|
![]() |
#631 |
Premium
Datum registracije: Mar 2009
|
taj pro bi trebao biti odlican mob , svakako nspisi koju kad stigne
![]() |
#632 | ||||||||||
Moderator
Datum registracije: Jan 2003
|
Zanima me kad bi neko napravio usporedbu u realnim uvjetima Mi4c i Redmi Note 3 Pro, cijenom su tu negdje a šta je sa radom i performansama (SD 808 vs SD 650), navodno je Note 3 Pro brzi na papiru ali da to nije bas tako u stvarnosti? Kakva je situacija po pitanju kamere?
Zadnje izmijenjeno od: Srky. 21.04.2016. u 09:08. |
||||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#633 |
Sremium
Datum registracije: Oct 2013
|
Prednarudžba. Ovaj je kod mene za 6-7 dana. Po trenutnom tečaju, 208 dolara je oko 1370 kn...s tim da je uključena i Nillkin maska: Mislim da je ok cijena. I ova tamo i ova naša jer osjetno su skuplji po oglasima. Kolko sam uspio skužit Pro je bolji u svemu osim u kameri...tu ga 4c dere...ali meni to nebitno pa i kamera na pro-u je dovoljna za "obično korištenje"....ako baš hoćeš super kameru nećeš gledat ni 4c..iskreno..ima drugih mobova koji rade super fotke ali i košćaju 3x više...pa ti izvoli hehe Zadnje izmijenjeno od: Tvrdi. 21.04.2016. u 09:53. |
![]() |
![]() |
![]() |
#634 | |
Registered User
Datum registracije: Sep 2013
|
Citiraj:
Sent from my Jiayu S3 using Tapatalk |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#636 |
Premium
Datum registracije: Mar 2010
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#637 |
Premium
Datum registracije: May 2008
|
E to je razlika u cijeni između 200$ sa EU warehousea i prednarudžbe kod nas. Ja sam mislio da se onda i servisira u EU, ali je ispalo da ga šalju u Kinu ako se nešto dogodi. U Megastoreu će imat garanciju godinu dana kod nas za 1599kn. Navodno dolaze 2.5. |
![]() |
![]() |
![]() |
#638 | |
Sremium
|
Citiraj:
Iako sve je to bullshit spika jel ako je isti proizvođač i ako se neko ovlasti ovdje da popravlja npr. Xiaomi onda ta gara treba vrijediti svugdje.... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#639 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2008
|
Stigao je meni prije 7 dana, varijanta 2/16 u sivoj boji narucena sa fantacy prodavnice na aliju. Telefon fino izgleda, spolja je kvalitetan, brz je, primjetno brzi od Xiaomi Mi3 koji sam imao ranije, ne krcka nista, zadnji poklopac je metalni i djeluje dobro uradjen. Ekran odlican, baterija super, moze bez problema izvuci 2 dana normalnog koristenja. Skener otiska prsta radi fantasticno, vec sam se navikao na njega. Postavljen je na dobro mjesto. Gps lovi brzo, na njemu mi je igo next gen, kamera, rekao bi u rangu Mi3, nije da odusevljava, ali radi posao. Sad o softveru. Po meni jako los potez su napravili sa zakljucavanjem bootloadera, ja sam podnio zahtjev za otkljucavanje cim sam narucio telefon, on je odobren, ali preko njihove aplikacije se ne moze otkljucati (cest bug, prijavi da se podaci na telefonu i na nalogu na kompu ne slazu i stopira na 50%). Kako ne volim da mi je android telefon zakljucan i uzimam telefon da bi imao na njemu root, custom recovery i povremeno ubacim drugi rom, bacio sam se na nesluzbeni nacin otkljucavanja (ima na netu uputstvo) i uspio sam da ga brickujem ![]() Nakon toga imao sam samo fastboot, recovery nisam, nije ga komp vidio ni kao adb uredjaj. Uglavnom, nekim cudom je proradio, ne znam ni ja kako. Onda sam ga uspio otkljucati i pri ubacivanju twrp-a, ubacim kinesku verziju (nije pisalo u opisu da je kineska) koja me pri zatvaranju vjerovatno pitala za flesanje SU i root, sto sam mozda i potvrdio i opet napravio bootloop ![]() Tamo su ga uspjeli flesati preko fastboota, srediti root, ubaciti twrp, bootloader je vec bio otkljucan. Njegov fabricki recovery je katastrofa, ni jedan originalni rom preko njega nisam mogao flesati, uvijek izbaci gresku da ne moze verifikovati paket. Dalje, na developer romu, wifi je bio uzasan, puno losiji nego na stable koji je sad. Softver je generalno puno losiji nego na Mi3, kojem sam sve mogao sam da rijesim, ne mogu da vjerujem da im ni unlock aplikacija, ni recovery ni fastboot ne rade kako treba. Telefon je super za one koji ubace jedan rom i ne diraju vise nista i ne treba im root, za ostale preporuka da se xiaomi zaobidje dok se malo ne opamete sa ovim zakljucavanjem i omoguce laksi proces otkljucavanja uredjaja. Ako koga jos sta zanima, pitajte. Zadnje izmijenjeno od: sava84. 22.04.2016. u 09:21. |
![]() |
![]() |
![]() |
#641 |
Registered User
|
Evo ga, samo polako i prati sve po uputstvu, obavezno 64 bit windows: http://en.miui.com/thread-253680-1-1.html |
![]() |
![]() |
![]() |
#642 |
Premium
Datum registracije: Mar 2009
|
Koliko vidim do ovog zaključka su došli svi koju su nedavno kupili xiaomi, ali su ga ipak i uspjeli srediti.
