Forumi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Svaštara
Ime
Lozinka

Zaključane teme

Uređivanje
Staro 18.06.2016., 22:52   #571
ivan77
Guest

Pola ljudske populacije palo na kladi večeras

Staro 18.06.2016., 22:52   #572
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Citiraj:
Autor vorda22 Pregled postova
tko pusta ovu saku jada od reprezentacija koje slave 0:0 na euro?

Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
E, ajd nemoj opet počet kenjat, molim te... sad ćemo suditi onima koji slave bod? Zašto su česi jučer slavili bod? Ili poljaci protiv švaba?

Ajd malo oladi sa takvom retorikom.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Brko je offline  
Staro 18.06.2016., 22:55   #573
Drvoje
Split resist itself!
Moj komp

Drvoje's Avatar

Datum registracije: Feb 2009
Najjakiji je, stvarno su tribali dat autogol, jer penal na CR7 nije dovoljan

Pomelo mi sig -.-
Drvoje je offline  
Staro 18.06.2016., 22:56   #574
Mileni
Premium

Mileni's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Citiraj:
tko pusta ovu saku jada od reprezentacija koje slave 0:0 na euro?

Jadna majka....
Staro 18.06.2016., 23:17   #575
vorda22
Guest

Citiraj:
Autor Drug Brko Pregled postova
E, ajd nemoj opet počet kenjat, molim te... sad ćemo suditi onima koji slave bod? Zašto su česi jučer slavili bod? Ili poljaci protiv švaba?

Ajd malo oladi sa takvom retorikom.

boli me kiki kaj ti i milenko mislite. moje pravo je da prozivam ove bunkerase koji unistavaju nogomet. hoces reci da su igrali napadacki sa svoja 3 udarca na gol u 90 min?

Staro 18.06.2016., 23:23   #576
Kal-EL
Premium
Moj komp

Kal-EL's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
Pa kad bi tako gledao na nogomet, ne bi gledao 50% utakmica i ekipa. Svi se ponekad samo brane.
E svasta.

Sent from my D5803 using Tapatalk
Kal-EL je offline  
Staro 18.06.2016., 23:26   #577
Mileni
Premium

Mileni's Avatar

Citiraj:
boli me kiki kaj ti i milenko mislite. moje pravo je da prozivam ove bunkerase koji unistavaju nogomet. hoces reci da su igrali napadacki sa svoja 3 udarca na gol u 90 min?
Ne. Slazem se s tobom. Ubuduce ocekujem San Marino da sa 3 - 4 - 3 taktikom napadnu Spanjolce, a jedan Island da sa minimum 5 ofenzivno postavljenih igraca napadne Hrvatsku u sljedecim kvalifikacijama.

P.S.
I sluzbeno odustajem od Penaldo nadimka.
Staro 18.06.2016., 23:27   #578
Manuel Calavera
Premium
Moj komp

Manuel Calavera's Avatar

Datum registracije: Jul 2012
Citiraj:
Autor Alph4Dawg Pregled postova

Ble.
Ćorića! Ćorića, pjacu i roga ubaci!!!

- Joooj, ma znaš ne mogu sad, možda protiv španjolske

Zadnje izmijenjeno od: Manuel Calavera. 18.06.2016. u 23:33.
Manuel Calavera je offline  
Staro 19.06.2016., 00:28   #579
buljo
Strichek Moderator
Moj komp

buljo's Avatar

Datum registracije: Apr 2005
Vi se zalite na mandju pored ronalda, pa taj je fulao 5 put vise 100postotnih sansi od mandje.
Jedina jos dobra stvar kod ronalda su bili penali ali ni to mu vise nije adut, krece silazna putanja od sljedece sezone. Reko mi vidoviti milan sad na mob.

/// Asus Maximus VII Hero /// Intel i7 4790K with Cryorig H5 /// 4*8GB Kingston DDR3 1600 /// Gigabyte 1070 Ti Gaming 8GB ///
/// HDD_0 Samsung 970 Evo Plus 500 GB SSD /// HDD_1 Samsung 860 Evo 500 GB /// HDD_2 WD 1TB Black /// HDD _3 WD 2TB Red /// HDD _4 WD 3TB Red /// HDD _5 WD 4TB Red /// DVD-RW Pioneer DVR-212 ///
/// Creative Gigaworks T20 /// Fnatic Gear Red /// Logitech G502 /// Razer Goliathus /// HyperX Cloud /// Corsair 650D Obsidian /// DELL U2719D + DELL U2719D /// CorsairHX650W ///
/// Synology 918+ = 2 x 4 TB WD Red & 2 x 6 TB Seagate IronWolf ///

