|
![]() |
#20941 |
gadget freak
Datum registracije: Oct 2009
|
![]() |
#20946 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20949 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
http://novi.jutarnji.hr/vijesti/crna...jmune/2954621/ kaj se to dešava u Zagrebu, jebemti jako je opasno biti pješak ovih dana, najbolje ne izlazit
![]() |
#20951 | ||
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
Citiraj:
__________________ |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#20953 | |
gadget freak
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#20955 | |
Registered User
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() Poslano sa ITT SINCGARS koristeci ACP125F Tapatalk |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20957 | |
lijevo smetalo
Datum registracije: Jan 2014
|
Citiraj:
U rujnu prošle godine sam vozio Osijek-Pečuh-Osijek te su me zaustavili triput - Bilje, Branjin Vrh i Čeminac (od čega jedna patrola dvaput). Lijepo od njih što su mi provjeravali stanje prve pomoći i tlak rezervne gume. Na južnom ulazu u Čepinu često znaju biti u trulom Golfu III s radarom. Na južnoj obilaznici vole loviti tamo gdje ograničenje 70 kmh na parstotinjak metara (a i na relaciji OS - DJ na mjestima gdje je izvan naselja 50) sa ona dva Audi presretača i neoznačenom plavom Octaviom. EDIT: I sad naravno počinje sezona traktora ![]()
Nvisen Y-GX01 // HP ProBook 470 G2 // BMAX Y11 Zadnje izmijenjeno od: akoj. 20.04.2016. u 20:28. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20958 |
Registered User
|
Tih Suzukija ima jako malo jer je bio dosta skup i nije bilo dizel verzije,ali auto je vrhunski.Probao sam ga voziti prije nekoliko godina kada su imali jedan za probu u Suzukijevom salonu. Poslano sa ITT SINCGARS koristeci ACP125F Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#20960 |
Into my head it goes
Datum registracije: Feb 2004
|
![]() |
#20961 | |
Moderator
|
Citiraj:
tek tu možeš vidjet razliku gdje nemreš maltene doć do granica gume, a opet sa druge strane možeš divljat sa skalom 55 ako te je volja na bilo čemu jer je gas pedala samo još jedan instrument za stiskanje ![]() neki dan sam ga vidio... predivan auto. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20962 | |
gadget freak
|
Citiraj:
![]() ![]() Btw, do granica gume se može doć sa svačim, no za neke stvari već moraš bit hors a ne drajver. Btw2, pa i nisu ti te frenčtačke neš brže od mildćuniranog yuga 55 ![]() Slažem se ja s tobom, uostalom, kod frenda vulkanizera piše na vratima: 'automobil se sastoji od tisuća i tisuća sastavnih dijelova, ali samo sa jednim - gumama ostvarujete kontakt sa podlogom' ![]()
![]() |
![]() |
#20963 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Da su pametni stavili bi nutra neki jaci JTD i prodali bi ih 30x vise nego do sad u EU. Izbor motora za kizasi je jedan i taj trosi ko kuga.. Meni se isto svida vec dugo. Japanci vec dugo kaskaju u manje vise svemu, ne samo gumbima.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20964 | |
Moderator
|
Citiraj:
![]() šteta za taj auto, fakat šteta... oprema je vrhunska, cijena nije van pameti i generalno vjerujem da se auto jako fino vozi. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20965 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20966 |
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20967 | |
Registered User
Datum registracije: Mar 2013
|
Citiraj:
Mada je malo neobična mašina s obzirom na kubikažu,2.4 benzinac redni četverocilindraš |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20969 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2013
|
A je pojava je,pogotovo od sprijeda,hrpa ljudi kad ga vidi uopće ne kuži da je suzuki u pitanju,kad ih samo par komada ima kod nas |
![]() |
![]() |
![]() |
#20970 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Uređivanje | |