|
![]() |
#2041 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
|
![]() |
![]() |
#2043 |
aka Edo, aka Syncros
Datum registracije: Mar 2005
|
Ja pokrenuo dispute za svoga da mi vrati pare kad li ono seller šalje ga opet i već mi piše nakon 2 dana "2016-03-29 03:25:00 Send item abroad (EDI-received)". Valjda sad i dođe, možda još neka novija verzija MB-a ![]() |
![]() |
![]() |
#2044 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Ako ima hrabrih vlasnika M8S mogu ovdje: http://amlinux.ru/image/devel/ isprobati novi openelec 6.95.1 ![]() |
![]() |
![]() |
#2045 |
Premium
Datum registracije: Feb 2015
|
a jeste vidjeli kolika je sada cijena? ![]() http://www.aliexpress.com/item/M8S-A...591132819.html limun puko ko kokica |
![]() |
![]() |
#2047 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2012
|
Nakon puno citanja odlucio sam se za wetek sa s2 tunerom pa me zanimaju vasa iskustva sa doticnim playerom.Imam liniju za CS pa me zanima kako to radi kao sat reciver ![]() |
![]() |
![]() |
#2048 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Pitaj na njihovom forumu. Ja imam Wetek Play s dvb-t, tako da ne koristim niti s2 niti 5.1 zvuk. ![]() Ali na tvom mjestu bi sačekao malo jer uskoro treba izaći Wetek Play 2s mislim da mu je naziv. Isto s tunerima, ali bolji hardware. |
![]() |
![]() |
#2049 | |
Registered User
Datum registracije: Jan 2012
|
Citiraj:
Sto se tice hardwarea to me ne zanima tj zanima me samo kodi i ako mi moze zamijeniti dreambox bio bi pre zadovoljan.Mali dobio na poklon Nvidia Shield i sto se tice brzine stvarno mu nemam nikakvih zamjerki ali mene ne zanimaju oni pusti meniji gdje se ne mogu snaci.Ja bi najsretniji bio kad bi prilikom paljenja uredjaja pitao da li zelim kodi ili Enigmu 2 i nista vise.Usput prodajem Nvidia Shield pa ako je netko mozda zainteresiran za neku zamjenu slobodno se javite ima oglas na njuskalu |
|
![]() |
![]() |
#2050 |
aka Edo, aka Syncros
|
Poslušaj kolegu Mikeyy-a, dobro ti kaže. Novi modeli koji dolaze imaju novi S905 revC čip koji ispravlja greške kod 1080i satelitskog signala. Wetek i Openelec na njima podržava 5.1 zvuk. |
![]() |
![]() |
#2051 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Wetek Play ima podršku za enigmu (ne znam koliko kvalitetnu, samo da postoji), a pretpostavljam i da će novi s vremenom dobiti. |
![]() |
![]() |
#2053 |
Mindfreak
Datum registracije: Apr 2015
|
#2054 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2016
|
Mogu, kad dođem kući, valjda ću se sitit ![]() P.S. Vidim da taj box u chipoteci dođe 899 kn, ali na sebi ima logo, Tronsmart kako li... Znači ovi boxovi šta se po netu naručuju su kopije? Nema veze, bitno da šljakaju. Inače naručio sam s gearbesta, nisam bio vidija da imaju EU warehouse opciju, ali koliko vidim skoro svaka ta opcija je trenutno out of stock. |
![]() |
![]() |
#2055 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2016
|
Btw instalirao sam addone: croatia on demand, castaway, sportsdevil, exodus, youtube i to pokriva sve moje opcije za multimediju (filmovi, serije, utakmice, kanalai, youtube...). I sve radi odlično zasad (internet je iskon 10mbits). |
![]() |
![]() |
#2057 |
aka Edo, aka Syncros
|
Pitam ja svima nama dragog Davida (hint M8S za 32 dolara) da pita svog suplajera tih boxova gdje mogu skinuti zadnji firmware za njega. Napomenuo mu da znam da su klonovi i da mi ne spominje user manual kao zadnji puta kad sam ga isto pitao. I evo odgovora: hi, friend, you can enter this link to upgrade the software, password is 27vh http://pan.baidu.com/s/1pKoD5Ej Probao otvoriti ali sve je na čajniz i ne kužim ništa pa ak se nekome da prevađati neka javi gdje da kliknemo ![]() |
![]() |
![]() |
#2058 | |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Citiraj:
Inace, mislim da samo ovisi dal je gore onaj 6330 wifi ili 4335 o firmwareu koji trazis. Iako, sto ne stima s firmwareom koji je gore? |
|
![]() |
![]() |
#2059 |
aka Edo, aka Syncros
|
Je preveo sam i isto nema linka pa probao opet kliknut na link i otvorio je. Uglavnom firmware je za BCM4335 novijeg datuma. cyx_m8s_v8.6_bcm4335_8g2g_kodi_addons_160125_SD升级.rar A ovo cyx je valjda OEM proizvođač... Nije da ne štima već samo gledam kad mi stigne ak ću ići na Openelec da imam za rezervu. A i svi po netu pogađaju koji je firmware pa odlučio potjerat tipa da sazna koji je točno baš za te njegove M8S boxove. Valjda bu nekome od koristi ova informacija... |
![]() |
![]() |
#2061 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Mislim da su to klasicni firmwari za boxeve sa bcm4335. Moj isto ima taj wifi, radio je uredno sa openelecom 6.0.0.2, i nakon neuspjesne instalacije novijeg openeleca sam ga vracao na android sa tim firmwareom, stavljenim na sd karticu pomocu amlogic boot card makera. Konkretno ovo sam slijedio i skinuo taj firmware: https://www.youtube.com/watch?v=1o7KQaLAEeU |
![]() |
![]() |
#2063 |
aka Edo, aka Syncros
|
Neznam, probam kad dođem doma. Ak niš drugo skinem pa reinstaliram windowse za svaki slučaj 😀 |
![]() |
![]() |
#2065 |
aka Edo, aka Syncros
|
Pa kaj ne nudi samo njihov Baidu downloader? Ak može sa IDM-om onda super. |
![]() |
![]() |
#2068 |
Premium
Datum registracije: Feb 2015