/// Lenovo T480s /// i5 8250u, 16 GB, NVME 500 GB /// Lenovo ProDock ///

žmnpp
buljo je offline  
Staro 19.06.2016., 01:07   #580
Savic Slavisa
Registered User

Datum registracije: Jun 2016
Da li neko moze da mi pojasni.....na osovu cega se odredjuje koje su najbolje treceplasirane ekipe po grupama na euru 2016?
Savic Slavisa je offline  
Staro 19.06.2016., 01:39   #581
Gabre
Lika u mom srcu
Moj komp

Gabre's Avatar

Datum registracije: Jan 2004
Citiraj:
Autor panasonic Pregled postova
Ne postoji nogometaš koji može aposlutno svaku utakmicu odigrati dobro i zabiti gol - ne postoji.
.
Davor suker, ring a bell, najbolji strijelac svjetskog prvenstva.

E to je bio gol geter. Iz svake poluprilike, krumpira, situacije je zabijao.

A danas se po njemu pljuje ko da je zadnje govno, a zaboravlja se sto je napravio za repku i hrvatsku.
Gabre je offline  
Staro 19.06.2016., 02:23   #582
dh41400
Señor Audiophile
Moj komp

dh41400's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
Citiraj:
Autor Savic Slavisa Pregled postova
Da li neko moze da mi pojasni.....na osovu cega se odredjuje koje su najbolje treceplasirane ekipe po grupama na euru 2016?
a. higher number of points obtained;
b. superior goal difference;
c. higher number of goals scored;
d. fair play conduct in the final tournament (yellow and red cards)
e. position in the UEFA national team coefficient rankings
dh41400 je offline  
Staro 19.06.2016., 08:37   #583
Cuky
jedan i jedini :D
Moj komp

Cuky's Avatar

Datum registracije: Sep 2005
Citiraj:
Autor Gabre Pregled postova
Davor suker, ring a bell, najbolji strijelac svjetskog prvenstva.

E to je bio gol geter. Iz svake poluprilike, krumpira, situacije je zabijao.

A danas se po njemu pljuje ko da je zadnje govno, a zaboravlja se sto je napravio za repku i hrvatsku.
Nitko me osporava da je bio jebena igracina, nego je kao osoba dno dna. Umisljen i arogantan.
Cuky je offline  
Staro 19.06.2016., 09:18   #584
Mileni
Premium

Mileni's Avatar

Znam da ne spada pod ovu temu, ali koji vrag se sinoc dogodio Mexicu ? :S
Staro 19.06.2016., 09:37   #585
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Citiraj:
I to baš protiv Portugala transparentniji si od vazduha

Za Poljsku, Albaniju, Rumunjsku, Rusiju, Wales, Češku ... ni A ni B za bunkeriranje, ali Island i Austrija su ostavili svoj "mark"... da, treba ih kazniti što su se branili protiv jače momčadi koja u svojim redovima ima trostruku zlatnu loptu.
I što ako i Mađarska odigra 0:0 sa njima bunkeriranjem i portugal ispadne sa 3 boda? Budeš i njih prozvao da ko je njih pustio na Euro?

Ajde, proglasit ćemo Portugal moralnim pobjednikom Eura jer nemam momčadi do sada koja je u 2 tekme šutirala 50 puta na gol protivnika, promašila penal i zabila jedan gol.
Da, više to govori o bunkerima protivnika nego o nesposobnosti portugalskih igrača da zabiju gol.

Imali su jučer 2 stative. To nema veze sa bunkeriranjem. To je "jedan od onih dana". A i sve se igralo na Ronalda kome jučer evidentno nije išlo.

Mogu biti prvi u grupi, a mogu biti i treći i ispasti. U svakom slučaju će biti zanimljivo.

Brko je offline  
Staro 19.06.2016., 09:39   #586
vorda22
Guest

Citiraj:
Autor Drug Brko Pregled postova
I to baš protiv Portugala transparentniji si od vazduha

Za Poljsku, Albaniju, Rumunjsku, Rusiju, Wales, Češku ... ni A ni B za bunkeriranje, ali Island i Austrija su ostavili svoj "mark"... da, treba ih kazniti što su se branili protiv jače momčadi koja u svojim redovima ima trostruku zlatnu loptu.
I što ako i Mađarska odigra 0:0 sa njima bunkeriranjem i portugal ispadne sa 3 boda? Budeš i njih prozvao da ko je njih pustio na Euro?

