igrači pričali o tome kako su F.T. i M.Ć.B. imali neke govore tipa "bez obzira kako ovo prođe, heroji ste...blablabla" Finale i "idemo do kraja" se nije ni spominjalo. A i odigrali smo tada najgoru utakmicu na tom prvenstvu. Stoga, bez pametovanja "netko je drugi kriv". Nije nitko drugi kriv. Sami smo utakmicu prodali ![]() |
|
![]() |
![]() |
Uređivanje | |
|
|