|
![]() |
#1562 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
Tooooooooooo Poslano sa mog LG-H815 koristeći Tapatalk
![]() |
#1563 |
Guest
|
Eto na. Bratoubilački rat u polufinalu. ![]() |
![]() |
#1567 |
Je suis Schumi
Datum registracije: Nov 2006
|
I jedni i drugi se usrali Neura i Buffona ![]() Nadam se sutrašnjoj pobjedi Islanđana i priželjkujem finale Wales-Island. Teško da Portugal sa svojim antinogometom može odigrati atraktivno. I sami znaju da su pušiona.
#1569 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
![]() |
#1570 |
Split resist itself!
Datum registracije: Feb 2009
|
Budu li švabe ovako na penale s Portugalom ima da ih nema ![]() Ne zna se koji su gore izvodili - Muller panj, Ozil u panj (stativu), Prasacšteiger priko gola, Zaza poskakivač priko gola, Pelle falija cilu frizuru pardon branku, Bonuči po 2. put proba isto izvodit pa pušing, Darmianovu plasiranu lopticu skinija "Nojer" - ma šaka jada ![]()
#1571 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2011
|
Njemačka ovo mora uzet. Jednostavno su uber nacija po svemu. Priznanje i pomoć RH, povijest, disciplina, ekonomija, nogomet, filozofija, književnost, znanost, multikulturalnost, pivo, tolerancija, you name it. Zašto nas nisu okupirali švabe a istočne susjede rusi? ![]() |
![]() |
![]() |
#1572 | |
Registered User
Datum registracije: Mar 2016
|
Citiraj:
Bilo bi fora finale francuska protiv kikača ![]() |
|
![]() |
![]() |
#1573 |
Addicted to music.
Datum registracije: Sep 2009
|
WTF je ovo? Navijao sam za Svabe, ali brate mili...WTF ovaj cijeli Euro?!
![]() |
#1574 | |
Registered User
Datum registracije: Apr 2011
|
Citiraj:
Nažalost, čini mi se da si u većini prognoza u pravu. ![]() |
|
![]() |
![]() |
#1575 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
I ja se nadam, bilo bi posteno. To su dvije ekipe koje su pokazale borbenost, igru, pozrtvovnost, nikakve kalkulacije |
![]() |
![]() |
#1576 | |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
![]() Da, srećom pa sam fulao za švabe. No više od svega bi htio da danas Island derne Galske petlove. Teško, ali izvedivo. |
|
![]() |
![]() |
#1578 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
ne znan sta svi zugaju na portugal, oni njemci su jos veci jadnici, a u polufinalu su...glupi conte sinoc umisto da iskoristi smusenost njemaca nakon izjednacenja i ubaci insignea koji mu moze stvorit visak i dotuc protivnika, koristi cacic metodologiju i minja tek kad mu igraci padaju s nogu. i uopce, ovo prvenstvo je najjadnija nogometna manifestacija. ikad.
#1580 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Ajmo reći da pratim sva prvenstva od 1990 u Italiji. Definitivno se slažem sa tobom u vezi ovoga. Dodao bi još i svjecko 2002. To je isto bila tragedija od natjecanja. Nikad lošije švabe se dotaljigale do finala, a nogomet je općenito bio užas živi. I još tome dodamo totalno kretenske termine utakmica (u 7 ujutro). |
![]() |
![]() |
#1586 |
Guest
|
caos zubari, vodoinstalateri ili sto ste vec... Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk |
![]() |
#1588 |
Guest
|
decki se malo umislili da tu pripadaju ![]() Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk |
![]() |
Uređivanje | |
|
|