Ajde, proglasit ćemo Portugal moralnim pobjednikom Eura jer nemam momčadi do sada koja je u 2 tekme šutirala 50 puta na gol protivnika, promašila penal i zabila jedan gol.
Da, više to govori o bunkerima protivnika nego o nesposobnosti portugalskih igrača da zabiju gol.

Imali su jučer 2 stative. To nema veze sa bunkeriranjem. To je "jedan od onih dana". A i sve se igralo na Ronalda kome jučer evidentno nije išlo.

Mogu biti prvi u grupi, a mogu biti i treći i ispasti. U svakom slučaju će biti zanimljivo.

ma sve je to ok, ali nemoj onda se prekenjavat kao "postigao si nesto", nego zahvalis sreci i paljevina u svlacionicu

Staro 19.06.2016., 09:41   #587
Mileni
Premium

Mileni's Avatar

Jadni portugal
Staro 19.06.2016., 09:48   #588
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Sreća/nesreća su sastavni dio svega u životu. Na nju se ne treba izvlačiti, pogotovo ne u sportu
A Austrija je imala sreće jučer, ali ništa manje ili više od Portugala budući su i oni imali zicera. Onaj balvan Harnik je promašio gol sa 2 metra glavom sam i neometan.

Treba shvatiti zašto slavlje za taj jedan bod. Zato jer si izgubio sve protiv Mađarske koja ti je na papiru bila najbolja šansa za sva 3, a osvojio si bod protiv momčadi za koju je samo pitanje sa koliko razlike će te razvaliti. Zato slavlje, i kod Islanda i kod Austrije.

Ko nije Portugalu upisao 9 bodova prije Eura? Sami su si ih upisali. Hvalili su sreću sami na ždrijebu, budu se njih 3 dogovorili za 2 i 3 mjesto... sad na kraju, ajmo pljuvat po Islandu i Austriji nakon životnog uspjeha nemoj tako...

Brko je offline  
Staro 19.06.2016., 09:54   #589
Mileni
Premium

Mileni's Avatar

Brkati, slazem se. Ali smijesna mi je ova ljubav prema Ronaldu, a ne Portugalu. Jer kako si i sam napisao, bunkeri drugih ekipa se ne spominju, vec samo ovih koje su igrale protiv Portugala. I kao da bunker prije Portugala nije postojao... Ne, ocito nije. Sad smeta.

Ne smeta sto kikica promasi 2-3 zicera i zapuca penal. Ne, kriva je Austrija. I Island. Da me ne bi netko pogresno shvatio, svatko, ali ama bas svatko moze uci u losu seriju. Pa i Ronaldo. Jbg, dogadja se.

Ali ove price o bunkerima su smijesne. Zato cu ponovit jos jednom:
Jadan Ronald..., ovaj, Portugal.
Staro 19.06.2016., 10:03   #590
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Netko mi je rekao "jak si koliko su ti jaki i suigrači". Kad vidiš u tko je sve reprezentativac Portugala, nemreš baš kriviti Ronalda za sve.
Prije je Maradona mogao prošetat kroz 6 igrača Engleske i zabit gol. Danas na eurima i svjetskima toga nema više da jedan igrač izvojeva pobjedu sam samcat jer sve slabije momčadi imaju tendenciju bunkeriranja i klaštrenja da im se to ne dogodi.

I eto, imamo situaciju da Islanda nikad nije bilo na velikom natjecanju, Mađarske 30 godina nije bilo i Austrije koje isto nebi bilo 30+ godina da nisu bili domaćini pred 8 godina. I što, nisu skinuli gaće nego su se izborili za bod protiv jednog od favorita prvenstva.

Evo moje viđenje zašto slave svoj 1 bod pri rezultatu 1:1 ili 0:0 protiv takve momčadi kao Portugal. I imaju potpuno pravo.

Amen.

Brko je offline  
Staro 19.06.2016., 10:39   #591
Dizel
3.14zda ®
Moj komp

Dizel's Avatar

Datum registracije: Nov 2005
Nocas demoliranje na COPI Centenario .... Prvo gaucosi 4 utrpali Venezueli, a ondak Chile demolirao nase krvnike Mexico sa 7 komada.

