|
![]() |
#32 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Casual Racist
Datum registracije: Jul 2006
|
Price in cart je odavno na neweggu i ne odnosi se samo na nvidijine grafičke kartice. Koji su to očiti razlozi za imaginarno dumpanje cijena nvidia kartica baš me zanima. Imajući na umu kako na 10 prodanih kartica 8 bude njihovih. -edit U biti ovaj odnos je nešto blaži ako govorimo isključivo o consumer karticama, ali svejedno je situacija nepovoljnija za AMD.
![]() |
#35 | |
Premium
|
Citiraj:
Dumpanje cijena je sve samo ne imaginarno. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Casual Racist
|
Rekao si da je newegg morao izmisliti see price in cart metodu radi nvidie, što je budalaština svoje vrste. Sad pak govoriš nešto drugo, što je također neistina. Citiraj:
![]() |
![]() |
#37 | |
Premium
|
Citiraj:
Znao bi točno kada (a i zašto) su to počeli masivno primjenjivati na nevidiju. Da, možda je sve to jedna velika slučajnost ![]() "When we decide to sell items for less than the suggested price, the sale price can only be shown in your cart." A za dokaz - nadji nešto drugo osim grafi što ima skrivenu cijenu (iako se dosta toga prodaje po nižim cijenama od "suggested price") trenutno i nije tako loša situacije, prije par mjeseci je bio pokolj, skoro da nije bilo nevidije koja nije bila "zaštićena", a i cijene i nevidije i atija su porasle (gtx970 je bilo i za 270$ a 390 za 280) Trenutno stanje 1 stranica (30 itema) r9 390 i gtx970: 1 "zaštićeni" ATI i 9 "zaštićenih" nevidija 980Ti: 16/30 980: 7/24 970: 11/29 ATI Fury (sve): 0 390x: 1/10 390: 1/13 pametnom dosta. Zadnje izmijenjeno od: MikaHR. 25.01.2016. u 02:33. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Premium
Datum registracije: Jun 2009
|
Newegg ne pratim niti me zanimaju jer sam imao jednu prepisku oko reklamacije kartice kupljene u USA, a nakon koje sam ih prekrižio za sva vremena. Ono što mene zanima je koji su to razlozi zbog kojih se nVidia-ine kartice prodaju ispod preporučene cijene? Da li je isto takav slučaj sa drugim e-tailerima? Jedini razlog koji mi pada na pamet je manja potražnja za nVidia grafama zbog koje bi Neweggovi algoritmi za određivanje cijena (oni isti koji su zakucali 7970 na nekih 1000$ u jednom trenutku Bitcoin groznice) spustili cijenu ispod preporučene. Da li je to slučaj? |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() I takvo stanje je već cca. 6 mjeseci, nije to nešto što se pojavilo jučer. I to nisam vidio nigdje drugdje nego na neweggu. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 | ||||
Casual Racist
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#41 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
@MikaHR Lakše malo... nemoj i ti putevima gospodnjim kao prethodna dva apostola. @tole_ Kao što si i sam rekao, bilo je dosta. @Garro Također. Nije tema NewEgg nego Safirka Fury. Ne morate u svakoj temi jedno te isto pričati. |
![]() |
![]() |
![]() |
#42 | |
Premium
|
Citiraj:
- skrivanje cijena su morali izmisliti zbog nevidije i njezinih kerefeka - check - do 24. 06. nije primjenjivano u nekom većem obimu na nevidiju - check - cijene su porasle i još uvijek je 1/2 - 1/3 nevidijinih cijena skriveno (tj. prodaje se ispod cijene) - check Jedino što ti mogu savjetovati je da se dalje ne blamiraš. Niti sam ja počeo temu cijena niti ja spamam s glupostima, samo ispravljam određene izrečene navode. Ako se ne slažeš s tim navodima koje ispravljam onda ih pobriši, a ne mene opominjati da ne smijem ispravljati to što se piše. Zadnje izmijenjeno od: MikaHR. 26.01.2016. u 10:28. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Uređivanje | |
|
|