|
![]() |
#1891 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Ma nema dreka.. ako gledaš na duge staze.. ovako će popušit jer community im se pretvara u smeće. Vrlo jednostavno se daju sredit stvari. Napraviš pool za koji moraš platit 50-100 eura, u kojem ne smiješ afk-at i nesmiješ srat drugima.. u takvom pool-u su igrači bolje nagrađeni , bolji itemi.. veća šansa da dobiješ nešto i slično. Ako afkaš il flejmaš, dobiješ PP (penalty point), 1-3, i ako skupiš recimo 3 komada, imaš ban na 3 tjedna, PP se brišu nakon 3-9 mjeseci, ovisi kak često ih dobivaš. Što više PP-ova to su rigoriznije mjere ban-a, do nekih 6mjeseci zabrane. Znači igraš taj pool hoćeš nećeš, a uvjete znaš.. I vjeruj mi da će svatko izdvojit i 100 eura da igra kvalitetnije gejmove. Stvar je u tome da apsolutno ne postoji razlika u normal, mmr i low priority gejmovima. Igrao sam s ljudima u rangu od 3000 do 6000 mmr, najveća razlika kvalitete gejma nije mmr, već sama osoba dal je kreten il nije. Šta mi vrijedi lik od 10k mmr ako je kreten i ne zna igrat timski i osuđuje ekipu i samo zna srat..jer umjesto uloženih kletvi svom timu mogao je objasniti ljudima šta i kako. Treba imat razumijevanja prema noobovima, oni su tu došli da nauče, a kretene treba izolirat i to je to. Znači zarada uopće nije problem..štoviše, imali bi još veću zaradu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1892 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
![]() Zadnje izmijenjeno od: mamutarka. 13.06.2015. u 02:26. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1893 |
Guest
|
kada bi bila više kao Warcraft 3 Dota ![]() |
![]() |
![]() |
#1894 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
|
![]() |
#1896 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Dota 2 u source 2 engineu nikakve nema tu velike filozofije. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1898 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2015
|
Aha, tnx! U čemu je onda kvaka, tj. zašto je uopće portaju na novi engine? Po onom što sam vidio, čini mi se da je original malo tamniji/tmurniji od Reborna. Ako bih htio tu i tamo malo odigrati (isključivo rekreativno), da li biste preporučili da se držim dvojke ili da krenem s Rebornom? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1899 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
|
Mislim da je preazak na novi engin sa tehnicke strane poboljsan mogucnostima, recimo vise igraca i sve istale stvari koje se ticu igre a da nije grafika Morat ces malo pratit di se vise igra, di su svi tam i ti ![]()
![]() |
#1900 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
![]() https://www.youtube.com/watch?v=mwPsmVq7fEI |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1902 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Slažem se. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1904 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Ima razlika, ali ne unutar same igre, vec pokretanje iste. Dota 2 treba vremena da se digne, dok ovo prakticki proradi za 2-3sec nakon sto ju pokrenem. I opcenito, manje problema sa konekijom imam na rebornu. No probao sam dotau nakon par mjeseci neigranja. Vec nakon par dana sam izgubio sve zivce i istu ponovno izbrisao. Nema ekipa za team rankinga, a igrati public je cisti mazohizam. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1905 |
Registered User
|
Probao sam danas Reborn. Interface mi izgleda puno modernije i bolje. Malo me podsjeća na Start u Win 8 ![]() Igrao sam onaj trening za početnike i daleko je bolji nego u Dota-i 2. Pod bolji mislim da se iz njega može više naučiti ako tek počinješ s igrom i nemaš pojma ni o čemu, kao što je to u mom slučaju. (Trenutno najviše pokušavam uvježbati last hitting i upamtiti sve detalje po mapi. U prijevodu: uglavnom bježim pred protivnicima u nadi da ću spasiti glavu i izbjeći dosta dugačak respawn time ![]() Unutar igre za sada nema nikakvih promjena. Vidio sam da su najavili da će uskoro doći novi HUD i da će poraditi i na drugim in-game featureima te da će svi budući updateovi biti isključivo za Source 2 engine. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1906 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Puno se brze load-a igra, na mapi se vide promjene u smislu da vidis da je nesto drukcije ali ne kuzis sta. Zvuk mi se cini puno precinziji ali to mozda ja brijem. Niti jedna MOBA nije balansirana za public play, ako nemozes izbacit 10 heroja po game-u nemoze ni biti izbalansirana. Meni je problem trenutno sto mi se cini da ima previse gold-a na mapi, 4 heroja se nafaramju lagano na jednom team-u, a killovi mogu bit ispod 10 ukupno do 15-te minute. Svi kao cekaju patch gdje se ocekuje nerf Bloodseeker-a, Track gold-a itd jer trenutno svaki game ima BS-a i BH-a. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1908 |
Registered User
|
Broj 3 je u Valveu zabranjeno spominjati ![]() Ako izuzmemo zaradu od prodaje tuđih igara na Steamu, rekao bih da Dota Valveu donosi najveću zaradu što se tiče njihovih igara, pa su valjda zato otuda i krenuli sa Sourceom 2. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1909 |
~~~
Datum registracije: Nov 2009
|
Why would you invite a mushroom to a Christmas party? He's a fun guy to be with. Why do mummies like Christmas so much? Because of all the wrapping. Why does Santa have three gardens? So he can "ho ho ho". |
![]() |
![]() |
![]() |
#1910 |
Semper iratus
Datum registracije: Dec 2008
|
![]() evo 9 mjeseci od zadnjeg gejma |
![]() |
![]() |
![]() |
#1913 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
Dobar opis hehe... Jos je jedino zaboravio spomenut da kad igras solo ranked, tvoj tim sve debili, a enemy uredno pravi team play... Ako gubim, bude cisto rejpanje, ako winam, treba mi preko 1h da se zavrsi match... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1914 |
Premium
Datum registracije: Oct 2014
|
Dota 2 je igra na koji bi se svi developeri trebali ugledat, to je igra 11/10, sijecam se kad sam prvi put odigrao dotu bilo je to prije 8-9 god nisam znao igrat niti malo a bilo je užasno teško za početi, ovo sad je milina ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1915 |
Premium
Datum registracije: Aug 2013
|
jel ima gdje u zagrebu za pogledat e-sports, revimo finale frankfurta uz pivu? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1916 |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
Šta je ovo s ovom igrom, sami debili. Spušio sam 10 zaredom i nevidim da će se nešto promjenit. DA ne govorim da likovi abandonaju redovito. Wtf je ovo unazad par tjedana. Dno dna
![]() |
#1917 |
kripl. ing.
Datum registracije: Oct 2005
|
Je jedino ako igraš ispod 5k MMR, ranked ili unranked svejedno, jer i za unranked gleda rating... Do 5k je kaos, a iznad su puno češće bolji gameovi nego u 'rovovima', konačno uživam u igri...
![]() |
#1918 |
Premium
Datum registracije: Apr 2010
|
Dota2 Spring cleaning update! Dodati će dosta opcija kako bi igru olakšali novim igračima. Još uvijek ju ne preporučam! (2800 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#1919 |
kripl. ing.
Datum registracije: Oct 2005
|
Iako je tema mrtva, ali ajde ![]() http://www.dota2.com/687 6.87 update vani, sa popriličnim promjenama. Komentari? LoL-ifikacija Dote? ![]()
![]() |
Uređivanje | |
|
|