|
![]() |
#1835 |
Premium
Datum registracije: Aug 2013
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1836 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Gyms4you? Da nije slucajno ona zadnja otvorena u VMD kvartu? Razmisljam krenuti tamo, no nisam stigao istu ni obici. Ako je slucajno ta, kakva je? Izvana mi djeluje maleno. Guzve me ne smetaju, jer period kad ja idem (cca 6h ujutro) guzvi sigurno nece biti ![]()
![]() |
#1838 |
Premium
|
Hebote, samo jedan bench? No nevazno, ali opet, ocekivao sam puno puno bolje od jedne teretane takvog imena. No hvala na infou ![]()
![]() |
#1839 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Aaa, vidi stvarno Ninja! Jos da na Kovu tu naletim i onda sam sve vidio. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1841 |
Premium
Datum registracije: Aug 2013
|
Ekipa, sretna Nova godina ![]() S obzirom da me svi zivi ispituju kaj je s forumom, evo rjesenje za apstinencijsku krizu. http://www.teretanaforum.net |
![]() |
![]() |
![]() |
#1845 |
Guest
|
ma to za po doma ne funkcionira ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1846 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Budući mi je slobodno vrijeme rascjepkano a radno vrijeme isto čudno već nekoliko mjeseci, nije mi baš to isplativo. Tehnički sam potkovan što se tiče toga, pa mi zato samo trebaju utezi. Inače da, u pravu si, teretana je kudikamo bolja. Al eto... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1847 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
Znam da nema diretno veze s teretanom, ali mi se ne da otvarat novu temu za to: Trebam preporuku za neki generički clip-on mp3 player tj. di ga uzet (ebay / alienex / aliex etc), a da ne krepa u roku tjedan dana i sl. Pa ako je netko već uzimal' ![]()
![]() |
![]() |
#1850 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Iskreno, ja koristim Stronglifts, stalno je upaljen ekran i ima timer koji zvoni, ali samo za pauzu, nisam detaljno istraživao aplilkaciju. Krećem s ketogenom dijetom, idem u dućan po špeceraj pa me zanima da li je svinjetina ok (relativno siromašna proteinima i masna ko vrag), ili da gledam samo piletinu/govedinu/punomasni sir i jaja?
![]() |
#1853 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
Citiraj:
Mislim da je najbolje postupno rezanje ugljikohidrata + HIIT trening nego ketogena,barem koliko se sjecam iz dana dok sam bio aktivno trenirao ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1854 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Već jedno dva tjedna smanjujem UH + povremeni hiit (pomaže mi pes). Ketogena mi dobro zvuči jer poprilično brzo ostvariš rezultate, ne dulje od mj dana, i onda poslije samo prijeđem na cikliranje uh, znači postepeno povećavam unos do neke razine.
![]() |
#1855 |
Agent 0
|
Ketoza je zakon. 45 dana kezoze, i sa 110kg na tocno 99.5 ![]() Bez muke, bez gladovanja. Jebiga, 0 ugljikohidrata (dobro ajd, do nekih 20-30grama neposredno) i 0 secera. Jeo sam piletinu, puretinu, svinjetinu, majonezu, vrhnje, sve sireve sa plemenitom pljesni...jaja, kuhanu sunku, domace kobase, prsut, spek... Samo teretana 2x tjedno i sva masnoca se samo istopila, oko trbuha najvise. Dorucak sam obicno jeo kobase iz trgovine, one pik sa 0 soje i gluposti. Pio sam espresso kavu, mozda 3 na dan. Svi misici mi ostali, cak sam i dobio jer sam uzimao i dodatno proteine. Nisam pazio da su mi masti 3/4 unosa, ali opet ne smijes jesti samo piletinu jer onda opet tijelo lupa inzulin i ispadas iz ketoze. Zadnje izmijenjeno od: Gilbert5. 27.04.2016. u 10:09. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1857 |
Agent 0
|
Naravno da je zabranjeno. ![]() Zaboravi na brašno i šečere. Smiješ: Meso -sve Ribu Jaja Čvarke Domaću šunku Masti (ulja) koliko god hočeš Sireve poput gorgonzole jer oni imaju 0 ugljikohidrata ili nezamarivo malo Kolu Zero/Pepsi light/Coctu sa stevijom... - ne kažem da je zdravo, ali smiješ. Ja sam rokao 2 litre dnevno jer mi je falilo šećera. Drugo sve ima ponešto ugljikohidrata, ja sam si priuštio kupovnih kobacica, espresso i malo mlijeka svaki dan u kavi. Nakon 2 tjedana sam ubacivao majonezu i vrhnje/mileram (zapravo sam tartar radio), i nisam ispadao iz ketoze. Obavezno dodatke prehrani bez šećera, ja sam bio B kompleks, Multivitamin i mineral u kapsulama i kasnije neke skuplje šumeće. Od salata smiješ zelenu, sve drugo ima dosta više ugljikohidrata. Kile idu bez problema dolje, moja preporuka bi bila da ciljaš duplo više nego što misliš da možeš izdržati. ![]() Dobro ti je prije dijete napraviti krvnu pretragu, izvagati se, izmjeriti opseg struka, indeks tjelesne mase...pa da vidiš nakon 45-60 dana. ![]() Ljudi jako puno kenjaju po svemu za što nisu čuli, istina je da ketoza ima najmanje negativnih svojstava od drugih "dijata". S tim da dijete nema, nego samo promjena prehrane, ali nisi gladan. Ovo ti može jako pomoći - http://body.ba/tablica-kalorija kao i blog koji si sigurno čitao, ako nisi knjigu http://istineilaziohrani.blogspot.hr/ Ne znam jesi li bio već na ketozi, ali prvi put je najteže. Nakon par tjedana izgubiš osječaj gladi, znao sam jesti tek oko 17h kad bi došao doma. ne sad uvjek, ali desilo se. S tim da sam jeo koliko god sam htio. Trtpao sam i trapista, kupio sam komadinu od 2.5kg i svaki dan jeo kao prilog ![]() Zadnje izmijenjeno od: Gilbert5. 27.04.2016. u 11:32. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1858 |
smeghead
Datum registracije: Mar 2005
|
Pohano brijem da ne pase u keto stil. Zasto jednostavno ne smanjis uh na recimo 100, to je lagani lchf, a opet mozes uzivati u nekim uh koje ti je gust jest, i naravno tempitas ih prije i/ili iza treninga. Meni je keto bio fora ali dosadi nakon mjesec dana. Radije cikliram uh i jedem svu hranu koja mi pase. Na off dane gustam u slaniniji i jajima, svinjetini i ribi, a na dane treninga gustam u carbsima vise. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1859 |
Agent 0
|
Gemmy, super je tko se može suzdržati samo na 100 grama. Ja ako otvorim čokoladu, nema je za par minuta. ovo je dobra stvar za likove poput mene, koji moraju sve srezati jer nisu karakteri da kažu kad je dosta. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1860 |
smeghead
Datum registracije: Mar 2005
|
Ako si na dijeti, onda cokoladu nebi smio uopce. Ili na cheat day pa pojedes cijelu bez beda. Meni su na ketu najvise falile palacinke i kava i nemogucnost normalne cuge s ekipom. Kavu mozes crnu, a kao pravi kafomanijak ih pijem 3-4 od espressa do nesa. Sada se drzim ifym metode i to mi pase. |
![]() |
![]() |
![]() |
Uređivanje | |
|
|