![]() |
#643 |
MIUI HR Translator
Datum registracije: Jul 2007
|
kupovati će ljudi i dalje xiaomi uređaje i otključati bootloader najavljen je i cm 13 za mi5 i dosta ljudi ga je kupilo iz tog razloga isto kao što postoji velika podrška za mi3 što se tiče custom romova, vjerujem da će i za 5-cu biti isto (još kad puste kernel source za godinu ili i kasnije, sarkazam naravno)
![]() |
#644 |
Sremium
|
Trebam pomoć. Jel taj stable EU ROM za redmi note 3 pro, ovaj? https://www.androidfilehost.com/?fid=24499762635999382 I jel moram bootloader otključat prek sajta miui.com prije nego bacim rom u root telefona i flasham? ak da kako jel tamo ispod polja za login su neka kineska slova...niš ne kužim.. Oni će meni navodno flashat mob na global multilang .....stavit google play store itd...sad jel taj stabilni rom nemam pojma... |
![]() |
![]() |
![]() |
#645 |
Registered User
|
Ido je koliko se sjecam oznaka za redmi 3, a ne za redmi note 3 pro. Trebas traziti oznaku kenzo, ona je za redmi note 3 pro |
![]() |
![]() |
![]() |
#646 |
Sremium
|
tak je a sad sam našao na ovom linku dole da ima miui flash tool prek kojeg je sve jednostavnije...Ovaj zadnji postupak flashanja. http://en.miui.com/thread-235865-1-1.html |
![]() |
![]() |
![]() |
#647 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2013
|
Baš su zakomplicirali u xiaomiu sa tim bootloaderom. Kod Huaweia se barem unlock napravi bez problema, kad se već ugledaju u Huawei.https://play.google.com/store/apps/d...ck.boot.huawei Zadnje izmijenjeno od: brisani. 22.04.2016. u 20:55. |
![]() |
![]() |
![]() |
#650 | |
MIUI HR Translator
Datum registracije: Jul 2007
|
Citiraj:
zagrije se nakon dužeg igranja ali puno manje u odnosu na mi4/4c sam osjećaj držanja je potuno drugačiji u odnosu na ova dva iznad spomenuta brzina rada odlična, laga nema, fingerprint radi odlično kamera- za moje potrebe ok, mogu sliknuti nešto pa okačiti nekud,gdje je najbolje?
![]() |
![]() |
#652 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Koji kinez preporučate za oko 150 €? Poželjno da je EU skladište. |
![]() |
![]() |
![]() |
#656 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Evo nakon 2 tjedna koristenja redmi note 3 mobitela par dojmova brzinskih Ekran odlican. Zamjerka jedino nesto slabijoj vidljivosti na suncu Baterija nekih 5.5 do 6 sati SOT-a sa rucnom svjetlinom cca 60 posto Kuciste ne skripi, vrlo cvrsto. Telefon je nesto tezi od recimo mi3 ali i veci je. Kamera cisti prosjek. Recimo zenin meizu m2 note ima puno bolju kameru. Osjetna zrnatost tj sum kod slabijeg osvjetljenja. Po danu su slike vrlo dobre. Tu sam ocekivao vise. Signali apsolutno bez zamjerke, sve radi bez pucanja veze. Zvucnik dosta glasan no cuo sam i glasnije. Sto se softwera tice tu je sve poznato. Koristim zadnju verziju miuia 7 global. Stabilan i brz. No na china stable sam imao malo duze trajanje baterije.. Generalno vrlo dobar uredaj koji ne lagga a kosta 1600 kn. Tesko da ima bolje za te novce Edit Zaboravio sam naposati. Radi se o sd verziji 3-32
fly me to the moon ![]() Zadnje izmijenjeno od: red_bull. 24.04.2016. u 13:50. |
![]() |
![]() |
![]() |
#658 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2016
|
Taman odličan mobitel i cijenovno prihvatljiv kad ono will not be for sale in EMEA http://www.engadget.com/2016/04/21/zuk-z2-pro-lenovo/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#659 | |
The Zappa
Datum registracije: Jan 2006
|
Pozdrav, je li netko vidio, nešto pročitao ili, još bolje, ima Quadro SQ-55E91A Premio Series. Odnosno, kako ući u trag koji je nebrendirani naziv tog telefona? Osim specifikacija na jednoj HR stranici, google ne pronalazi baš ništa o njemu. Nikakv review, iskustvo, ništa. Naletio sam na ponudu za 700 kn. Dvije godine garancije. Malo sam se poigrao s njim i djeluje mi čisto pristojno za te novce. Veliki ekran, prilično je fluidan. Koliko sam se uspio igrati s njim u dućanu, vidio sam da nigdje ne 'zapinje'. Uzeo bih ga roditeljima. Dva komada odmah, ako valja. Bitna im je navigacija (google maps), Gmail, viber i whats app i naravano Google chrome, tu i tamo YT. Citiraj:
https://www.youtube.com/watch?v=ocbm-PX_158 Zadnje izmijenjeno od: karabaja. 24.04.2016. u 19:59. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Uređivanje | |
|
|