|
![]() |
#781 |
Guest
|
Pa kaj nismo prosli dalje neovisno o ovom rezultatu? Samo da ne bude sad "lako cemo". |
![]() |
#783 |
Guest
|
|
![]() |
#784 |
Guest
|
|
![]() |
#785 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
je kak se i silva maestralno bacio. ko o cemu kurva o postenju kak se veli ne. al ovaj rog i intervju, doslovce salabahter koji ne naucio na pamet, samo fali pozdrav hugi i hugolini i svima u reziji ![]()
#787 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
![]()
![]() |
#788 |
Guest
|
ne uzbudjujem se do polufinala... Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk |
![]() |
#789 | ||
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
Mislim da idemo na Slovačku ako se ne varam... radije bi na Italiju, ove bunkeraše bumo teško lomili. Citiraj:
Šteta za Raketin lob onaj... Sent from my SM-G930F using Tapatalk |
||
![]() |
![]() |
#790 |
Señor Audiophile
Datum registracije: Jan 2007
|
Doš'o serviser, okupio rezerve sa klupe i nabio aktualne prvake ... kakav strip ![]() I čak ni utakmicu nisu prekinuli ... šou ![]() A onog sudiju Krumpijrsa nasadim na dikobraza. EDIT: Baš me zanima kaj je Srna prišapnuo Subašiću prije penala da se ovaj odvalio smijati hehehe EDIT 2: Modrinjo odao Ramosa Subašiću ahahahaha kakav KRALJ ![]() Zadnje izmijenjeno od: dh41400. 21.06.2016. u 23:17. |
![]() |
![]() |
#792 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
|
![]() |
![]() |
#793 |
Premium
Datum registracije: Mar 2008
|
|
![]() |
![]() |
#794 |
Sandy!!!
Datum registracije: Sep 2008
|
|
![]() |
![]() |
#796 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Svaka čast dečki, rekao sam kad igraju sa željom, voljom svejedno je tko je sa druge strane. Manđo može na klupu, kovačić može također, sjebao ga real. Al nije bitan real, niti ijedan drugi klub, bitno je da dečki nisu u euforiji, komentari su im idemo tekmu po tekmu. Tako treba, nema euforije, tekma po tekma. Svaka čast svima. Mislio sam da je rog najslabija karika al bome nije iniesta mogao puno napravit tak da je dobar posao napravio. Nema zamjerke čačiću, NAPOKON IGRAMO LIJEP I DOBAR NOGOMET (kao kad je došao bilić), svi koji drugačije misle KIJ :P ![]()
#797 |
Premium
|
#798 |
Antimićanin
|
Već sad se narugao Joziću, Bariću, Kranjčaru, Štimcu i Kovaču. Biliću i Ćiri neće tako skoro. S time da sa Vatrenima 1996-1998 bi i Elvis Scoria napravio nešto. Sent from my SM-G930F using Tapatalk |
![]() |
![]() |
#799 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Bome i mene Cacic iznenadio, mislio sam da ce biti katastrofa. Kucam od drvo, neka samo tako nastavi! ![]() |
![]() |
![]() |
#800 |
DD9512
Datum registracije: Jun 2009
|
Odličan komentar. Onim Vatrenima skoro da i nije trebao trener. Ali nekako mi se čini da smo zreli za nešto veliko. |
![]() |
![]() |
#801 |
aka Edo, aka Syncros
Datum registracije: Mar 2005
|
|
![]() |
![]() |
#802 |
Antimićanin
|
Nakon 8 godina, nakon Eura 2008, konačno ovo liči na nešto. Ona Turska je bila i nesreća i neiskustvo. To se neće ponoviti. Idemo polako, ne treba gledat finale. Veselimo se pobjedi i idemo u osminu na nekog 3. Nikog ne podcjenjivati jer će nam se dogoditi ono kaj se Špancima dogodilo danas. Oni su ti koji su rekli "lako ćemo". Sent from my SM-G930F using Tapatalk |
![]() |
![]() |
#803 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#804 | |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
Cacic je napravio ono nesto i neka to radi i dalje jer mu jebeno dobro ide, ne radi se samo o rezultatu, radi se o igri koja je leprsava, brza i direktna, ono sto nam je od davne turske falilo.
![]() |
#805 |
Premium
|
Imamo kvalitetu, imamo iskustvo, imamo i rezerve koje mogu uskočiti. čak i trener se pokazao solidnim. Uz to, dečki su motivirani, koncentrirani, stoje na zemlji. Jest da nisu igrali punom parom, ali dobili smo prvake s 5 rezervnih igrača, od čega 3 golobarada klinca koji nikad nisu ni igrali na ovom nivou. Respekt :s Nevjerojanta mi je lakoća igre, okomitost, dolazimo pred gol samo tako. Nije sve savršeno, ali miriše na nešto jako dobro i lijepo. Kao što dečki kažu, ajmo tekmu po tekmu ![]() Da mi je netko rekao da ću na euru hvaliti Kalinića i Čačića, rekao bih mu da je lude gljive jeo ![]()
#806 | |
Antimićanin
|
![]() Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#808 | ||
Split resist itself!
Datum registracije: Feb 2009
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
![]()
![]() |
#809 | |
Antimićanin
|
Citiraj:
![]() ![]() Ma kaki. Nema dude kad se drugi dan radi. Fabrika stroga, moš zajebat štošta, ali preko 0,1 je pedala momentalino ![]() |
|
![]() |
![]() |
#810 |
muimerP
Datum registracije: Nov 2006
|
Ja sam zadovoljan. Prvi put nakon 2008. Sam skocio kad je pao gol, cak i greske i rog ludi, i prvi gol njihov, kakav razvoj igre nakon uzete lopte, spanjolci jadni nisu htjeli izgubit loptu da nebi bilo sranja. Perisica sam do ove tekme bas mrzio, lik je fizicki klasa, da nije torba bio bi jos bolji.
Uređivanje | |
|
|