|
![]() |
#1 |
Ekspert iz sjene ...
Datum registracije: Nov 2001
|
Ljaptop
Eh ovako, nadležni organi u firmi su zaključili ( inače ja sam nadležni organ ![]() Eh sad, odobreni buđet je 20.000,00 Kn S PDV-om ( ipak ga moraš platiti inicijalno ) Obzirom da ne pratim previše ovo tržište recite pametne glavice što se preporuća :confused: |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Re: Ljaptop
Citiraj:
20 000 ![]() ![]() ![]() Ajme meni... Bez R9000 ne uzimaj ništa...a za ostalo s tim novcima se već budeš snašel... Blago tebi... |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
#3 |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
Notebook HP Omnibook xe4500 F4889J + Windows XP Pro, Pentium 4 Mobile 1.7 GHz, TFT 15 , 256 MB, SB, DVD+CDRW, HDD 30 GB, modem, LAN - 16.037,00 Da lagano obrazložim. - mislim da su Windowsi jasni. Što će ti Home koji se prodaju u jeftinijim modelima. - proc je i više nego dovoljan - veliki ekran je malo prevelik ali ima model i sa manjim (problem savijanja, težine i veličine). - za firmu i Xp dovoljno RAM-a - zvučnu ima ![]() - DVD+CD/RW je za kataloge na DVD-u i back-up na CD/RW - HDD je dovoljne veličine obzirom na potrebe - modem i LAN su nužnost Cijena je manja od predložene ali za više i nema potrebe. Nešto mi se čini da će se kupiti još jedna nužnost za notebook (ATI 9700 pro) već prema starom dobrom običaju.
![]() |
#4 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2002
|
Re: Ljaptop
Citiraj:
Dell Inspiron 8200. Inicijalna cijena 14990 (bez PDV-a). Mobile Intel Pentium 4 na 1.8GHz 15" UXGA TFT (1600x1200) zaslon 256MB 266MHz DDR memorija 40GB (5400rpm) tvrdi disk 3.5" (1.44MB) disketni pogon Combo 8x DVD/8x CDRW/24x CD pogon 64MB nVidia GeForce4 440 Go grafika Integriran 16-bit audio Integriran 56K data/fax modem Integriran 10/100 mrežni adapter Integriran Touch Pad i Track Stick Li-Ion baterija i AC adapter Norton Anti-Virus 2002 Microsoft Windows XP Professional 14990 + 22% PDV = cca. 18500 Zajedno sa doplatom za jos 256MB DDR memorije to taman ispadne malo manje od 20 000kn. Notebook je genijalan, i to ce ti potvrditi svatko tko ga je koristio.
![]() |
![]() |
#5 |
PC Ekspert
Datum registracije: Sep 2000
|
Malo nevezano, al ima veze s Dell-om. Shogoru sam nabavio rabljeni Inspiron 5000. Mogu rec sam sve najbolje o mashini koja je u pogonu vec 2 i pol godine.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Re Di Calamara
|
i ja bi laptop od 20 000kn-a ![]()
![]() |
#7 | |
al se nekad dobro jelo...
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
BTW jel oće ko kupit bubreg ??? ![]()
![]() |
![]() |
#8 | |
Re Di Calamara
|
Citiraj:
![]() pitaj u mesnici:burn:
![]() |
![]() |
#10 |
al se nekad dobro jelo...
Datum registracije: Jan 2003
|
![]() Ah , šteta ![]() ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
![]() HP/Compaq EVO 1020v P4 2 GHz. Vidio sam ga jučer, frend ga kuoio za direktora jedne ZG firme. Uglavnom ima P4 2GHz-M, 256Mb RAMa (odmah nadoplati još 256, tako je bilo i tamo), imaš integrirani floppy (danas rijetkost), Hard 40Gb, Combo DVD drive, 14" TFT activ matrix (dobar je), ATI RADEON IGP340M, Audio 16Bit, Modem, Mrežna, XP Pro (Home), ... uglavnom ovaj za direktora je bio nešto oko 16000,00 kn ali imaš ih vani već od 1675,00 € ali bez Comba, sa 256MB, ... Mislim Notebook je super za tu lovu (mada inače ne volim Compaqa, treba biti SONY ili Toshiba ili TwinHead, ostalo je li-la) ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Ekspert iz sjene ...
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
Iako nakon nešto pročitanih članaka u konkurenciju još pada Dell i Toshiba. Sony je puno preskup za ono što nudi .... A što se tiće dodatnog HW - a za laptop ne vidim kao se može proči bez npr. baterije zvane 9700 pro ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
Ima i još toga što bi se tome dalo reći u prilog ali ne preko foruma jer je strogo privatno. Sorry ostalima. Nešto je i povjerljiva informacija.
![]() |
#14 |
Super Moderators
|
R9700 PRO Mobilty ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Billy lives forever
Datum registracije: Dec 2001
|
Ja ću samo reći da su DELL laptopi nešto najbolje što je ikada prošlo kroz moje nježne prstiće ![]() ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|