Argentina ima strasnu momcad. Strasnu.
Dizel je offline  
Staro 19.06.2016., 10:50   #592
vorda22
Guest

ma dobro, tak i tak je danas game 7 u nba. to je pravi sport, tu se ne mozes sakrivati ko u nogometu...

BTW, jedino kaj je tu smijesno (da ne kazem jadno), je mrznja prema ronaldu pogledajte f1 thread - samo hrackanje po hamiltonu. kosarka - hrackanje po lebronu... tragikomedija )))))

Staro 19.06.2016., 10:56   #593
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Tebi je smiješna mržnja prema njima, drugima tvoj fanbojizam prema njima. ja bi to nazvao prirodna ravnoteža

Al nemojmo sada opet ponavljati istu priču i bežaniju od teme. Pusti sada i F1 i NBA. Ovdje pričamo o Euru. Čak nema veze ni sa Ronaldom.
Pričali smo o bunkerima Austrije i Islanda i ti opet odeš nekamo

Zadnje izmijenjeno od: Brko. 19.06.2016. u 11:08.
Brko je offline  
Staro 19.06.2016., 11:00   #594
vorda22
Guest

cinjenice nisu fanboyisam....

Staro 19.06.2016., 11:04   #595
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Kako god

Danas Fra-Švi. Bilo bi lijepo kad bi Švica dobila Francuze da se ovi malo oznoje u osmini. Sad su igrali protiv trećeg svijeta u nogometu i eto im prvi pravi ispit. Na svjetskom pred 2 godine su ih natoftalo 5:2. Mislim da to danas nebumo gledali.

Rum-Alb. Rumunji se mogu nadati pobjedi i 4 boda te prolazu dalje. Ali moraju biti na razini kao protiv Švice i da kapetan Kirekeš manje pliva u obrani.

Što se Copa Amerike tiče, Mexico je isto doživio "jedan od onih dana". Sad sam pogledao snimku, sve kaj su puknuli prema golu je ušlo. Strašno. Drugi gol ih je presjekao.

Brko je offline  
Staro 19.06.2016., 11:17   #596
Dizel
3.14zda ®
Moj komp

Dizel's Avatar

Datum registracije: Nov 2005
Vargas je imao privatni šou. Tu nisam dočekao, al sam live gledao Argentinu. Imaju strava napad, Messi-Higuain-Gaitan.
Dizel je offline  
Staro 19.06.2016., 11:52   #597
ivan77
Guest

Jel ima info, jel Modrić sigurno ne igra protiv espana?

Staro 19.06.2016., 12:48   #598
Alph4Dawg
Addicted to music.
Moj komp

Alph4Dawg's Avatar

Datum registracije: Sep 2009
Citiraj:
Autor ivan77 Pregled postova
Jel ima info, jel Modrić sigurno ne igra protiv espana?
Mislim da sam jucer procitao da ozljeda nije ozbiljnije prirode, srecom, pa bi mogao zaigrati protiv Spanjolske (nemoj me drzati za rijec, jer jedni pisu da bi Modric mogao igrati, drugi da sigurno nece igrati.Mislim da ce biti vise konkretnih informacija sutra).
S druge strane, Spanjolci bi mogli istrcati bez Inieste.

All you have is your fire and the place you need to reach.
Don't you ever tame your demons, always keep them on a leash.
Alph4Dawg je offline  
Staro 19.06.2016., 13:02   #599
Manuel Calavera
Premium
Moj komp

Manuel Calavera's Avatar

Datum registracije: Jul 2012
Citiraj:
Autor Mileni Pregled postova
Da me ne bi netko pogresno shvatio, svatko, ali ama bas svatko moze uci u losu seriju. Pa i Ronaldo. Jbg, dogadja se.
A mandžukić?
Manuel Calavera je offline  
Staro 19.06.2016., 13:04   #600
Guls
Premium
Moj komp

Guls's Avatar

Datum registracije: Nov 2004
Po meni bi trebali odigrati u rezervnom sastavu. Ionako smo dovoljno jaki da mozemo protiv svakoga na Euru u osmini.

HP Obelisk Desktop PC - 875-0040ny
Intel i7 9700F
32GB Hyper-X DDR4-2666
2TB 970Pro PCIe NVMe M.2
Palit GeForce RTX 3060 StormX 8GB
Windows 11 Professional

Periferija
2 x 27" Dell P2723D
Corsair SP2500 2.1
Logitech MK270

Lenovo Legion 5 17ACH6H 82JY007GSC
17,3 FHD IPS 144Hz