|
![]() |
#571 |
Guest
|
Pola ljudske populacije palo na kladi večeras ![]() |
![]() |
#572 | |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
![]() Ajd malo oladi sa takvom retorikom. Sent from my SM-G930F using Tapatalk |
|
![]() |
![]() |
#574 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
#575 |
Guest
|
boli me kiki kaj ti i milenko mislite. moje pravo je da prozivam ove bunkerase koji unistavaju nogomet. hoces reci da su igrali napadacki sa svoja 3 udarca na gol u 90 min? |
![]() |
#577 | |
Premium
|
Citiraj:
P.S. I sluzbeno odustajem od Penaldo nadimka.
![]() |
#579 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Vi se zalite na mandju pored ronalda, pa taj je fulao 5 put vise 100postotnih sansi od mandje. Jedina jos dobra stvar kod ronalda su bili penali ali ni to mu vise nije adut, krece silazna putanja od sljedece sezone. Reko mi vidoviti milan sad na mob.
#580 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2016
|
Da li neko moze da mi pojasni.....na osovu cega se odredjuje koje su najbolje treceplasirane ekipe po grupama na euru 2016? |
![]() |
![]() |
#581 | |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
E to je bio gol geter. Iz svake poluprilike, krumpira, situacije je zabijao. A danas se po njemu pljuje ko da je zadnje govno, a zaboravlja se sto je napravio za repku i hrvatsku. |
|
![]() |
![]() |
#582 | |
Señor Audiophile
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
b. superior goal difference; c. higher number of goals scored; d. fair play conduct in the final tournament (yellow and red cards) e. position in the UEFA national team coefficient rankings |
|
![]() |
![]() |
#583 |
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
Nitko me osporava da je bio jebena igracina, nego je kao osoba dno dna. Umisljen i arogantan. |
![]() |
![]() |
#584 |
Premium
|
Znam da ne spada pod ovu temu, ali koji vrag se sinoc dogodio Mexicu ? :S
#585 | |
Antimićanin
|
Citiraj:
![]() ![]() Za Poljsku, Albaniju, Rumunjsku, Rusiju, Wales, Češku ... ni A ni B za bunkeriranje, ali Island i Austrija su ostavili svoj "mark"... da, treba ih kazniti što su se branili protiv jače momčadi koja u svojim redovima ima trostruku zlatnu loptu. ![]() I što ako i Mađarska odigra 0:0 sa njima bunkeriranjem i portugal ispadne sa 3 boda? Budeš i njih prozvao da ko je njih pustio na Euro? Ajde, proglasit ćemo Portugal moralnim pobjednikom Eura jer nemam momčadi do sada koja je u 2 tekme šutirala 50 puta na gol protivnika, promašila penal i zabila jedan gol. Da, više to govori o bunkerima protivnika nego o nesposobnosti portugalskih igrača da zabiju gol. Imali su jučer 2 stative. To nema veze sa bunkeriranjem. To je "jedan od onih dana". A i sve se igralo na Ronalda kome jučer evidentno nije išlo. Mogu biti prvi u grupi, a mogu biti i treći i ispasti. U svakom slučaju će biti zanimljivo. Sent from my SM-G930F using Tapatalk |
|
![]() |
![]() |
#586 | |
Guest
|
Citiraj:
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk |
|
![]() |
#587 |
Premium
|
Jadni portugal ![]()
#588 |
Antimićanin
|
Sreća/nesreća su sastavni dio svega u životu. Na nju se ne treba izvlačiti, pogotovo ne u sportu ![]() A Austrija je imala sreće jučer, ali ništa manje ili više od Portugala budući su i oni imali zicera. Onaj balvan Harnik je promašio gol sa 2 metra glavom sam i neometan. Treba shvatiti zašto slavlje za taj jedan bod. Zato jer si izgubio sve protiv Mađarske koja ti je na papiru bila najbolja šansa za sva 3, a osvojio si bod protiv momčadi za koju je samo pitanje sa koliko razlike će te razvaliti. Zato slavlje, i kod Islanda i kod Austrije. Ko nije Portugalu upisao 9 bodova prije Eura? Sami su si ih upisali. Hvalili su sreću sami na ždrijebu, budu se njih 3 dogovorili za 2 i 3 mjesto... sad na kraju, ajmo pljuvat po Islandu i Austriji nakon životnog uspjeha ![]() Sent from my SM-G930F using Tapatalk |
![]() |
![]() |
#589 |
Premium
|
Brkati, slazem se. Ali smijesna mi je ova ljubav prema Ronaldu, a ne Portugalu. Jer kako si i sam napisao, bunkeri drugih ekipa se ne spominju, vec samo ovih koje su igrale protiv Portugala. I kao da bunker prije Portugala nije postojao... Ne, ocito nije. Sad smeta. Ne smeta sto kikica promasi 2-3 zicera i zapuca penal. Ne, kriva je Austrija. I Island. Da me ne bi netko pogresno shvatio, svatko, ali ama bas svatko moze uci u losu seriju. Pa i Ronaldo. Jbg, dogadja se. Ali ove price o bunkerima su smijesne. Zato cu ponovit jos jednom: Jadan Ronald..., ovaj, Portugal.
#590 |
Antimićanin
|
Netko mi je rekao "jak si koliko su ti jaki i suigrači". Kad vidiš u tko je sve reprezentativac Portugala, nemreš baš kriviti Ronalda za sve. Prije je Maradona mogao prošetat kroz 6 igrača Engleske i zabit gol. Danas na eurima i svjetskima toga nema više da jedan igrač izvojeva pobjedu sam samcat jer sve slabije momčadi imaju tendenciju bunkeriranja i klaštrenja da im se to ne dogodi. I eto, imamo situaciju da Islanda nikad nije bilo na velikom natjecanju, Mađarske 30 godina nije bilo i Austrije koje isto nebi bilo 30+ godina da nisu bili domaćini pred 8 godina. I što, nisu skinuli gaće nego su se izborili za bod protiv jednog od favorita prvenstva. Evo moje viđenje zašto slave svoj 1 bod pri rezultatu 1:1 ili 0:0 protiv takve momčadi kao Portugal. I imaju potpuno pravo. Amen. Sent from my SM-G930F using Tapatalk |
![]() |
![]() |
#592 |
Guest
|
ma dobro, tak i tak je danas game 7 u nba. to je pravi sport, tu se ne mozes sakrivati ko u nogometu... BTW, jedino kaj je tu smijesno (da ne kazem jadno), je mrznja prema ronaldu ![]() ![]() |
![]() |
#593 |
Antimićanin
|
Tebi je smiješna mržnja prema njima, drugima tvoj fanbojizam prema njima. ![]() ![]() Al nemojmo sada opet ponavljati istu priču i bežaniju od teme. Pusti sada i F1 i NBA. Ovdje pričamo o Euru. Čak nema veze ni sa Ronaldom. Pričali smo o bunkerima Austrije i Islanda i ti opet odeš nekamo ![]() Sent from my SM-G930F using Tapatalk Zadnje izmijenjeno od: Brko. 19.06.2016. u 11:08. |
![]() |
![]() |
#594 |
Guest
|
cinjenice nisu fanboyisam.... Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk |
![]() |
#595 |
Antimićanin
|
Kako god ![]() Danas Fra-Švi. Bilo bi lijepo kad bi Švica dobila Francuze da se ovi malo oznoje u osmini. Sad su igrali protiv trećeg svijeta u nogometu i eto im prvi pravi ispit. Na svjetskom pred 2 godine su ih natoftalo 5:2. Mislim da to danas nebumo gledali. Rum-Alb. Rumunji se mogu nadati pobjedi i 4 boda te prolazu dalje. Ali moraju biti na razini kao protiv Švice i da kapetan Kirekeš manje pliva u obrani. Što se Copa Amerike tiče, Mexico je isto doživio "jedan od onih dana". Sad sam pogledao snimku, sve kaj su puknuli prema golu je ušlo. Strašno. Drugi gol ih je presjekao. Sent from my SM-G930F using Tapatalk |
![]() |
![]() |
#597 |
Guest
|
Jel ima info, jel Modrić sigurno ne igra protiv espana? |
![]() |
#598 |
Addicted to music.
Datum registracije: Sep 2009
|
Mislim da sam jucer procitao da ozljeda nije ozbiljnije prirode, srecom, pa bi mogao zaigrati protiv Spanjolske (nemoj me drzati za rijec, jer jedni pisu da bi Modric mogao igrati, drugi da sigurno nece igrati.Mislim da ce biti vise konkretnih informacija sutra). S druge strane, Spanjolci bi mogli istrcati bez Inieste.
![]() |
Uređivanje | |
|
|